NVIDIA RTX kampagne - jul 2023

RTX kampagne banner.


Det er på tide at komme i julehumør, og julehumøret bliver ikke bedre end med RTX. Uanset om julen bliver perfekt med et nyt grafikkort, en lækker bærbar, en kraftfuld stationær eller en flot computerskærm, så er der mulighed for at have RTX med sig hele vejen. Teknologien fra NVIDIA populære GPU'er skaber glæde verden over, og det driver især gaming og de tilhørende oplevelser til nye højder. Julen varer længe, når man kan huske den for de fantastiske gaver, man har modtaget. NVIDIA GeForce RTX produkter er muligheden for at give en gave, der bliver brugt og elsket hver eneste dag i året.

Resultater: 711
Resultater: 711


loader

NVIDIA RTX kampagnen er startet hos Føniks

Det er blevet den tid på året. Tid til at have en fed kampagne med RTX produkter. Gode tilbud til alle Danmarks gamere bliver altid modtaget med kyshånd, og det gør sig især gældende, når det handler om højtydeende RTX produkter.

For NVIDIA og deres RTX grafikkort er kendt som gamerbjergenes tinde, når det kommer til grafik og høj ydeevne, og derfor er det altid værd at se på alle produkter, der relaterer sig dertil, hvis man går og mangler noget nyt.

Her er mulighederne

Vi har en hel del muligheder at byde på, når det kommer til RTX produkter. Det handler derfor bare om at slå dig løs, og at holde øje med lige det, du går og leder efter. Der er følgende slags RTX produkter at vælge imellem her i kategorien, og som du også kan finde i deres egne kategorier:

Hvad end det er et nyt grafikkort, en gamer laptop, en stærk gaming PC eller en lækker G-SYNC skærm, så er denne kampagne det helt rigtige sted for dig at se dig omkring.

Grafikkort

NVIDIA GeForce RTX grafikkort er de fedeste på markedet, og langt størstedelen afverdens gamere vil gerne have en af disse kraftfulde GPU'er i deres PC.

Er du ude efter det stærkeste RTX grafikkort på markedet, så er RTX 4090 den klare vinder. Her får du så meget saft og kraft for pengene, at det nærmest er helt ufatteligt!

Vil du derimod gerne have great value, hvor ydeevnen er utroligt høj kontra hvor god prisen er, så er RTX 3060 den klarer vinder. Selvom det er en ældre generation, så bliver disse GPU'er ved at være utroligt populære!

Monitors

Hvis du vil have mest muligt ud af dit RTX grafikkort, så er en god skærm en nødvendighed. For én ting er, at du har den fornødne hardware i din PC til at skrue helt op for grafikken, noget helt andet er, at din skærme faktisk kan fremvise det.

Her giver en G-SYNC monitor en klar fordel, for den lader skærm og RTX grafikkort arbejde utroligt tæt sammen, så skærmbilledet forholder sig helt stabilt. Det er den perfekte løsning, hvis du vil være sikker på, at alting kører som smurt.

Laptops

Du kan ikke sådan lige skifte GPU'en på din laptop ud, men hvis du gerne vil have en effektiv gamer bærbar, så er det oplagt at vælge en model, der har et RTX grafikkort.

Så er du klar til at game på farten, hjemme hos vennerne eller hvorend du vil i huset eller lejligheden. En god gamer bærbar er i høj kurs, og de bliver ikke bedre, end når de har et RTX grafikkort.

Gamer PC'er

Hos Føniks smeder vi vores helt egne gamer PC'er sammen, og vi har i sandhed noget for enhver smag. Der er både avancerede RGB-maskiner, der kan trække de nyeste spil i den højeste grafik, og der er også budgetvenlig modeller, der er gode til de gængse populære spil.

Her ynder vi også ofte at bruge RTX GPU'er, for det giver bare lige den ydeevne, vi mener, vi kan være stolte af, når vi tilbyder en splinterny PC til verden. Hold derfor øje med, om vi ikke har en gamer PC, der er lige noget for dig.