Logitech G303 Daedalus Apex - USB

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Logitech
Produkt nr.: 910-004383
EAN: 5099206057180

Dette produkt er også tilgængeligt som demo produkt. Et demo produkt kan have været udstillet, fremvist eller returneret. Du har selvfølgelig 2 års reklamationsret og 3 ugers returret ved køb af demo produkt.
Klik på "Se demo" for at se demo pris og læse mere.

Logitechs bedste optiske sensor, PMW3366, er kernen i G303-musen Den er bygget med Delta Zero-teknologi der giver enestående registrering, samtidig med at den hastighedsrelaterede præcisionsafvigelse, også kaldet museaccelarationen, minimeres, så du kan reagere hurtigere og sigte nøjagtigt hver gang. PMW3366-sensoren har ingen udjævning eller filtrering i hele dpi-intervallet - selv ved høj følsomhed - og giver dermed den maksimale reaktionsevne. Sensoren kan justeres så sensorparametrene - og ikke kun lysstyrken på indikatorerne - optimeres til den overflade musen bruges på. Det sikrer den hurtigste funktion og en lavere løftehøjde.
Logitech G lyttede til kundefeedback fra brugergruppen og brugte den til at bygge en gamingmus der lever op til de entusiastiske gameres specielle funktionalitetsbehov. Logitech har taget deres bedste komponenter, blandt andet den optiske PMW3366-sensor, og forenet dem i en let og kompakt mus.
G303 Daedalus Apex-knapsystemet med metalfjederspænding holder venstre- og højreknapperne præcist placeret så der ikke kommer for tidlige eller forsinkede reaktioner, og sikrer den optimale reaktionsevne og følsomhed. Handlingerne i spil bliver ved med at være hurtige og præcise.
Du kan gøre musen levende med lysmønstre der minder om åndedræt eller indstille belysningen så den dæmpes, når du ikke anvender computeren. Belysningens farve og styrke kan indstilles så de passer til din stil, din computer eller til omgivelserne. Daedalus Apex-belysningen kan tilpasses med helt op til 16,8 millioner farver.
Daedalus Apex-gamingmusen er designet til at være komfortabel og holdbar og er blevet testet grundigt for at sikre at den holder til selv de mest langvarige spil. Venstre- og højreknapperne er blevet testet med 20 millioner klik hvilket svarer til at en professionel gamertræner 10 timer om dagen - hver eneste dag - i to år. De solide, men lette materialer og den fleksible omspundne ledning gør det behageligt at bruge musen hele vejen gennem spillet.
Finjuster den optiske sensor i Daedalus Apex efter overfladen så løftehøjden reduceres og du får større nøjagtighed og præcision samt hurtigere reaktionsevne.
Du kan opnå gode resultater med den standardkonfiguration som musen leveres med. Eller også kan du konfigurere enkelte knapper til at udløse handlinger som ellers kræver at du navigerer i menuer. Det er nemmere at aktivere talefunktionen. Midlertidig reduktion af det aflæste antal dpi til snigskytter. Med Logitech Gaming Software kan du tildele enhver af spillets kommandoer og makroer med flere kommandoer til en af de seks programmerbare knapper.
Du kan programmere op til tre profiler for individuelle spillere eller spil med tastaturmakroer, belysning, rapporteringsfrekvens og følsomhedsniveauer. Du kan bruge indstillingerne på andre pc'er uden brug af software.
De rigtige bevægelser i alle spilsituationer. Du kan skifte mellem fem følsomhedsniveauer; fra det supernøjagtige niveau som er godt til at sigte med (200 dpi) og et niveau som er perfekt til lynhurtige manøvrer og helt op til 12.000 dpi i trin på 50 dpi uden pixelafrunding.

Tilføj til kurv

DKK 832,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Forventet levering ved bestilling: 1/5 2018SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseLogitech G303 Daedalus Apex - mus - USB
EnhedstypeMus
ForbindelsesteknologiKabling - USB
Dimensioner (B x D x H)6.5 cm x 11.5 cm x 3.7 cm
Vægt127 g
Teknologi i detektering af bevægelseOptisk
Antal knapper6
Bevægelsesopløsning12000 dpi
Præstation1 ms svartid, 40 G maksimum acceleration, realtids sensitivitets-switching 200 - 12.000 dpi, 300 tommer pr. sekund
EgenskaberRullehjul, hurtig DPI switching, flettet kabel, 3 profiler, Delta Zero sensorteknologi, 16,8 million multifarvet oplysning, ARM 32-bit processor
OS nødvendigMicrosoft Windows Vista / 7 / 8 / 8.1
Producentgaranti2 års garanti
* Der tages forbehold for trykfejl.
EnhedstypeMus
Bredde6.5 cm
Dybde11.5 cm
Højde3.7 cm
Vægt127 g
ForbindelsesteknologiKabling
GrænsefladeUSB
Teknologi i detektering af bevægelseOptisk
Antal knapper6
Bevægelsesopløsning12000 dpi
Præstation1 ms svartid, 40 G maksimum acceleration, realtids sensitivitets-switching 200 - 12.000 dpi, 300 tommer pr. sekund
EgenskaberRullehjul, hurtig DPI switching, flettet kabel, 3 profiler, Delta Zero sensorteknologi, 16,8 million multifarvet oplysning, ARM 32-bit processor
Interface1 x USB - 4 pin USB Type A
OS nødvendigMicrosoft Windows Vista / 7 / 8 / 8.1
Service & SupportBegrænset garanti - 2 år
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x