Contour RollerMouse Red Plus - USB

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Contour
Produkt nr.: RM-RED PLUS
EAN: 743870006573

Prisvindende design
Vores 7SENSES™ trackingteknologi er indbygget i det robuste, elegante og holdbare aluminiumshus. Du får en uovertruffen fornemmelse, hastighed og præcision i en flot og ergonomisk designet mus.

Indbygget præcision
7SENSES, den nye trackingteknologi indbygget i rullestaven, giver en uovertruffen kontrol og præcision i markørens placering. Sensorerne sidder inde i bjælken godt skærmet mod støv og snavs. 7SENSES tracker markørpositionen og justerer hele tiden hastighed og acceleration og sikrer, at rullebjælken er placeret så centralt som muligt, samtidig med at den intuitivt tilpasser sig til dit arbejdstempo, mindsker mikrobevægelser og øger effektiviteten.

Ubesværet kontrol
Den større og forbedrede rullestav giver bedre kontrol og kræver mindre anstrengelse. Vi har erstattet det mekaniske museklik med et virtuelt klik for at fjerne kraftanvendelsen og reducere risikoen for unødvendig anstrengelse. Det ubesværede, digitale museklik kombineret med den kraftigere rullestav med overfladestruktur gør den både lettere og mere behagelig at arbejde med.

Rollermouse DNA
RollerMouse er centralt placeret foran tastaturet, og du behøver ikke række ud efter musen. På den måde mindsker du belastning af både nakke, skuldre, albue og håndled. Det giver et optimalt arbejdsområde, der korrigerer din arbejdsstilling og forbygger museskader. Brug håndledsstøtten, lær at bruge begge hænder og varier arbejdsstillingen så du undgår ensidig belastning. Ganske enkelt en bedre måde at arbejde på.

Bedre komfort
med RollerMouse Red plus
Tilgængelig seperat eller inkluderet i RollerMouse Red plus. Den nyeste version af RollerMouse Red familien, som giver dig fordelen med en ekstra dyb håndledsstøtte. Håndledsstøtten giver dig en bedre posision på hånden og fordeler trykket over et større område. Sammen med en tilspidset vinkel og den bløde indre kerne, giver RollerMouse Red plus en endnu bedre komfort end nogen tidligere modeller. Den er ideel til et skrivebord med minimum 30 centimeter tilgængelig plads foran skærmen.

Let at bruge, med det samme
Den nye rullestav er lettere at bruge og endnu mere præcis. Den har en større overflade, så du opnår en bedre kontrol, når du peger, ruller og klikker med musen. Den tilpasser sig til brugeren - fra professionelle brugere af CAD-programmer og andre avancerede designprogrammer til mere almindelig brug. RollerMouse Red er kompatibel med Apple OSX, Apple Mac OS 8.1 og nyere, Microsoft Windows 8/7/Vista/XP/ME/98, og den leveres med en 2-års garanti.

Tilføj til kurv

DKK 3.481,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Leveringstid: 2-3 dage


Finansiering KUN ,- /md.

Løbetid 42 mdr. Låneomkostninger ,-
Finansiering vælges som betalings metode når du gennemfører din bestilling.
Papirløs godkendelse med NemID.

ÅOP: % Læs mere Ekspres Bank

Specifikationer
Device interfaceUSB
Antal knapper8
Bevægelsessensor teknologiLaser
FormålOffice
Recommended usageNotebook
DrejeknapJa
Bevægelses opløsning2400 DPI
Number of scroll wheels1
Scroll typeWheel
Typ tlačidielMechanical
Farve på produktBlack, Red, White
FormfaktorAmbidextrous
KonstruktionAluminium
Plug and playJa
Ergonomisk designet strygejernJa
Windows operating systems supportedJa
Mac operating systems supportedJa
Bredde430 mm
Dybde155 mm
Højde23 mm
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x