Hvis den ultimative gaming-oplevelse er et absolut krav for dig, så har vi grafikkort, der kan dække dine behov. NVIDIAs RTX 3090-serie er lig med vanvittigt kraftige grafikkort. Her får du de allerbedste forudsætninger for at få de højeste grafikindstillinger i de nyeste spiltitler. Med et NVIDIA RTX 3090 vil du blive blæst bagover i stolen af den fantastiske billedkvalitet på skærmen. Når man både ønsker en høj framerate kombineret med en høj opløsning, så er der ingen vej udenom. Her har man brug for den bedste kvalitet. Vi tilbyder modeller fra MSI, ASUS og andre stærke brands.

Resultater: 6
Resultater: 6


loader

Nul kompromisser med NVIDIA RTX 3090

De fleste gamere er vant til at justere deres grafiske indstillinger for at klemme den bedst mulige ydelse ud af deres hardware. Med et NVIDIA RTX 3090 er justeringerne ikke et nødvendigt onde for at få spillet til at køre forholdsvist fornuftigt. Du kan selvfølgelig stadig fifle med indstillingerne, men du behøver ikke længere at gå på kompromis og eksempelvis ofre 4K-opløsning for en stabil framerate. I stedet bliver indstillingerne et slags tag selv-bord af de mest avancerede indstillinger, som næsten alle kan skrues helt i vejret.

Vil du bare gerne kaste dig direkte ud i de store spiloplevelser, kan du anvende GeForce Game Ready-drivere i en lang række spil for at få det optimale ud af dit NVIDIA RTX 3090. Driverne er skabt i et samarbejde mellem NVIDIA og udviklerne af de enkelte spil for at ramme den helt rigtige kombination af rå power og stabilitet. Det kræver blot et enkelt eller ganske få kliks, og du har de rette indstillinger til adskillige store spil fra anerkendte udviklere CD Project Red, Epic Games og Ubisoft. Grafikkort med GPU’en NVIDIA RTX 3090 er også skabt med henblik på at få det maksimale ud af NVIDIAs smarte proprietære teknologier:

  • NVIDIA Reflex – nedsætter latenstid, så du kan sigte hurtigt og præcist i de mest intense spil
  • NVIDIA DLSS – booster framerate markant i en række af markedets mest imponerende spil
  • NVIDIA Encoder – sikrer bedst mulig kvalitet under livestreams

Spil i utrolige 8K

For en del år tilbage var det en fantastisk nyskabelse at kunne nyde sin favoritspil i 1080p, også kendt som Full-HD. Med NVIDIA RTX 3090 kan du ikke blot spille spil eller se film i 4K-opløsning – du også kan opleve kompatibelt indhold i fantastiske 8K. Det betyder, at billedet indeholder fire gange flere pixels sammenlignet med 4K og hele 16 gange flere end HD. Dette sikrer en enorm detaljegrad i billedet, hvor selv det mindste objekt fremstår knivskarpt.

Det kræver selvsagt sit grafikkort at levere indhold i 8K. NVIDIA RTX 3090 kommer med hele 24GB GDDR6X RAM, hvilket er dobbelt så meget som det stærkeste kort i RTX 3080-serien. Med over 10000 processorkerner og den nyeste NVIDIA Ampere-arkitektur får du fantastisk ydelse, selv ved høje skærmopløsninger.

Få den rette skærm til NVIDIA RTX 3090

Skal du have det maksimale ud af et NVIDIA RTX 3090, må det understøttes af PC’ens øvrige komponenter. Før du vælger dit grafikkort, bør du derfor undersøge, om det er kompatibelt med dit bundkort, og hvorvidt dets fysiske dimensioner passer med dit kabinet. Da vi fører flere forskellige grafikkort med den kraftige NVIDIA RTX 3090 GPU, kan det betale sig at tjekke det enkelte korts specifikationer på forhånd. Dem finder du ved at klikke på et af produkterne herover.

