Glemt adgangskode?
Opret konto

Garmin Forerunner 920XT

Garmin Forerunner 920XT GPS/GLONASS-ur

Producent: Garmin
Produkt nr.: 010-01174-11
EAN: 753759108748
Varenummer: 822345
Med Forerunner 920XT får du en lang række avancerede funktioner i et elegant ur, der er ca. 15% lettere end forgængeren, Forerunner 910XT. Uret er udstyret med en farveskæm med høj opløsning, fleksibel, hængslet rem og er velegnet som hverdagsur. Aktivitetstrackeren logger dine skridt, din søvn og dine forbrændte kalorier, så du får det fulde overblik over dit daglige aktivitetsniveau.
Uanset om du træner i bassin eller på åbent vand, registrerer Forerunner 920XT detaljerede svømmedata; herunder distance, tempo, antal svømmetag, hastigheden for tag og SWOLF-score. Swim drills funktionen giver dig mulighed for let at logge drills og kick-sets i bassinet, og de to typer hviletimere fortæller dig, hvornår det er tid til igen at sætte af ved bassinmuren ved intervaller. Brug tidsalarmer til at hjælpe dig med at holde dit tempo eller distance-alarmer til at give dig besked om, når et træningspas er overstået. Du kan endda få alarmer om kalorier og hastighed for tag.
Du har bedt om det, og nu er det her - løbedynamik i et dedikeret multisportsur. På baggrund af den velkendte teknologi fra Forerunner 620 og fēnix 2, kan Forerunner 920XT hjælpe dig på vej til den optimale løbeform.
Nu ser dine dine multisport-træning helt anderledes ud i Garmin Connect, Garmins gratis online-træningsfællesskab, hvor du kan gemme, planlægge og dele din træningspas. Når du afslutter en aktivitet ved brug af den automatiske multisporttilstand på din enhed, gemmes hvert pas og skiftetiden i én kombineret fil, du let kan gennemgå og dele. Med individuelle faner har du adgang til detaljerede data om de enkelte pas. Par Forerunner 920XT med din kompatible smartphone og Garmin Connect Mobile app'en for at få yderligere muligheder, der kan hjælpe dig med at være connected, mens du cykler og løber. LiveTrack-funktionen giver dig mulighed for at invitere venner og familie til at følge dig ved hjælp af e-mail eller sociale medier, så de kan se dine statistikker og placering på et kort i realtid. Med Smart Notifications kan du se e-mails, sms'er og påmindelse på dit ur, når det parres med din kompatible Android eller Apple enhed. Når Forerunner 920XT parres med din smartphone og Garmin Connect Mobile app'en, kan dine afsluttede træninger straks uploades.
Lagerstatus:
  0 stk. København
  0 stk. Aarhus
  0 stk. Fjernlager
Forventet levering ved bestilling: 28-11-2017
Mere info
3.647,- DKK
Produktbeskrivelse Garmin Forerunner 920XT - GPS/GLONASS-ur
Produkttype GPS/GLONASS-ur
Billedskærm Farve - 205 x 148 pixler
Anbefalet brug Cykel, løbende, svømning
Grænseflade Bluetooth
Egenskaber Barometrisk højdemåler
Beskyttelse Vandtæt
Udstyr inkluderet Strøm-/datakabel
Dimensioner (B x D x H) 4.8 cm x 1.27 cm x 5.5 cm
Vægt 61 g
Produkttype GPS/GLONASS-ur
Anbefalet brug Cykel, løbende, svømning
Grænseflade Bluetooth
Egenskaber Clock, timer, AutoLap, AutoPause, Virtual Partner, ANT+Sport trådløs teknologi, Garmin Connect kompatibel, Virtual Racer, Training Effect, vibrationsalarm, Auto Scroll, kalorieberegning, enhed-til-enhed transfer, brugerdefinerbar skærm, slagtæller, trintæller, barometrisk højdemåler
Type Farve
Displaybredde 2.9 cm
Displayhøjde 2.1 cm
Display opløsning 205 x 148 pixler
Waypoints 100
Router 0
Trip-computer Tripmåler, rejseafstand
Interface Bluetooth
Type Genopladelig - Litiumion
Køretid (op til) 24 timer
Farve Hvid, rød
Design-udseende Armbåndsur
Beskyttelse Vandtæt
Udstyr inkluderet Strøm-/datakabel
Bredde 4.8 cm
Dybde 1.27 cm
Højde 5.5 cm
Vægt 61 g
Rentefri finansiering

(0% rente - 39 DKK i gebyr pr. md.)

Læs vilkår
Løbetid:
Pr. måned KUN
ÅOP: 9000.1%
Låneomkostninger:
Finansiering vælges som betalings metode når du gennemfører din bestilling. Papirløs godkendelse med NemID.
Ekspresbank