Er du på udkig efter en kraftfuld gamer bærbar i lækkert design så er dette stedet for dig. Når det kommer til high-end gamer bærbare, er MSI GS serien med helt fremme i feltet. Med den nyeste teknologi og hardware, får du med GS serien fra MSI en række gamer bærbare, der kan køre selv de nyeste spil i flot grafik. Her hos Føniks Computer fører vi adskillige modeller fra den populære serie og du vil sikkert også kunne finde det perfekte match for dig. Se nærmere på vores udvalg af high-end gamer bærbare fra MSI GS serien nedenfor og find den model, der passer til dine gamer behov.

Resultater: 1MSI GS gamer bærbar - Kvalitet og detaljeorienteret finesse

Få producenter har formået at skabe så fuldendte gamer bærbare som MSI og med GS serien har firmaet endnu engang bevist hvorfor netop deres gamer bærbare hører til blandt toppen. Ved første blik bliver det klart, at du med en MSI GS gamer bærbar har at gøre med noget ganske særligt. Med en startvægt på lidt over halvandet kilo og et udsøgt look i børstet aluminium, oser GS serien af kvalitet og detaljeorienteret finesse. Det slanke design og den lave vægt gør serien til en oplagt rejsepartner og du vil kunne spille de nyeste spiltitler uanset hvor du måtte befinde dig.

Hvad end du er interesseret i en af de billigere eller mere avancerede modeller, kan du være sikker på at få en gamer bærbar i absolut topkvalitet. Du har blandt andet mulighed for Quad-Core Intel Core i7 processor, hele 16 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce grafikkort fra 900-serien, samt både en stor SSD og 1 TB HDD. For den bedst mulige billedkvalitet, fås udvalgte modeller endda med 3840 x 2160 Ultra HD 4K skærm, der giver en utrolig farvedybde. Derudover er selv de billigste MSI GS gamer bærbare udstyret med Cooler Boost 3 teknologi der holder temperaturen nede og giver en imponerende stabil performance. Dette er blot nogle eksempler på den fantastiske hardware og innovative features du kan få med en GS gamer bærbar fra MSI og vi tilføjer løbende nye modeller til udvalget. Har du spørgsmål i forhold til udvalget generelt, eller angående specifikke modeller, er du som altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice.