Dell Venue 10 pro - Dock

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Dell
Produkt nr.: 580-AEJR
EAN: 5397063784387

Dell Venue 10 Pro-tastatur - Venue 10 Pro Model 5056 har perfekt placerede taster i en behagelig størrelse, som gør det nemt og naturligt at indtaste - på samme måde som på en bærbar pc. Desuden giver en bevægelseskompatibel touchpad med høj præcision dig samme kontrol som en mus, så du kan arbejde hurtigt og præcist med det Windows 8.1/10-kompatible tastatur. Brug den medfølgende Dell Mini Active-pen til at kommunikere med skærmen på din tablet, og placer den på siden tastaturet til sikker opbevaring. Baggrundsbelyste taster giver dig fleksibilitet til at tage dit arbejde med på farten under alle belysningsforhold. Dette slanke, lette tastatur fastgøres med et vendbar hængsel, så du kan få glæde af fem forskellige visningstilstande, herunder tablet-, bærbar pc-, holder-, telt- og flisetilstand.
Det er nemt at omdanne din tablet til en notebook med Dell Venue 10 Pro-tastaturet. Du skal bare klikke din tablet på det lette, men alligevel robuste tastatur - så du er klar til en notebook-oplevelse.
Brug den medfølgende Dell Mini Active-pen til at kommunikere med din tablet og tage hurtige noter, mens du er på et møde. Når du er færdig, kan du placere den på siden af tastaturet til sikker opbevaring og hurtig opladning.
Vend din tablet om for at få glæde af dine foretrukne medier i en behagelig visningsvinkel. Det er en særlig praktisk løsning til rejsende med begrænset plads - et hængsel med flere vinkler gør din tablet fleksibel og optager kun lidt plads. Leg med de fem forskellige visningstilstande (tablet, bærbar pc, holder, telt eller flise) for at finde ud af, hvad der er mest behagelig for dig.
Dell Venue 10 Pro-tastaturet er kompatibel med Venue 10 Pro 5000-serien Model 5056, og det er et Windows 8.1/10-kompatibelt tastatur.

Tilføj til kurv

DKK 1.325,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Forventet levering ved bestilling: 7/6 2017SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseDell Venue 10 pro - tastatur - med touchpad - Nordisk
EnhedstypeTastatur
GrænsefladeDock
Indbyggede enhederTouchpad
LayoutNordisk
Designet forVenue 10 Pro (5056)
* Der tages forbehold for trykfejl.
EnhedstypeTastatur
GrænsefladeDock
LayoutNordisk
Indbyggede enhederTouchpad
Udstyr inkluderetDigital pen
Designet forDell Venue 10 Pro (5056)
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x