Synology RackStation RS3617xs - SATA-600 0GB

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Synology
Produkt nr.: RS3617xs
EAN: 4711174722211

RS3617xs er designet til store virksomheder og tilbyder et højt ydende gennemløb, og som også kommer med et udvidet sæt af virksomhedsapplikationer. RS3617xs gør det muligt for dig at centralisere din lagring, forenkle styringen af data og implementere virtualiseringsløsninger, med minimalt forbrug af tid i forbindelse med opsætning og vedligeholdelse.
RS3617xs leverer en høj ydeevne på over 3.263 MB/sek. sekventielt gennemløb og 333.971 IOPS ved en RAID 5 konfiguration med 10GbE Link Aggregation. RS3617xs er udstyret med 4GB DDR3 ECC RAM (kan opgraderes til 32GB), og sikrer præcision i håndteringen af data, især når det drejer sig om data med høj værdi og kritiske opgaver på tværs af hele store virksomheder.
Ud over de fire standard Gigabit-porte, kommer RS3617xs med en dual PCIe 3.0 x8 slots, der understøtter op til to 10GbE netværksudvidelseskort (NIC), som maksimerer og tilgodeser behovet for høj ydeevne ved brug af dataintensive applikationer.
RS3617xs kommer med omfattende redundans-mekanismer, for at sikre kontinuitet i virksomheden. Fire indbyggede LAN-porte med failover sikrer en pålidelig redundans i tilfældet af et uventet nedbrud af netværket. Det meget pålidelige systemdesign omfatter en blæserløs CPU-køleribbe, og passive køleteknologier som forebygger enkeltpunktsfejl.
RS3617xs er udstyret med en krypterings-engine, der aflaster hoved-CPU'en ved at tage sig af krypteringsberegninger. På den måde er CPU'en fri til at tage sig af andre vigtige opgaver. Derudover sikrer Advanced Encryption Standard (AES) på delte mapper og hardwareacceleration sikkerhed uden at kompromittere tilgængeligheden, og giver en læsning på over 2612MB/s.
RS3617xs gør det muligt at kombinere harddiske og læse-/skriveoptimeret SSD cache, hvilket øger gennemstrømningen til en minimal pris pr. gigabyte. RS3617xs tilbyder fuld support af læsning & skrivning af SSD cache, og tilbyder en betydelig reduktion af I/O ventetid uden ekstreme omkostninger. Med en mindre investering kan virksomheden drage fordel af en betydelig forøgelse af serverens ydeevne.
Synology DiskStation Manager (DSM) er et strømlinet, browser-baseret operativsystem, der kører på alle DiskStation og RackStation, og som gør det så let som ingenting at styre din Synology NAS. Med sin intuitive brugerflade gør DSM det smartere og hurtigere at få adgang til og dele dine data. Synology's Package Center giver dig mulighed for at downloade og installere nyttige add-on pakker, der er specielt designet til individuelle eller business-behov, hvilket betyder, at du kan nyde mere underholdning i dit liv, eller bedre produktivitet på arbejdet.Få mere at vide
Med understøttelsen af Windows AD, LDAP og Domain Trust, muliggør RS3617xs problemfri kontointegration. User Home-featuren kan automatisk oprette en "home"-mappe til hver bruger, for at minimere administratorens arbejde med konstant at skulle oprette "home"-mapper til alle konti. Windows ACL support på RS3617xs tillader it-administratorer at finindstille adgangsrettighederne, og opsætte adgangsprivilegier til filer og mapper på RS3617xs, via den velkendte Windows brugerflade. RS3617xs kan med sin kompatibilitet med førende protokoller eliminere serverkonfiguration, og øge it-administratorers effektivitet.
Når der håndteres store mængder data, har virksomheder behov for en løsning, der tilbyder pålidelig sikkerhedskopiering og forhindrer ødelæggelse af filer. Med understøttelse af den næste generations Btrfs filsystem sikrer RS3617xs, at information lagres med en høj grad af dataintegritet, samtidig med at den giver fleksible og effektive dataværktøjer.
Med omfattende cloud-løsninger giver RS3617xs dig mulighed for nemt at oprette din egen private sky. Cloud Station er den perfekte pakke til at synkronisere filer på tværs af flere enheder. Filer kan redigeres offline og senere synkroniseres til Cloud Station, der beholder op til 32 tidligere versioner, hvilket giver dig mulighed for at genoprette en fil til en tidligere version, eller gendanne slettede filer. Med den mobile app DS cloud bliver alle ændringer af en fil automatisk synkroniseret til din smartphone eller tablet. Virksomheder med mange filialer kan udnytte Synology's 2-vejs synkronisering mellem forskellige DiskStations for at sikre, at medarbejderne de forskellige steder kan dele de samme oplysninger i real-tid. IT-administratorer kan håndplukke individuelle mapper, som de vil synkronisere til forskellige enheder, manuelt eller automatisk baseret på filformat og -størrelse. Mapper, der synkroniseres med Cloud Station, kan krypteres med DSM - ingen vil være i stand til at få adgang til indholdet uden din private nøgle.

