LEGO SÆT

LEGO sæt er en af de mest populære legetøj produkter i verden. De er kendt for deres kvalitet og fordi de kan ændres og bygges på mange forskellige måder. LEGO sæt har eksisteret siden 1932 og har siden da været et populært legetøj. LEGO sæt kommer i mange forskellige typer og størrelser. De fås i mange forskellige mønstre, farver og temaer. LEGO sæt har også en række andre temaer som Harry Potter, Star Wars, Super Heroes, LEGO City, Ninjago og meget mere. 

Resultater: 506
Resultater: 506






loader

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan bygger man et LEGO sæt?

Det afhænger af typen af ​​LEGO sæt, du har. Nogle sæt kommer med trinvis vejledninger, hvori du følger instruktionerne for at bygge et bestemt objekt. Andre sæt er mere åbne og tillader dig at kombinere klodserne, så du kan skabe næsten hvad som helst.

Hvor lang tid tager det at bygge et LEGO sæt?

Det afhænger af størrelsen og kompleksiteten af sættet. Det kan tage nogle få minutter for et lille sæt eller flere timer for et større sæt.

LEGO sæt – muligheden for at skabe dét du vil

LEGO har eksisteret siden 1932, da Ole Kirk Christiansen startede ud med at lave trælegetøj i høj kvalitet. Det var først i 1949 hvor de første legoklodser af plastik blev skabt og LEGO blev til det, som vi kender i dag.

I dag er virksomheden en af verdens største legetøjsproducenter og de er kendt for deres farverige figurer, klodser og andre produkter skabt til flere forskellige aldersgrupper. Lige fra helt små børn til voksne samlere.

Derfor finder du også LEGO sæt i mange forskellige former, størrelser og til både børn og voksne. Der er mindre sæt, der er beregnet til de helt yngste og som ofte er labet af store legoklodser. Der er også store LEGO sæt, der er designet til ældre børn, med muligheden for at bygge velkendte bygninger, køretøjer med mere.

Vi har nøje udvalgt LEGO sæt fra de mest populære serier og til forskellige aldersgrupper, så du nemt kan finde et sæt der passer til dine ønsker og behov. Flere af vores udvalgte sæt fra LEGO er også i vores lokale lager, hvor du kan få dem tilsendt samme dag du bestiller og ofte modtage dit LEGO sæt efter 1-2 hverdage. 

Køb LEGO sæt online hos Føniks til en god pris, hurtig levering og selvfølgelig også med gratis fragt. 

Find LEGO sæt fra dine favorit serier og spil 

Vi har samlet over flere hundrede LEGO sæt her på siden. Hvor du kan finde alt lige fra dine favorit TV-serier, til populære film, til karakterer fra de mest populære videspil til konsol og PC. Der er derfor rigeligt at vælge mellem uanset om du er interesseret i LEGO sæt baseret på film, serier, spil eller noget fjerde.

Hvis du gerne vil se hele vores udvalg af legoklodser, så kan du altid hoppe ind på vores primære side for LEGO – her har vi samlet alle deres populære sæt i underkategorier, for at du bedre kan finde det du leder efter alt efter tema.

LEGO sæt kommer nemlig også i forskellige temaer, baseret på populære film eller spil, men også inden for LEGOs egne temaer. Her kan der blandt andet nævnes temaer som Duplo, DOTS, Classic eller Creator Expert. Der alle har unikke designs og legoklodser under et bestemt tema. 

Du kan bl.a. finde LEGO sæt inden for popuære film og serier som:

Ved at opdele LEGO sæt inden for forskellige temaer, kan du nemmere finde det sæt der vil passe til dine behov eller dit barns behov. Hvis det skal være legoklodser, der skal bruges af børn vil LEGO Duplo eller LEGO Friends være oplagte. Her har du henholdvis LEGO sæt til de helt yngste og til nogle lidt ældre, men stadig forholdsvis unge, børn. 

LEGO sæt opdelt i temaer giver dig muligheden for at udforske en verden af sjov. Hvor kun fantasien sætter grænser, men hvor du også kan vælge sæt der passer specifikt til dine interesser, så det altid er spændende at bygge med dine legoklodser. 

Læring gennem leg med LEGO sæt

LEGO sæt er et fantastisk legetøj, der giver børnene mulighed for at lære gennem leg. Det giver dem mulighed for at udvikle kreativitet, problemløsningsevner og deres evne til at tænke ud af boksen. Det giver dem også mulighed for at lære om forskellige emner og få en forståelse for deres omgivelser.

Det er godt supplement til andet legetøj, da det giver børnene en god måde at holde sig beskæftiget på, samtidig med at der bruges kreative evner og færdigheder inden for problemløsning. Der kan skabes nye og spændende lege med LEGO, hvor der kan bygges med legoklodser sammen med andre i fællesskab. 

Det er et stykke legetøj, der faktisk er perfekt til både børn og voksne. Hvor børnene kan lære af LEGO sæt, kan de voksne skabe noget spændende at se på. Du kan derfor altid finde LEGO til unge såvel som voksne, da der næsten ingen aldersbegrænsning er på hvem der kan bygge med legoklodser. 

Køb LEGO sæt hos Føniks med fordele

Føniks byder altid på en masse fordele når du handler hos os. Vores service er i top og du har altid muligheden for at kontakte os, hvis du har spørgsmål omkring produktet eller andet. Vi byder selvfølgelig også på et godt udvalg og en god pris, hvor det bliver endnu billigere ved at vi tilbyder fragtfri levering – det kan du nemlig vælge når du tjekker ud i kassen. 

Så køb endelig dit nye LEGO sæt hos Føniks!