Logitech Gaming Headset G933 Artemis Spectrum

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Logitech
Produkt nr.: 981-000599
EAN: 5099206059177

De avancerede patentanmeldte Pro-G-højtalerenheder er lavet af hybride netmaterialer der giver den lyd i verdensklasse som spilleentusiaster kræver. Lige meget om det er din yndlingsmusik eller omfattende spilsoundtracks, giver Pro-G-højtalerenhederne både de rene og nøjagtige høje toner såvel som den dybe, fyldige bas man forventer af førsteklasses hovedtelefoner. Du får enestående 7.1-surroundsound med Dolby Surround Sound der giver utrolig virkelighedstro lyd så du kan opfange alle lyde, såsom fjender der sniger sig rundt omkring dig eller signaler til at bruge særlige egenskaber.
G933 Artemis Spectrum fungerer med pc'er, mobilenheder, enheder til hjemmebiografen og spillekonsoller, herunder PS4 og Xbox One. Ét headset til alle dine enheder - Du kan bruge G933 Artemis Spectrum med dit spillesystem det ene øjeblik og skifte over til din spillekonsol eller dine mobilenheder det næste. Du kan endda tilslutte hjemmebiografen til den trådløse, USB-drevne blandingsadapter så du kan nyde lyden af tv-serier, musik og film trådløst uden at forstyrre de andre i hjemmet.
G933 Artemis Spectrum har to programmerbare zoner med belysning: lystrimlen og logoet. Hver zone kan programmeres enkeltvis med forskellige farver og effekter eller kan synkroniseres. Med den justerbare RGB-belysning kan du vælge mellem op til 16,8 millioner farver. Brug Logitech Gaming Software til at indstille lysmønstret eller farverne i dit miljø. Du kan tilføje et sæt speciallavede mærker med bagbelysning for at gøre dit eget design endnu bedre.
Med gamingheadsettet G933 Artemis Spectrum får du det bedste af to verdener da du kan spille både trådløst og tilsluttet med kabel. Spil uden latens på en trådløs 2,4-GHz-forbindelse i op til 12 timer pr. opladning uden belysning eller i 8 timer med standardbelysning. Du kan også bruge det 3,5-mm analoge indgangsstik på headsettet, så du kan spille tilsluttet med kabel uden at bruge strømmen på batteriet.
Du kan tilknytte tilpassede kommandoer med Logitech Gaming Software til de tre programmerbare G-taster, så du kan spille og anvende medier helt uden problemer. Du kan indstille tilpassede knapper til at styre dine lydprofiler, skifte til næste sang, aktivere kommunikationsfunktionen tryk-for-at-tale, udløse hurtige kommandokombinationer i spillet og meget mere.
Du kan bruge Logitech Gaming Software til at programmere lyd-equalizeren og forudindstille lydindstillinger til musik, spil og film. Du kan tilpasse lydindstillinger og oprette personlige lydprofiler til hvert spil du spiller. Lyt til medier lige som du gerne vil have det.
Ikke flere afbrydelser i spillet pga. indgående opkald. Besvar opkaldet mens du fortsætter dit spil, uden at skulle sætte det på pause eller tage dine øjne væk fra skærmen. Du kan bruge USB-blandingsadapteren til at tilslutte op til to ekstra enheder. Lyden fra de ekstra enheder bliver blandet med lyden fra pc'en.
Kombiner et analogt indgangsstik på den trådløse blandingsadapter med en tilsluttet USB-port, så du kan gøre dine analoge lydenheder trådløse. Når du tilslutter USB-blandingsadapteren til en USB-port med egen strømforsyning, transmitterer den blandet lyd fra USB-indgangsporten og den integrerede 3,5-mm indgangsport til dit headset - selv hvis USB-porten ikke understøtter lyd fra USB-enheder.
Du er sikker på at blive hørt med denne mikrofon med støjreduktion der giver krystalklar lyd. Mikrofonarmen har en LED-indikator så du kan se når lyden er slået fra på mikrofonen. Når den ikke er i brug, kan mikrofonarmen med støjreduktion bøjes tilbage ind i hovedtelefonerne så den næsten er usynlig. G933 kan tages med alle steder, og der medfølger en mobilledning samt en ekstra integreret mikrofon på ledningen til mobilenheder når du ikke ønsker at gå rundt med mikrofonarmen i ansigtet.
G933 Artemis Spectrum er designet til lange spillesessioner. Nye polstringsmaterialer der bruges til sportsudstyr, er blevet brugt i ørepuderne og hovedbøjlerne og er bløde og åndbare så du får den bedste komfort. Ørepuderne som dækker hele øret, på G933 Artemis Spectrum er designet til at passe rundt om de fleste ører uden at de trykker på de bløde området på øret. Du kan holde headsettet rent ved at fjerne ørepuderne fra headsettet og vaske dem.

Tilføj til kurv

DKK 1.374,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Leveringstid: 1-3 dageSpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseLogitech Gaming Headset G933 Artemis Spectrum - trådløst headset-system
ProdukttypeTrådløst headset-system - 7.1 kanaler - trådløs
Anbefalet brugTV, Spilkonsol, telefon, computer
Yderligere funktionerLED-lys, justerbar RGB-belysning
HovedtelefonmodellerFuld størrelse
ForbindelsesteknologiTrådløs
LydudgangsmodusSurround Sound
AudiospecifikationerFrekvenssvar 20 - 20000 Hz - Følsomhed 107 dB
Impedans39 Ohm
MikrofonBoom
KontrolapparatFjernstyring
Producentgaranti2 års garanti
* Der tages forbehold for trykfejl.
ProdukttypeTrådløst headset-system - 7.1 kanaler
Yderligere funktionerLED-lys, justerbar RGB-belysning
Anbefalet brugTV, Spilkonsol, telefon, computer
HovedtelefonmodellerCircumaural
ForbindelsesteknologiTrådløs
Tilgængelig mikrofonJa
LydudgangsmodusSurround Sound
Frekvensrespons100 - 20000 Hz
Følsomhed107 dB
Impedans39 Ohm
Blænder40 mm
TypeBoom
LydindgangsdetalljerCardioid (ensrettet) - 100 - 20000 Hz
StyringFjernstyring
Transmissionsområde20 m
ForbindelsestypeUSB (4-PIN USB, type A)
Hovedsæt (mini-telefon 3,5 mm, 4-polet)
Hovedtelefoner (RCA phono x 2)
Medfølgende ledningerKabel til hovedsæt
Mini-telefon 3,5 mm til RCA-kabel
USB-kabel
Udstyr inkluderetTrådløs modtager
BatteriBatteri til hovedsæt genopladelig
Driftstid (op til)12 time(r)
Service & SupportBegrænset garanti - 2 år
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x