Black Friday Tilbud

BF2023

Black Friday hos Føniks Computer er ikke en helt almindelig Black Friday. Vi holder nemlig Black everyday. Det er vigtigt for os, at give dig billige priser hele året rundt, og derfor har vi ikke skåret priserne fuldstændig i bund med Black Friday tilbud i 2023. Vi vil gerne være ærlige, på elektronik er avanchen ikke særlig høj - derfor kan vi ikke sætte priserne ned på 50-70 %. Du kan derfor være helt sikker på, at køber du en bærbar, computer eller telefon fra en anden elektronikvirksomhed, med så store procenter på, så er det ikke en særlig god model, du får fat i. Vi vil meget hellere give dig gode tilbud hele året rundt, og ikke kun Black Friday. Dermed ikke sagt, at vi ikke også har gode tilbud i dag, for selvfølgelig har vi det - men de slutter ikke i morgen, når Black Friday er slut. Så tag derfor gerne et kig på vores side, så du kan finde de produkter, du lige står og mangler. Det kan også være, du skal kickstarte julehandlen i dag. 

Resultater: 0
Resultater: 0


loader

Ingen produkter fundet

Mens du venter... Tag et kig på vores populære kategorier

bærbar black friday 2023gaming tilbud black friday 2023skærme tilbud black friday 2023

legetøj tilbud black fridaybyg selv pc tilbudpc tilbud black friday 2023

Hvornår er Black Friday 2023?

I 2023 er Black Friday fredag d. 24 november. Black Friday falder altid den 4. fredag i november, og altid dagen efter Thanksgiving. 

Hvad er Black Friday?

Black Friday er årets største shoppingdag. Det stammer fra 1960'erne i USA, og er den dag, der er helt vilde Black Friday tilbud. Black Friday er altid dagen efter Thanksgiving, hvor amerikanerne går helt amok i billige varer.

I Danmark startede Black Friday først for ca. 11 år siden, hvor de første butikker så småt begyndte at køre tilbud lige netop den dag. Black Friday er også den dag, der for alvor sætter julehandlen i gang, og mange mennesker køber deres julegaver på Black Friday.

Hvorfor fejrer vi Black Friday?

Der er lidt uenigheder om, hvorfor amerikanerne fejrer Black Friday. Det siges, at der i slutningen af 1800 tallet havde været en lang periode med dårlig økonomi, og der derfor var røde tal på bundlinjen. Dagen efter Thanksgiving holdt butikkerne tilbud, og pludselig var der sorte tal, og ikke længere røde tal på kontoen. 

Andre er overbeviste om, at Black Friday startede fordi der altid var sort af mennesker på gaden i Philadelphia i 1950'erne. Det var synet af alle de mennesker der gjorde, at man kaldte dagen for Black Friday. 

Hvad er Cyber Monday?

Cyber Monday er et nyt begreb, som er opstået i kølvandet på Black Friday. Hvor Black Friday førhen primært var de fysiske butikker der havde vilde Black Friday tilbud, så var det online butikkernes tur mandagen efter. 

Sådan er det dog ikke helt mere, da både fysiske og online butikker nu til dags holder Black Friday. 

Hvornår er Cyber Monday 2023?

I 2023 er Cyber Monday d. 27 november. 

Cyborg Monday falder altid på mandagen efter Black Friday, og er dagen hvor der igen er super gode tilbud fra alle online butikker. 

Black Everyday hos Føniks - vi har altid billige priser

Hos Føniks Computer forstår vi godt, hvorfor forbrugerne gerne vil spare penge og købe elektronik på tilbud. Vi er bare af den overbevisning, at de gode tilbud ikke kun skal være én eneste dag. Vi vil langt hellere give vores kunder gode tilbud hele året rundt. Det er jo ikke kun i slutningen af november, at man mangler en ny computer eller et nyt headset, det kan jo sagtens være alle andre dage året rundt. Derfor går vi meget op i, at vi har Black Everyday, så du hver dag kan få gode produkter til gode priser. Hos Føniks Computer finder du altid et stort udvalg af elektronik, til uhyre billige priser - så du kan få glæde af dit nye produkt, når du står og mangler det. 

Vi har selvfølgelig også tilbud hele året rundt, og Black Friday er ingen undtagelse. 

Se de bedste Black Friday tilbud hos Føniks Computer

Når vi nu har sagt, at vi ikke holder Black Friday her hos Føniks, så lyder det som om, at vi ikke har gode tilbud. Men sådan er det selvfølgelig ikke. Vi har naturligvis også Black Friday tilbud her hos Føniks, vi vil bare gerne sikre os, at tilbuddet gælder længere tid, så alle har mulighed for at købe et fantastisk produkt. 

Vi har altid et fantastisk udvalg af vores tilbud på Black Friday, og du kan finde bærbare, stationære computer, PC skærme, headsets og andre fantastiske produkter. 

Så tag gerne et kig her på siden, og find det du lige står og mangler. 

Altid stort udvalg af billige bærbare på Black Friday 

Hos Føniks er vi store computernørder, og derfor vil vi selvfølgelig gerne give dig de allerbedste tilbud på computere. Hos os har vi altid et stort udvalg af stationære computere og billige bærbare, og Black Friday er bestemt ingen undtagelse. Det vigtigste for os er, at du får et produkt du bliver glad for, og derfor vil vi naturligvis gøre alt for, at du får billige bærbare eller billige stationære computere. 

Hos os kan du også altid få alt i hardware, hvor vi har et kæmpe udvalg af pc skærme, mus, tastaturer, headsets og meget meget mere. På Black Friday kører vi naturligvis også tilbud på vores produkter, og her på siden vil du se det udsalg vi har i år. Vi håber du finder det du mangler, om det er til dig selv eller til julegave. 

Vær tryg i din Black Friday handel

Når du køber et produkt fra vores Black Friday tilbud, så er du helt sikker på, at det er et reelt tilbud. Mange virksomheder gør desværre det, at de skruer priserne op inden Black Friday, så de kan give helt vanvittige procenter og tilbud, men som ikke engang er ægte. Det synes vi ærlig talt ikke er i orden. Derfor holder vi også Black Everyday, så vi altid holder priserne nede. Du kan derfor være sikker på, at når vi kører med et tilbud, så er det et ægte tilbud. Du risikere altså ikke at blive snydt, og tro at du har sparet meget mere, end du egentlig har. 

Har du spørgsmål til dit Black Friday køb?

Her hos Føniks vil vi hjertens gerne hjælpe dig, med alle de spørgsmål du end måtte have. Vi står naturligvis altid til rådighed, og har du brug for hjælp angående vores Black Friday tilbud, så kontakt os gerne. Tilbuddene gælder ikke kun i dag, så har du brug for lidt ekstra råd og vejledning, så henvender du dig bare til os senere.