Føniks Computer har et bredt udvalg af mobiltelefoner. Her på siden kan du se vores sortiment af D-AMPS og analoge mobiltelefoner. Er du på udkig efter en ny mobiltelefon, så kan du med sikkerhed finde en, der passer til dig og dine behov her på fcomputer.dk. Er det en D-AMPS eller analog mobiltelefon, du er ude efter, så find den her på siden. Se udvalget af D-AMPS og analoge mobiltelefoner nedenfor.

Resultater: 60
Resultater: 60


loader

Opdag vores udvalg af D-AMPS- og analoge mobiltelefoner"

Vi tilbyder et bredt udvalg af D-AMPS- og analoge mobiltelefoner – perfekt til dem, der ønsker at opretholde et tidligere mobiltelefon-design eller som har brug for en retro-telefon. Vores telefoner er af høj kvalitet og fungerer som de skal. Gennemse vores sortiment for at finde den perfekte telefon, der passer til dine behov.

Hvad er en D-AMPS-telefon?

En Digital Advanced Mobile Phone Service (D-AMPS) telefon er en mobiltelefon, der fungerer på et 2G GSM-netværk. Disse telefoner var populære i 1990'erne og er nu svære at finde.

Hvad er en analog mobiltelefon?

Analoge mobiltelefoner fungerede ved hjælp af en analog radiotransmissionsmetode. De fleste operatører har nu lukket deres analoge netværk, hvilket betyder, at de ikke længere fungerer.

Er disse telefoner nye eller brugte?

Vores D-AMPS og analoge mobiltelefoner er primært brugte, men de er blevet kontrolleret og testet for at sikre, at de fungerer korrekt.

Kan disse telefoner bruges i dag?

Ja, du kan stadig bruge disse telefoner på et 2G-netværk, selvom det kan være svært at finde et operatør, der stadig understøtter dette netværk.

Vil disse telefoner fungere med mit nuværende sim-kort?

Det afhænger af sim-kortet og operatøren. Kontakt din operatør for at bekræfte kompatibilitet.

Skal jeg have en speciel oplader til disse telefoner?

Nogle af vores analoge telefoner kan kræve en oplader i en speciel størrelse. Tjek produktbeskrivelsen for yderligere detaljer.

Kan jeg returnere telefonen, hvis den ikke fungerer korrekt?

Ja, vi tilbyder en 14-dages returret, hvis du ikke er tilfreds med din telefon.

Fordele:

  • Gør din retro-stil mere autentisk med en ældre model af mobiltelefon
  • Perfekt til samlere af vintage elektronik
  • Fungerer stadig på 2G GSM-netværk

Ulemper:

  • Kan være svært at finde en operatør, der understøtter 2G GSM-netværk
  • Kan have begrænsede funktioner i forhold til smartphones
  • Kræver muligvis en speciel oplader eller tilbehør, som kan være svært at finde.