Logitech MX keys banner.


Vil du gerne mestrer arbejdspladsen, hvad end dit job så indebærer standard kontorarbejde, kreative opgaver eller kodning? Så er det helt rigtige udstyr en nødvendighed, og dette betyder også det helt rigtige tastatur. Her kommer Logitech MX Keys ind i billedet og blæser alle andre office tastaturer af banen. Logitech MX Keys er et ergonomisk tastatur, der er skabt med erhverv i tankerne. Disse tastaturer er effektive, pålidelige og altid rare at have fingrene på. Her på siden finder du et bredt udvalg af Logitech MX Keys, så I hurtigt og nemt kan få produktiviteten i vejret.

Resultater: 56
Resultater: 56






loader

Ofte stillede spørgsmål

Der er mange spørgsmål, som ofte bliver stillet om Logitech MX Key tastaturerne. Derfor har vi her samlet og svaret på de mest gængse af disse spørgsmål, så du nemt kan få svar på dem, og så du slipper for at tage fat i os, medmindre du har noget meget specifikt på hjerte.

Er Logitech MX Keys det værd?

Ja, det er det helt klart! Det er et af de bedste tastaturer, du kan få fingrene i, hvis du skal sidde og arbejde meget foran computeren i lang tid af gangen. Det er ergonomisk, stilrent og utrolig effektivt, samtidig med at det byder på nogle virkelig smarte funktioner!

Er MX Keys godt at skrive på?

MX Keys er et rigtig godt tastatur at skrive på, og det er et af de bedste, du kan få til erhverv og arbejde. Det er ergonomisk og komfortabelt, og det giver dig en rigtig god oplevelse, når du skal have skrevet noget.

Hvor lang tid holder MX Keys?

MX Keys kan klare sig i op til 10 dage uden strøm, og hvis du ikke har bagbelysning på, så kan det vente i op til 5 måneder, før det skal lades op igen!

Udstyr til erhverv – det hele skal være i orden

Hver eneste dag skal der ske noget på arbejdspladsen. Derfor er det alfa og omega, at I har noget udstyr, der hjælper folk med at gøre deres arbejde bedst muligt.

For nogen kan udstyr betyde sikkerhedssko, en god kokkekniv, en telefon eller et avanceret apparat til hvem ved hvad. For rigtige mange betyder det dog, næsten ligegyldigt erhverv, at de har en god computer, eller bærbar, at arbejde på, og den har det tilhørende rigtige udstyr.

Derfor har vi ved Føniks Computer et ekstremt bred udvalg af hardware og andet udstyr til PC og bærbar. Vi ved godt, at mange hverv ikke kan nøjes med andet end det allerbedste, og derfor er det dette, som vi tilbyder jer.

Om det er et nyt tastatur eller en ny mus, om I har brug for gode skærme eller et hav af bærbare, så står vi til tjeneste, og vi hjælper gladelig, hvis der er noget, I er i tvivl om. Der er dog ét bestemt tastatur, som vi i den grad foreslår, hvis dette er, hvad I er ude efter. Logitech MX Keys er nemlig noget helt specielt.

Logitech MX Keys – det ultimative arbejdstastatur

Det ultimative arbejdstastatur er endelig på markedet og klar til at slutte sig til dig – om du så skal bruge et enkelt til dig selv eller en hær til hele kontoret. Logitech MX Keys er så godt som det bliver.

Det er designet og konstrueret til både dem, der arbejder med kode, og dem der arbejder med kreative projekter. Desuden er Logitech MX Keys også skabt til dem, der laver alle hverdagsopgaverne på kontoret – om der skal skrives, sendes mails, holdes styr på lange skemaer eller noget som helst andet, så er Logitech MX Keys vennen I alle savner, om I så har mødt det endnu eller ej.

Ergonomien er i top

På mange måder er Logitech MX Keys et teknologisk vidunder, når det kommer til ergonomien deri. Det er en lille nem sag at have at gøre med, og hvert et hjørne på den er afrundet – om det så er selve pladen tastaturet er lavet af eller tasterne.

Samtidig er tasterne formet efter dine fingrer, så hvert et tryk modtages godt af tastaturet og føles rart. På mange måder får Logitech MX Keys et blødt udtryk, der er behageligt og lækkert for hvem som helst at arbejde med. Dette bliver understøttet endnu mere af deres Perfect Stroke-taster, der gør hvert et tryk jævn og præcist.

Hele Logitech MX Keys tastaturet er holdt sammen af én holdbar metalplade. Det gør disse tastaturer yderst stabile, og det sørger for, at de ligger der på bordet, hvor du vil have dem til, i stedet for at de rutsjer rundt over det hele.

Du kan også regne med, at de mange præcise tastetryk på Logitech MX Keys er til meget lidt gene for andre, da lyden af tryk på tasterne er utroligt afdæmpet. Det giver et lækkert arbejdsmiljø for alle medarbejdere på kontoret, hvor I slipper for at forstyrre hinanden.

Flere fede funktioner

De smarte Logitech MX Keys har en god omgang ekstra funktioner, der virkelig gør dem dejlige at arbejde med. For det kommer af sig selv, at det bedste tastatur til kontoret ikke bare er en plade med taster, hvorfra du kan skrive. Der skal mere til, og mere er hvad du får med Logitech MX Keys.

For eksempel er belysningen i et Logitech MX Keys tastatur super smart. For det første justerer tastaturets bagbelysning baseret på belysningen i lokalet.

Logitech MX Keys lyser derfor mere op, jo mørkere lokalet er, og sparer automatisk på strømmen, hvis du sidder i et allerede oplyst lokale. Alt efter, hvad du foretrækker, kan du selvfølgelig også selv justere bagbelysningen på Logitech MX Keys.

Energivenligheden kommer også til udtryk hos Logitech MX Keys, når du overvejer, hvor længe tastaturet kan holde strøm. Serien er trådløse tastaturer, men de kan selvfølgelig altid være tilsluttet strøm via USB-C.

Alligevel kan Logitech MX Keys holde sig i gang i top til 10 dage på en fuld opladning. Det er derfor utroligt strømbesparende, men det betyder også, at du sjældent behøver at sætte tastaturet til opladning, hvis det trådløse element ved Logitech MX Keys er vigtigt for dig.

Alt efter hvor meget du bruger bagbelysningen, så kan Logitech MX Keys holde sig gående en hel del længere, end du måske lige går og regner med. Med bagbelysning slukket, så kan dit Logitech MX Keys tastatur holde sig i op omkring 5 måneder uden strøm!

Hvis der også er behov for en god mus til arbejdet, så kan vi med fordel foreslå Logitech MX Master. Den passer perfekt til Logitech MX Keys, og er en ekstremt habil mus til erhvervet.

Spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål til Logitech MX Keys? Så kan du altid hive fat i vores kundeservice via mail, med chatten her på siden eller ved at ringe til os. Vi har op til flere modeller ud og den standard – både en miniversion, en mekanisk og en til Mac. Så uanset hvilken model af disse seje Logitech tastaturer du leder efter, så skal du nok kunne finde den her ved Føniks Computer.