Sommerferie 2024

Sommerferie 2024 banner

Sommerferien anno 2024 kalder på os og vi har derfor samlet en masse vilde ting til at gøre din sommferie til den bedste nogensinde. Selvfølgelig til knivskarpe priser og en masse gode tilbud inden for alt der hedder gaming, udendørsleg og afslapning i hjemmet. Uanset om du skal holde sommerferie derhjemme, ved stranden eller måske med en campingtur gennem Europa, så har vi noget for dig – så kig endelig vores sommerferie 2024 kampagne igennem lige her for nogle fede sommer priser.

Resultater: 37
Resultater: 37


loader

Sommerferie 2024 – gør dig klar til ren afslapning med Føniks

Det kan godt være at det danske vejr ikke altid råber "SOMMER", især ikke når det kan være lidt koldt og vådt, men det betyder ikke at vi ikke kan skabe en ægte sommerferie stemning her hos Føniks Computer. Som fugl føniks rejser vi os op fra asken, stadig omringet af ild og varme, og den gode varme bringer vi videre til jer – med brandvarme priser og total afslapning. 

Vi har samlet en masse fede varer, der virkelig kan bringe dig i ægte sommerferie humør, og selvfølgelig til den altid velkendte gode pris, hurtig levering og god kundeservice. Sommerferien 2024 skal holdes på ægte Føniks manér og det kalder på ren råhygge og afslapning i solen (og ved skrivebordet når der skal games). 

Derfor finder du et spændende udvalg af alt lige fra det fedeste inden for gaming computere og gaming udstyr, med velkendte Føniks Gaming PC'er og velkendte mærker som bl.a. Corsair og Fourze. Men du finder også alt til at skabe en fed stemning i haven, når vejret er bedst og der skal grilles udenfor eller lyttes til de største sommerhits. 

Se alle vores brandvarme priser på de bedste produkter der kan gøre din sommerferie 2024 til den bedste sommerferie nogensinde.