Black Everyday Bærbar

Black Everyday bærbar bannerEnhver kan bruge en god bærbar, især når de kan findes til ekstremt gode Black Everyday priser! Vi har noget til hvem som helst, hvad end det er en standard sag til hverdagen, en lækker gamer bærbar eller en effektiv laptop til arbejdet – i løbet af denne Black Week kan du derfor finde lige den laptop, du går og mangler. Du kan også finde refurbished modeller fra upcycle it, og ligegyldigt hvad så arbejder vi med de bedste modeller på markedet. Hvis du leder efter en ny bærbar, så er Black Everyday lige noget for dig!

Resultater: 19
Resultater: 19


loader

Bedste Black Everyday tilbud på bærbar PC’er hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer fejrer vi faktisk ikke Black Friday eller Black Week, men i stedet Black Everyday, da vi altid sørger for at have de bedste tilbud på bærbare computere i vores sortiment dagligt. Hele året rundt. Så du kan altid være sikker på at finde gode deals på bærbare hos os - men det betyder selvfølgelig ikke at du skal snydes for nogle exceptionelle gode Black Week tilbud alligevel! 

Vi har derfor fundet nogle særdeles gode Black Week deals på vores bærbare computere, hvor vi som altid har et stort udvalg af bærbare fra de mest kendte producenter som Lenovo, Acer, ASUS, HP og mange flere. Så kig vores Black Week tilbud igennem for at se om vi har nogle tilbud på lige præcist de, bærbar producenter du er allermest interesseret i! 

Hos Føniks Computer er vi nemlig nogle ordentlige computernørder så vi vil altid sørge for at have de bedste tilbud på bærbar pc’er, så du også kan få glæden af et stykke kvalitets produkt uden at gå på kompromis med prisen eller hardwaren. 

Selvom vi har Black Week tilbud på bærbare, så har vi naturligvis også vores altid gode tilbud som vi kører hele tiden, også under Black Friday, så uanset om du finder en bærbar nu eller senere, så kan du være sikker på at der er noget at spare - også når Black Week slutter.

For det er, som sagt, Black Everyday hos Føniks Computer!

Stort udvalg af billige bærbar hos Føniks Computer

Vi har altid et kæmpe udvalg af fantastiske bærbar pc’er fra alle de anerkendte mærker som Lenovo, HP, ASUS, Acer og meget mere, til nogle virkelig fantastiske priser! Også udover vores gode Black Friday tilbud - så kig endelig vores udvalg igennem. 

En bærbar computer er et super valg for dig der gerne vil have en let og kompakt bærbar som du kan tage med dig, når du er på tur eller skal ud at rejse - eller hvis du bare pendler meget. Den er oplagt at arbejde på i toget, eller på farten, når du skal forberede dig til et møde eller studiearbejde. 

Da en bærbar computer er så versatil, så har vi selvfølgelig også et kæmpe udvalg af billige bærbare til rigtig gode priser. Som altid har vi gode tilbud på bærbare, men under Black Week 2023 vil vi have nogle ekstra tilbud på vores bærbar pc’er hele ugen og endnu flere gode tilbud på selve dagen Black Friday. 

Så kig vores store udvalg af billige bærbare fra de helt store producenter igennem, så kan det være du finder lige præcis den bærbar du leder efter og så til en rigtig god pris.

Oftest stillede spørgsmål 

Forneden kan du få svar på nogle af de spørgsmål du eventuelt kunne have omkring Black Friday 2023 og vores udvalg af Black Friday tilbud på bærbare computere.

Hvad er Black Friday? 

Black Friday, også kaldet black fredag og sort fredag, er en amerikansk tradition der stammer fra USA og som er en af årets allerstørste handelsdag i landet.

Black Friday tager altid sted dagen efter Thanksgiving og falder derfor på den 4 fredag i November. Det er også den dag i USA der ses som startskuddet til julehandlen, eftersom de fleste amerikanere tager den dag fri for at juleshoppe.

Danmark har for alvor også taget Black Friday til sig, hvilket startede for næsten 10 år siden, hvor de første butikker begyndte at køre med Black Friday tilbud. 

Hvornår er Black Friday 2023?

Black Friday 2023 ligger fredag d. 24 november i år og falder altid dagen efter Thanksgiving, da det er en vaskeægte amerikansk tradition.

Hvad betyder Cyber Monday? 

Cyber Monday er mandagen efter Black Friday og er modsvaret til Black Friday tilbud i fysiske butikker da Cyber Monday startede ud med tilbud i online butikker. 

Cyber Monday falder d. 27 November 2023.

Det er også både online og fysiske butikker der nu har rigtig gode Cyber Monday tilbud på næsten alt du kan tænke dig. 

Skal jeg vælge en bærbar eller stationær computer? 

Har du kigget vores fantastiske Black Friday deals igennem kan du se at vi både har billige bærbar computere og billige stationære, så hvis du står og overvejer hvilken der vil være bedst, så er svaret at det er helt op til dig! 

En bærbar computer er perfekt til arbejde på farten, hvor du kan tage den med dig hvorhen du rejser. Så du kan let streame dine favorit serier, holde dig opdateret på de sociale medier eller arbejde med studie eller job relaterede opgaver.

Til gengæld kan en stationær computer selvfølgelig ikke transporteres lige så let, men den kan være god hvis du kun arbejder i et rum, som for eksempel dit værelse eller eget kontor. En stationær computer, med det rette hardware, kan også være perfekt til gaming. 

Der er altså flere grunde til hvorfor du bør vælge en bærbar over en stationær, men lige så mange grunde til hvorfor det bør være omvendt. Det handler simpelthen om hvad du gerne vil bruge den til og hvilke præferencer du har. Se vores udvalg af Black Friday tilbud ud her på siden for at se vores bærbar sortiment igennem. 

Hvilken bærbar skal jeg vælge? 

Når du handler hos Føniks Computer har vi altid et stort udvalg af forskellige bærbar pc’er til forskellige priser, men altid med god hardware. Når du kigger efter din nye bærbar bør du derfor overveje hvilke komponenter du gerne vil have den har, om den skal bruges til studie, arbejde eller underholdning. 

Har du spørgsmål til vores Black Week tilbud eller dit køb af en af vores fede bærbar pc’er?

Hos Føniks Computer står vi altid parat til at hjælpe dig, med alle de spørgsmål du end måtte have om vores Black Week eller Black Friday tilbud, billige bærbare eller noget helt tredje. Vi står altid til rådighed, så har du brug for hjælp angående vores tilbud, denne uge så er du mere end velkommen til at kontakte vores dygtige kundesupport. 

Selvom vi har fantastiske Black Week deals, så har vi selvfølgelig ikke kun tilbud denne uge og på Black Friday 2023, men også alle andre dage hele året rundt. Så du kan altid komme tilbage til vores hjemmeside for at finde nogle rigtig gode tilbud på bærbar pc’er. 

Kontakt vores dygtige kundeservice gennem mail, telefon eller over chatten her på siden. De er parate til at svare på alle dine spørgsmål og vejlede dig, så du køber den bærbar computer der passer perfekt til dine behov og dit budget.