Er du på udkig efter et kvalitets grafikkort til en skarp pris, skal du tage et kig på vores udvalg her. På denne side finder du vores sortiment af AMD Radeon RX 570 grafikkort, der både er energieffektive og yderst budgetvenlige. Vi kan tilbyde de populære AMD Radeon RX 570 grafikkort fra mange af markedets bedste og mest erfarne producenter, som for eksempel ASUS, Sapphire, MSI, Gigabyte og XFX. Disse mærker er alle kendte for en høj kvalitetsstandard, så skal du bruge et AMD Radeon RX 570 grafikkort, er du helt sikkert kommet til det rette sted. Du kan finde hele vores udvalg lige her nedenfor.

Resultater: 4
Resultater: 4Gaming på høj grafisk setting med et AMD Radeon RX 570 grafikkort

Er du på udkig efter en computer til gaming, eller leder du efter en opgradering til din nuværende PC? Så burde du kraftigt overveje, hvilket grafikkort du skal vælge. Grafikkortet er et af de vigtigste komponenter til at få din PC til at trække de nyeste spil på højeste grafik setting. Med et AMD Radeon RX 570 grafikkort (RX 570) får du et solidt grafikkort til en rigtig fornuftig pris. Et AMD Radeon RX 570 grafikkort er designet til at spille computer spil og henvender sig til gamere, som ønsker høj ydeevne og som samtidig gerne vil undgå at bruge hele deres budget på grafikkortet.

AMD’s Radeon RX 500 serie, som et AMD Radeon RX 570 grafikkort hører under, kom på markedet i 2017 og har i lang tid været en af de foretrukne serier inden for grafikkort. Dette skyldes at grafikkortenes ydeevne og pris for de fleste ligger på det helt rigtige sted.

Et AMD Radeon RX 570 grafikkort er bygget omkring den nyeste iteration af AMD’s Graphic Core Next (GCN) mikroarkitektur. Dette er en videreudvikling af den samme mikroarkitektur, som AMD har benyttet i mange af deres tidligere succesfulde serier af grafikkort. Videreudviklingen gør det muligt for et AMD Radeon RX 570 grafikkort at trække de fleste nye computerspil på en høj grafisk setting.

Radeon RX 500 serien har efterhånden nogle år på bagen, men dette er ikke nødvendigvis en dårlig ting. De nyeste grafikkort kommer ofte med en heftig pris, som med årene falder. Vil man gerne have mest ydeevne for pengene, kan det derfor ofte være en god idét at købe et grafikkort af en lidt ældre dato. Med årene har der også været rig mulighed for gamere og anmeldere at teste deres AMD Radeon RX 570 grafikkort. Der ligger altså masser af informationer om grafikkortet, som giver mulighed for at vide hvad et AMD Radeon RX 570 grafikkort kan.

Nogle af højdepunkter hos et AMD Radeon RX 570 grafikkort kan ses her:

  • 4-8 GB DDR5 RAM
  • 1168 – 1244 MHz kerne clock hastighed
  • Understøtter 5K (5120 x 2880) opløsning
  • Mulighed for at tilslutte op til 6 monitorer
  • FreeSync teknologi
  • 4 Gen GCN mikroarkitektur

Grafikkortet er blandt de vigtigste komponenter til gaming

Et ordentlig grafikkort er helt essentielt, hvis du vil have det meste ud af din gaming. Grafikkortet, eller GPU’en (Graphical Processing Unit), fungerer som hjerne og muskler, når der i computerspil skal genereres 3D-gengivelse. Helt centralt for dette er grafikkortet egenskab til parallel processering, som gør det muligt at lave et utal af beregninger hvert sekund.

Den 3-dimensionelle grafik, der benyttes til computerspil, bygger på en enorm mængde af matematiske beregninger. Af denne grund er der brug for et ordentligt grafikkort for at computerspillene kan køre flydende, uden at hakke. Hvis du vil tjekke, hvor hurtigt et grafikkort er, kan du læse kortets kerne clock hastighed ud fra specifikationerne. F.eks. er et AMD Radeon RX 570 grafikkort i stand til at udføre 1.2 milliarder af operationer (1244 MHz) for hvert sekund.

AMD Radeon RX 570 grafikkort - gaming i høj opløsning

En højere opløsning kan være med til at give gaming oplevelsen et løft, der kan mærkes. Førhen har Full HD (1920 x 1080) været standarden, de fleste benyttede, men i dag bevæger de fleste sig imod gaming i højere opløsning. Dette kan lade sig gøre fordi de kraftigere grafikkort, som f.eks. et AMD Radeon RX 570 grafikkort, er kommet på markedet. Den nye generation af grafikkort, som AMD Radeon RX 570 grafikkort tilhører, er i stand til at levere den GPU-kraft, der skal til for at spille de nye spil i de højere opløsninger.

Prøver man først en 2K, 4K eller 5K skærm, efter at have siddet med en Full HD-skærm, er det meget let at se forskellen. De højere opløsninger giver et meget skarpere billede, som man ikke har lyst til at gå tilbage fra igen.

Et AMD Radeon RX 570 grafikkort er i stand til at trække computerspil i skærmopløsningerne:

  • 1920 x 1080 – Full HD
  • 2560 x 1440 – 2K QHD
  • 3840 x 2160 – 4K UHD
  • 5120 x 2880 – 5K

Undgå screen tear og stuttering med AMD’s FreeSync teknologi

Et AMD Radeon RX 570 grafikkort understøtter AMD’s adaptive skærmsynkroniserings teknologi, FreeSync. Ved at synkronisere skærmens refresh rate (antal billeder, der opdateres i sekundet), med grafikkortets framerate (antal billeder, der sendes i sekundet) undgås et mismatch imellem disse. På denne måde undgås de irriterende skærm-fænomener ”screen tear” og ”stuttering”, som forvrænger billederne. Resultatet er et tydeligt mere flydende og lækkert billede.

Før den adaptive skærmsynkronisering kom på markedet, forsøgtes problemet med screen tear og stuttering løst med softwareteknologien VSync. Dette krævede dog computerkraft og resulterede i et fald i frameraten, som de fleste gamere gerne ville undgå. Dette kan du undgå med FreeSync, som ikke tærer på frameraten, så du kan få det optimale ud af dit AMD Radeon RX 570 grafikkort.

For at du kan benytte FreeSync teknologien, som AMD Radeon RX 570 grafikkort tilbyder, skal din skærm understøtte FreeSync. Dette kan du tjekke på skærmens specifikationer. Er du i tvivl kan du google skærmemodellens specifikationer, hvor dette fremgår.

AMD er et af de foretrukne grafikkort producenter hos gamere

AMD er det næststørste producent af grafikkort på markedet. I de sidste mange år har de konkurreret med den anden store grafikkort producent, NVIDIA om at lave de bedste grafikkort. Hvor NVIDIA ofte har leveret de meste kraftfulde af slagsen, så har AMD altid fokuseret på at prisen skulle ligge på det helt rigtige sted.

Sammenligner man pris og performance vil man ofte finde at AMD’s grafikkort ligger foran konkurrenten. I sidste ende producerer begge virksomheder dog fremragende produkter og du vil aldrig gå galt med et grafikkort fra nogen af disse. Her er f.eks. et AMD Radeon RX 570 grafikkort altså et solidt valg til en rigtig fornuftig pris.

Sidder du stadig tilbage med nogle spørgsmål om et AMD Radeon RX 570 grafikkort, så tøv endelig ikke med at spørge vores kundeservice. De er der for at hjælpe dig med at finde det rigtige produkt.