Bosch Unlimited Cashback

Er du klar til Bosch's Unlimited Cashback kampagne? Det er nemlig en rigtig god måde både at få en topmoderne støvsuger på, samtidig med at du kan spare penge! Ved køb af støvsugerne her på kampagnesiden kan du gå ind på Bosch's hjemmeside, og under MyBosch kan du så registrere købet. Hold din kvittering klar, for når købet er registreret, så kan du udfylde en ansøgning om at få penge retur. Det er nemt, det er billigt og du ender med en effektiv Bosch Unlimited støvsuger, der hjælper med at holde dit hjem skindende rent.

Resultater: 1
Resultater: 1


loader

Bosch Unlimited – Effektive støvsugere

Leder du efter en ny støvsuger? Vil du gerne have den til en rigtig god pris? Bosch Unlimited serien giver dig muligheden for at få fat på en praktisk støvsuger, der uden problemer kan komme ind i hver en krog og hvert et hjørne. De er det ultimative valg til rengøring i hjemmet.

Cashback – Et billigere valg

Ved køb af en Bosch Unlimited støvsuger får du en unik mulighed for at spare ekstra penge. Alt du behøver at gøre, er at lave en bruger på MyBosch og derefter registrere dit køb af en Bosch Unlimited støvsuger fra kampagnen.

Så snart det er gjort, så kan du anmode om at få dit cashback. Det er nemt, du får en topmoderne støvsuger i høj kvalitet og det er billigt. Det bliver ikke meget bedre, og din stue bliver ikke renere!