Men uanset hvilket kort du vælger, er der ingen tvivl om, at du med NVIDIA RTX 3090 får særdeles kraftig ydelse. Dette skal selvfølgelig også kunne ses på skærmen. NVIDIA RTX 3090 kommer med indgange til HDMI og DisplayPort, understøtter en opløsning på 7680 x 4320 og kan kobles til hele 4 skærme. Føler du ikke, din skærm lader et NVIDIA RTX 3090 kort komme til dets fulde ret, fører vi hos Føniks Computer et stort udvalg af skærme med høj billedfrekvens (Hz) og livagtige farver. Vil du være sikker på det bedste resultat, kan du vælge en skærm, der understøtter NVIDIA G-SYNC. Det betyder, at skærmen er blevet godkendt af NVIDIA ud fra et kriterium om at minimere billedstøj. Klassifikation har tre niveauer:

  • G-SYNC-kompatibel – Godkendt af NVIDIA
  • G-SYNC – Certificeret ved mere end 300 tests
  • G-SYNC ULTIMATE – Indeholder indbyggede processorkerner, der sikrer levende HDR                                                          

Streaming i højeste kvalitet

Streaming af spil – til venner eller andre online – er blevet en populær aktivitet blandt gamere. Desværre er der ofte stor forskel på den fps og opløsning, man selv oplever på skærmen, og hvad seeren får serveret i den anden ende. Forsinkelser og fald i kvalitet er en naturlig konsekvens af videokonvertering, internethastighed og flere andre faktorer. Men med et NVIDIA RTX 3090 kan du minimere tabet ved streaming og stadig levere flotte udsendelser, endda uden brug af kompliceret software.

NVIDIA RTX 3090 indeholder den nyeste NVIDIA Encoder (NVENC). NVENC er præinstalleret i GPU’en. Det letter trykket på din CPU, der ellers normalt kan fungere som en flaskehals, når den både skal håndtere gaming og kodning af video. Den hardwarekodede streaming fører derfor til et mere flydende og skarpt billede – på din egen skærm og seerens. NVIDIA RTX 3090 indeholder endda AI-funktioner, der eliminerer baggrundsstøj og flimmer på skærmen, når du streamer eller har videosamtaler.

Med et NVIDIA RTX 3090 kan du endda optage din skærm i 8K HDR. På den måde kan du gemme dine favoritøjeblikke i den absolut højeste kvalitet, og senere genopleve dem uden tab af skarphed. Du behøver ikke engang et separat optagelseskort, da funktionen NVIDIA ShadowPlay lader dig optage fra dit spil med et simpelt knappetryk. Et NVIDIA RTX 3090 er grafikkortet til dig, der leder efter:

  • Den skarpeste opløsning – HD, 4K eller 8K
  • Hurtig billedhastighed – 60fps, 120fps eller 240 fps
  • De nyeste AI-teknologier - NVIDIA DLSS og 2. generations raytracing

Find dit NVIDIA RTX 3090 kort hos Føniks Computer

Leder du efter den mest komplette gaming-oplevelse, er NVIDIA RTX 3090 grafikkortet for dig. Den kraftige GPU fra NVIDIA er frontløberen i jagten på hidtil uset realisme og grafik i spilverdenen. Understøttes NVIDIA RTX 3090 af den rette hardware, vil man kunne nå nye højder i forhold til ydelse og stabilitet i de mest krævende spil på markedet. Anden generations raytracing leverer skarpe billeder, der emmer af liv, mens den banebrydende NVIDIA DLSS sørger for, at ydelsen altid er i top – uanset hvad der foregår på skærmen. Hos Føniks Computer sælger vi NVIDIA RTX 3090 kort fra markedet førende producenter som ASUS, MSI og GIGABYTE, så du kan blive klædt på til gaming i den absolutte topklasse. Vi har fuld returret, og du kan altid kontakte vores kundeservice for spørgsmål.