Tilføj til kurv

DKK 20.954,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Leveringstid: 3 dageSpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseSynology RackStation RS3617xs - NAS-server - 0 GB
EnhedstypeNAS-server
Vært TilslutningGigabit Ethernet
PakningstypeRackversion - 2U
Totale lagringskapacitet0 GB
Maks. antal understøttet96 TB
Installeret udstyr/antal moduler0 (installeret) / 12 (maks.)
Dimensioner (B x D x H)44.5 cm x 57 cm x 8.8 cm
Vægt13.3 kg
Processor1 x Intel Xeon E3-1230V2 3.3 GHz (Quad-Core)
Controller for lagringRAID SATA 6Gb/s - RAID 0, 1, 5, 6, 10, JBOD
Netværk10Mb LAN, 100Mb LAN, GigE
Understøttede IP Kameraer75
EffektAC 120/230 V (50/60 Hz)
Producentgaranti5 års garanti
* Der tages forbehold for trykfejl.
EnhedstypeNAS-server
Vært TilslutningGigabit Ethernet
PakningstypeRackversion - 2U
Totale lagringskapacitet0 GB
Maks. antal understøttet1
Installeret udstyr/antal moduler0 (installeret) / 12 (maks.)
Bredde44.5 cm
Dybde57 cm
Højde8.8 cm
Vægt13.3 kg
Antal installerede processorer1 x Intel Xeon E3-1230V2 3.3 GHz
Antal kernerQuad-Core
Installeret RAM4 GB (installeret) / 32 GB (understøttet) - DDR3
TypeRAID
InterfacetypeSATA 6Gb/s
RAID-niveauRAID 0, RAID 1, RAID 5, RAID 6, RAID 10, JBOD
Dataforbindelsesprotokol10Mb LAN, 100Mb LAN, GigE
Netværks/overføselsprotokolL2TP, iSCSI
Protokol til fjernadministrationSNMP, Telnet, HTTPS
NetværkservicekompatibilitetMicrosoft Active Directory (AD), Network File System (NFS), Server Message Block (SMB), Apple File Protocol (AFP), Web-based Distributed Authoring and Versioning (WebDAV), Calendaring Extensions to WebDAV (CalDAV)
EgenskaberFirewallbeskyttelse, understøttet af LDAP, wake on LAN (WOL), analyse af antivirus, Access Control List (ACL) support, iTunes server, UPnP Media Server, overvågningsstation, DLNA Media Server, cloud-backup, VPN-server
Krypterings algoritmeAES, SSL, TLS
OverensstemmelsesstandarderFCC Klasse A certificeret, RoHS, BSMI Class A
Understøttede IP Kameraer75
Udvidelses-båse12 (total) / 12 (fri) x hot-swap - 2.5" / 3.5"
Ekspansionsåbninger2 (total) / 2 (fri) x PCI Express 3.0 x8
Interface4 x Ethernet 1000Base-T - RJ-45
2 x USB 2.0 - Type A
2 x USB 3.0 - Type A
1 x seriel - DB-9
2 x InfiniBand
StrømenhedIntern strømforsyning
Antal installeret1
Nødvendig spændingAC 120/230 V (50/60 Hz)
Service & SupportBegrænset garanti - 5 år
Min. driftstemperatur5 °C
Maks. driftstemperatur35 °C
Fugtighedsgrad ved brug5 - 95%
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x