Leder du efter en ny mobiltelefon der kan det hele, men som er inden for en rimelig pris, så  behøver du ikke at lede længere. Hos Føniks Computer har vi et stort udvalg af forskellige modeller af Samsung Galaxy. Du kan finde flere af de helt nyeste modeller af mobiltelefonerne, hvor du kan være sikker på at få kraftfuld hardware pakket ind i et smart og innovativt design. Vi har et større udvalg af Samsung Galaxy mobiltelefoner i hver ende af prisskalaen, så du kan være sikker på at finde en mobiltelefon der passer til dit budget. Se vores udvalg af de forskellige modeller af Samsung Galaxy, hvor du kan finde en masse modeller i forskellige farver, størrelser og ydeevne.

Resultater: 347
Resultater: 347


loader

Følg moden med de nyeste modeller af Samsung Galaxy

Føniks Computer har flere modeller af Samsung Galaxy, hvor du kan finde flere af de helt nyeste modeller og flere af de lidt ældre modeller, som alle er virkelig højt ydende smartphones der virkelig vil noget - og som ovenikøbet findes til nogle virkelig formidable priser. Med en Samsung Galaxy får du en mobiltelefon der har kvalitets hardware der gør at din mobiltelefon er endnu hurtigere end tidligere generationers, hvor du også kan tage endnu smukkere og detaljerede billeder. Du får nemlig gode pixels med alle Galaxy-serierne, hvor du altid kan regne med kvalitets billeder som du uden problemer kan uploade på dine sociale medie profiler. 

Samsungs mobiltelefoner er udviklet i takt med mobil teknologiens udvikling og derfor kan du altid være sikker på at finde en mobiltelefon der kan konkurrere med de bedste på markedet og som samtidig er budgetvenlige hvis du leder efter mobiltelefoner i den lave ende af prisskalaen. Derfor vil du også finde mobiltelefoner der har innovativ hardware og design, hvor du får en hurtig mobiltelefon der også kan tage højkvalitets billeder. Med flere af de nyere modeller af Samsung mobiltelefoner har du også muligheden for at tage fantastiske videoerne hvor den optiske billedstabilisator er blevet forbedret i forhold til de tidligere generationer af mobiltelefoner.

Du kan finde alle de populære Samsung Galaxy serier lige her på siden. Hvor du kan vælge mellem flere forskellige modeller indenfor følgende serier:

  • Galaxy Z Flip 

  • Galaxy Z Fold

  • Galaxy S

  • Galaxy A 

Med de forskellige serier får du altid god kvalitet, men hver serie byder også på deres helt egne specifikationer der giver dig noget ekstra. Med Galaxy Z Flip får du blandt andet en mobiltelefon der er yderst kompakt, hvor du kan folde den så den passer perfekt i din taske og lommer. Fordi den er så kompakt og praktisk, så passer den også perfekt i din håndflade og er en mobiltelefon der er værd at se på hvis man vil have noget udover det sædvanlige.

Så kig endelig vores store udvalg igennem af de smarte og innovative Samsung Galaxy. Du kan være sikker på at finde en mobiltelefon der passer præcist til dine ønsker, behov og budget. Der er nemlig en Samsung mobiltelefon til enhver person. 

Få det fulde udbytte af din Samsung Galaxy med tilbehør til din mobiltelefon 

Samsung har ikke kun produceret en serie af højtydende mobiltelefoner med deres Samsung Galaxy men de har også sørget for at udvikle og producere fantastisk tilbehør som du kan bruge sammen med din mobiltelefon. Det er tilbehør der virkelig fuldender dit look og som lige giver det ekstra til din Samsung Galaxy så du kan få det fulde udbytte af din mobiltelefon. 

Du kan finde et hav af forskelligt tilbehør til din mobiltelefon, som blandt andet covers, cases, specielle opladere, skærmbeskyttere og stylus penne. Men du kan også finde tilbehør der decideret er beregnet til din Samsung Galaxy som blandt andet Galaxy Watch og Galaxy Buds. 

Er du interesseret i at holde et nærmere øje med din sundhed, kan du med en Samsung Galaxy Watch følge med i din træning hele døgnet rundt hvor du også kan registrere din søvnrytme så du har et fuldt overblik over hvordan du har det. Du kan også måle din kropssammensætning med Samsungs BioActive Sensor. Sammen med din Samsung Galaxy har du muligheden for at holde ekstra øje med din sundhed og se hvordan din krop og sind har det, hele døgnet rundt, ved at koble dit SmartWatch sammen med din Samsung Galaxy.

Sammen med de smarte Galaxy Buds kan du udnytte din mobiltelefons fulde potentiale ved at lytte til din telefons musik direkte gennem de smarte trådløse headsets der leverer hi-fi lyd i 24 bit og som med sine 3 mikrofoner med højt signal og støj forhold fjerner mest muligt baggrundsstøj. Med sit ergonomiske design har du også et headset med perfekt pasform der gør det mere behageligt at lytte til musik hele dagen når du er i eller uden for hjemmet.

Ofte spurgte spørgsmål om Samsung Galaxy mobiltelefoner

Her kan du få svar på nogle af de spørgsmål du måtte have om Samsung Galaxy.

Hvilken Samsung Galaxy skal jeg vælge?

Der er mange overvejelser at gøre sig når du skal vælge en ny mobiltelefon og du bør derfor tænke over hvilke funktioner du kan leve med og hvilke du ikke kan leve uden. Hvor stor bør skærmen være, hvilken pixels skal kameraet være, hvor stor lagring og så videre. 

Alt efter hvilke specifikationer du ønsker, så bør du vælge en Samsung Galaxy der passer til disse.

Hvad koster en Samsung Galaxy?

Prisen på en Samsung Galaxy hos Føniks Computer varierer alt efter hvor avanceret dens specifikationer er. Du kan derfor finde Samsung Galaxy mobiltelefoner i både den lave og høje ende af prisskalaen hvor du altid vil kunne finde en der passer til dit budget.

Hvad er Android?

Android er operativsystemet der bliver brugt i alle Samsungs mobiltelefoner. Det betyder at din Samsung Galaxy mobiltelefon har et Android styresystem. 

Er Samsung bedre end iPhone?

Det er individuelt om man foretrækker en Samsung, iPhone eller en af de andre mobiltelefoner på markedet. Nogle kan mere end andre i forhold til ydeevne, men i sidste ende kommer det også an på ens egne præferencer for hvad en mobiltelefon kan kunne gøre og hvordan den skal se ud. 

Du bør derfor vælge den mobiltelefon der passer bedst til dine ønsker.

Har du spørgsmål til købet af en Samsung Galaxy?

Leder du efter en ny mobiltelefon og er du interesseret i en Samsung Galaxy, men du har nogle spørgsmål til hardware specifikationer, ydeevne, størrelse eller noget helt fjerde. Så  er du mere end velkommen til at kontakte vores kundesupport.

Vores dygtige fagkyndige kundesupport sidder parate til at rådgive dig i dit køb over telefon, mail eller gennem chatten her på siden. Du kan kontakte dem mellem kl. 11.16 i hverdagene eller du kan tage et smut forbi en af vores fysiske butikker i København eller Aarhus.