Logitech Gaming G105 tastatur - Tysk

Producent: Logitech
Produkt nr.: 920-005048
EAN: 5099206041707
Varenummer: 770852
Selvom du spiller sent om aftenen eller i et mørkt lokale, vil du stadig kunne se tasterne. G105-tastaturet har bagbelysning der kan indstilles til to forskellige niveauer eller slukkes helt.
G105 har seks programmerbare G-taster der forenkler avancerede handlinger. Med tre forskellige tilstande får du adgang til i alt 18 unikke funktioner og makrokombinationer, hurtigt og uden bøvl. Med G-tasterne skal du blot klikke en enkelt gang for at få adgang til en række funktioner som kan tilpasses. Du kan bruge en G-tast til øjeblikkeligt at optage spillet eller til at aktivere mikrofonkanalerne så du kan snakke med vennerne via Ventrilo. Tildel en G-tast en funktion til at sende en meddelelse til dit hold. Du kan endda programmere G-tasterne til at interagere med Logitech G-musen så du kan ændre DPI-niveauet undervejs.
Under et slag vil der være tidspunkter hvor du både skal løbe, skyde, vælge våben og åbne døre. Med mulighed for tryk på flere taster på G105 kan du udføre avancerede handlinger korrekt hver gang. Tryk på op til seks taster ad gangen, og hver tast vil blive registreret korrekt. Og med anti-ghosting behøver du aldrig se en kommando som ikke var meningen.
Du er i færd med at slå rekorden for fuldtræffere idet du ved en fejl får trykket på en tast så du utilsigtet kommer ud på skrivebordet. Lad ikke sådan en fejl ødelægge din rekord eller dit spil - du kan nemt deaktivere Windows-tasten med en enkelt knap så spillet ikke bliver afbrudt.
Logitech ved at spil ikke er det eneste der kører på systemet. Betjen musik og video uden at gå ud af spillet. De praktiske genvejstaster giver direkte adgang til lydstyrkeregulering og medieafspilning.
Lagerstatus:
  0 stk. København
  0 stk. Aarhus
  0 stk. Fjernlager
Forventet levering ved bestilling: 02-03-2018
Mere info
Gratis fragt til PakkeShop eller GLS erhvervsadresse
901,- DKK
Produktbeskrivelse Logitech Gaming G105 - tastatur - Tysk
Enhedstype Tastatur
Bagbelyst Ja
Grænseflade USB
Layout Tysk
Funktion for genvejstast Multimedie, programmerbar, volumen
Egenskaber 6 programmerbare taster, spil/desktopmodus
Microsoft Certification Kompatibel med Windows 7
Producentgaranti 3 års garanti
Enhedstype Tastatur
Bagbelyst Ja
Grænseflade USB
Funktion for genvejstast Multimedie, programmerbar, volumen
Layout Tysk
Egenskaber 6 programmerbare taster, spil/desktopmodus
Medfølgende ledninger 1 x USB-kabel
Kompatibel med Windows 7 Udstyr og software der er "Kompatibel med Windows 7" har Microsofts forsikring i at disse produkter har bestået kompatibilitets- og pålidelighedsprøver med 32-bit og 64-bit Windows 7.
OS nødvendig Microsoft Windows Vista / 7 / 8
Service & Support Begrænset garanti - 3 år