Resultater: 1
Resultater: 1






loader

SteelSeries Apex Pro Mini FAQ

What is the SteelSeries Apex Pro Mini?

Denne mini gaming tastatur er lavet til spillere, der ønsker en hurtig og nøjagtig tastaturoplevelse. SteelSeries Apex Pro Mini har en opdateringshastighed på 1000 Hz, hvilket betyder, at det ikke vil lag eller forsinke selv de hurtigste bevægelser.

Hvad er forskellen mellem Apex Pro Mini og Apex Pro?

Apex Pro Mini er en mere kompakt version af Apex Pro. Den er 60% af størrelsen, men har samme høje kvalitet og hastighed. Apex Pro Mini inkluderer også magnetiske taster og en aftagelig USB-kabel for let transport.

Hvordan bruger jeg OLED Smart Display?

OLED Smart Display kan tilpasses via SteelSeries Engine-softwaren. Det kan bruges til at vise spildestatistikker, chatbeskeder og andre vigtige oplysninger. Du kan også oprette dine egne OLED-billeder.

Hvad er nøglelevetiden på Apex Pro Mini?

SteelSeries Apex Pro Mini har en garanteret levetid på mere end 100 millioner tastetryk. Det betyder, at du kan bruge tastaturet i mange år uden at bekymre dig om at skulle udskifte tasterne.

Hvordan kan jeg justere oplysningerne i Apex Pro Mini?

SteelSeries Apex Pro Mini har individuelt justerbare RGB-tastoplysninger. Disse kan justeres via SteelSeries Engine-softwaren. Du kan også ændre lysstyrke, farver og lysstyrke for lydeffekterne på tastaturet.

Kompakt og kraftfuldt: SteelSeries Apex Pro Mini keyboard

Om du leder efter en effektiv løsning for gaming, er SteelSeries Apex Pro Mini keyboardet til dig. Takket være sit kompakte design, får du en større bordplads og mere plads til dine musbevægelser. Tastaturets hastighed og præcision er fantastisk, og det magnetiske design af tasterne gør det nemt at skifte dem ud, hvis nødvendigt. OLED Smart Displayet viser vigtige spillestatistikker, så du altid kan holde et øje med dit spil. Brug SteelSeries Engine-softwaren til at tilpasse dette tastatur og justere alt fra belysning til makroer.

Tastaturets RGB-belysning og dedikeret multimedieknap

Apex Pro Mini tastaturet har RGB-belysning, der kan justeres individuelt for hver tast og skaber en visuel oplevelse, der er tilpasset dine præferencer. Du har også mulighed for at skabe dine egne OLED-billeder. Det dedikerede multimedieknap giver dig bedre kontrol over lydstyrken og afspilningen af ​​musik eller video, mens du spiller. Desuden kan du bruge tastaturet til at oprette dine egne makroer, så du kan automatisere dine bevægelser og hastigheder.

Flere funktioner og frihed med SteelSeries Apex Pro Mini keyboard

SteelSeries Apex Pro Mini keyboardet inkluderer en aftagelig USB-kabel og magnetiske taster, der gør det nemt for dig at tage tastaturet med dig, hvor du end skal hen. Dette tastatur er også udstyret med N-key rollover og anti-ghosting teknologi, hvilket betyder, at du kan trykke på flere taster på samme tid uden at miste hastighed eller nøjagtighed. SteelSeries Apex Pro Mini har et minimalistisk, men robust design og er lavet til at holde i lang tid og holde op med dine spilbehov.