HP SATA til eSATA-kabel

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: HP (Hewlett packard)
Produkt nr.: GM110AA
EAN: 883585248445

Overview
HP Z800 Workstation, der kombinerer ultimativ ydelse med et revolutionerede nyt industrielt design, har en ekstrem hastighed og masser af udvidelsesmuligheder, så du kan klare selv de største udfordringer.

Features
• Massiv ydelse: få massiv beregningskraft i en workstation, der optimerer den måde, hvorpå processor, hukommelse, grafik, OS og software arbejder sammen.


• Flot nyt design: Det revolutionerende industrielle design med sidepaneler i børstet aluminium, integrerede håndtag, stort set ingen kabler, hvilket maksimerer luftstrømmen, nem fjernelse og isættelse af komponenter og valgfri væskekøling.


• Udvidelsesmuligheder helt uden sammenligning: Klar selv de mest datatunge applikationer med den massive datakapacitet og ultimativ kraft og udvidelsesmulighed.


• Udviklet under hensyntagen til miljøet: minimer udgifter til el og køling med ENERGY STAR®-certificerede systemer med 85% eller 88% effektiv strømforsyning og en HP-udviklet strømsparefunktion, der sænker energiforbruget, når enheden er slukket.


• Nå mere hvert minut: Behandl flere opgaver – på kortere tid – med de nye og særdeles kraftige quad-core Intel® Xeon® processorer 1 og Intel® QuickPath Interconnect-arkitekturen med integreret hukommelses-controller.


• Utrolig nem at servicere: Med kabinettet, der ikke kræver brug af værktøj, enkelt internt design og drev- og strømforsyningsmoduler, der tilsluttes direkte, kan du nemt og hurtig tilføje eller skifte komponenter.


• Spændende ny samarbejdssoftware: Se, del og vis dit arbejde over hele verden med den ny HP SkyRoom samarbejdsløsning, som kombinerer deling af 3D grafik i realtid og videokonferencer.


1 Quad-Core processorer er designet til at forbedre ydelsen i multithreaded softwareprodukter og hardware-aware multitasking operativsystemer og kræver brug af relevant operativsystem for at give fuldt udbytte; spørg softwareleverandøren, om det er relevant for dine programmer; disse teknologier vil ikke nødvendigvis være en fordel for alle kunder eller softwareprogrammer. 64-bit på Intel-arkitektur kræver et computersystem med processor, chipsæt, BIOS, operativsystem, enhedsdrivere og programmer, der understøtter Intel® 64-arkitekturen. Processorer fungerer ikke (heller ikke med 32-bit) uden en BIOS, der er klar til Intel 64-arkitektur. Ydeevnen afhænger af hardware- og softwarekonfigurationen. Der er flere oplysninger på ww.intel.com/info/em64t


Tilføj til kurv

DKK 879,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Forventet levering ved bestilling: 8/6 2017SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseHP SATA til eSATA-kabel
TypeSATA til eSATA-kabel
Designet forWorkstation z200, z400, Z420, z600, Z620, z800, Z820; Workstation z600
* Der tages forbehold for trykfejl.
LagringskabeltypeSATA til eSATA-kabel
Designet forHP Workstation z200, z400, Z420, z600, Z620, z800, Z820
HPE Workstation z600
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x