Glemt adgangskode?
Opret konto

Logitech Harmony Touch universal fjernstyring

Producent Logitech
Produkt nr. 915-000200
EAN 5099206038899
Varenummer 451872
Engang var det nok at have en standardfjernbetjening. I dag er underholdning i hjemmet alt andet end standard. Der er flere komponenter, flere kanaler og flere muligheder end du nogensinde kunne have forestillet dig. Det er derfor Logitech har revolutioneret fjernbetjeningen med Harmony Touch.
Nyd den trykfølsomme skærm i levende farver, som er let at bruge og gør det muligt at svippe og scrolle til din yndlingsunderholdning lynhurtigt. Tv-kanaler, film, spil, musik - alt sammen med et enkelt tryk.
Det er slut med at skulle scrolle længe i menuer og huske kanalnumre udenad. Med 50 kanalikoner der er lette at tilpasse, kan du og hele familien få adgang til alle yndlingskanalerne med blot et enkelt tryk. Du kan enten ganske enkelt vælge dine foretrukne kanalikoner fra en liste på myharmony.com og gemme dem på fjernbetjeningen eller skabe dine egne yndlingsikoner ved hjælp af personlige billeder.
Den afrundede, ergonomiske udformning og det strømlinede knaplayout er et studie i form og funktion. Lad fjernbetjeningens bløde kurver hvile i hånden. En ekstra bonus: Det strømlinede, minimalistiske design forstærker ethvert opholdsrums udseende. Den er både en fryd for øjet og dejlig at bruge.
De flade, afrundede knapper er lette at trykke ned og giver fjernbetjeningen et strømlinet udseende. Og så er de bagbelyste, så du nemt kan styre din yndlingsunderholdning - selv i mørke.
Logitech har forenklet Harmony Touch yderligere ved at flytte det numeriske tastatur derhen hvor det bør være: På den yderst alsidige trykfølsomme skærm. Dette resulterer i en mere praktisk anvendelig og attraktiv enhed.
Fjernbetjeningen lades op i den medfølgende oplader. Du behøver aldrig mere at lede efter fjernbetjeningen - eller batterierne - da den altid er inden for rækkevidde.
Slut Harmony Touch til din Mac-computer eller pc, og gå ind på myharmony.com for at identificere og synkronisere dine komponenter. Hvad enten du ønsker grundlæggende eller avanceret tilpasning, gør den online konfigurationsguide for Harmony processen enkel for dig.
Logitech ved at du har investeret tid og omhu i konfigurationen af din Harmony One. Det er nemt at opgradere til Harmony Touch på myharmony.com. Med nogle enkelte klik kan du overføre komponent- og aktivitetsindstillingerne fra din Harmony One til Harmony Touch og dermed forkorte konfigurationsprocessen. Kom hurtigt i gang med Harmony Touch.
Præsentation af fjernbetjeningen som forener alt i én. Harmony Touch kan styre op til 15 komponenter og er kompatibel med mere end 225.000 forskellige komponenter fra mere end 5.000 mærker.
1.840,- DKK
Lagerstatus:
  0 stk. København
  0 stk. Aarhus
  0 stk. Fjernlager
Forventet levering ved bestilling: 30/06/2017
Mere info
Produktbeskrivelse Logitech Harmony Touch - universal fjernstyring
Enhedstype Universal fjernstyring
Forbindelsesteknologi Infrarød
Antal understøttet enheder 15
Indgangsudstyr Tastatur, touch screen
Billedskærm LCD 2.4"
Batteri Batteri for fjernstyringsenhed genopladelig
Producentgaranti 2 års garanti
Enhedstype Universal fjernstyring
Forbindelsesteknologi Infrarød
Antal understøttet enheder 15
Indgangsudstyr Tastatur, touch screen
Egenskaber Knapper med baggrundslys, genopladelig
Billedskærm LCD 2.4"
Farvedisplay Ja
Forbindelsestype 1 x USB (4-PIN USB, type A)
Operativsystem MS Windows XP, MS Windows 7, MS Windows Vista, Apple Mac OS X 10.5 eller senere, MS Windows 8
Medfølgende ledninger 1 x USB-kabel - ekstern
Udstyr inkluderet Vekselstrømsadapter, USB-kabel, oplader-holder til fjernstyring
Batteri Batteri for fjernstyringsenhed genopladelig
Service & Support 2 års garanti
Service & Support Begrænset garanti - 2 år
Finansiering
Læs vilkår
Løbetid
Pr. måned KUN
ÅOP 9000.1%
Låneomkostninger
Finansiering vælges som betalings metode når du gennemfører din bestilling. Papirløs godkendelse med NemID.