Filter
Resultater1
Fri tekst søgning
Pris (kr.)
937 937

Bevægelsessensorer

Det er ikke bare sjovt at spille spil som kræver bevægelsessensorer, det er hylende morsomt. Med vores bevægelsessensorer til både PC og playstation, kan man opleve gaming på en helt ny og sprællevende måde. Denne form for gaming er der timers underholdning i, både alene og sammen med ens venner.
Med vores bevægelsessensorer har man mulighed for at danse, kaste trylleformularer, ride på heste, bokse og meget andet inde i spillet, såvel som uden for spillet. De bevægelser man laver foran bevægelsessensoren, laver man også inde i spillet. For eksempel er dansespil meget populære, og man kan bruge oceaner af timer på at ramme de rigtige dansetrin og grine af sig selv og de andre deltagere. Se vores udvalg af bevægelsessensorer, og få en rigtig fed og social gamingoplevelse sammen med venner og familie, og få rørt musklerne ved samme lejlighed. Alletiders underholdning, som vi varmt kan anbefale, hvis man er på udkig efter en anerledes oplevelse.

Sorter Vis
Microsoft Kinect for Xbox One
Microsoft har foretaget en gennemgribende opdatering af Kinect-sensoren, så den kan udnytte alle mulighederne i Xbox One. Den er blevet mere præcis. Mere følsom. Mere …
Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
DKK937,-
Evt. fragt DKK 0,-
Tilføj til kurv
Lager status:   Butik København   Butik Aarhus
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x