Logitech G pro keyboard banner.


Vil du gerne game som de bedste? Skal dit gamer udstyr give dig de bedst mulige fordele på de virtuelle slagmarker? Så har du brug for et professionelt tastatur, og det bliver ikke meget mere professionelt end med et Logitech G pro keyboard. Logitech G pro keyboards er designet i samarbejde med professionelle esportsatleter, så de når helt ekstremt høje standarder fra de bedste i verden. Her går hastighed, præcision og ydeevne op i et nyt niveau, og det kan virkelig føles, når du sidder og gamer med fuld drøn på. Leder du efter et nyt tastatur? Så bliver det ikke bedre end med et Logitech G pro keyboard!

Resultater: 42
Resultater: 42






loader

Logitech G pro keyboard close-up banner

FAQ

Hvor godt er et Logitech G pro keyboard?

Det er et af de bedste gaming tastaturer på markedet, hvis du gerne vil spille konkurrenceprægede spil. Derudover fungerer det også fantastisk til singleplayer og co-op, og du kan uden problemer bruge det som et effektivt office tastatur.

Hvem er Logitech G pro serien bygget til?

Logitech G pro serien er bygget til professionelle gamere. Den er ligeledes blevet designet i samarbejde med disse, og det er derfor en serie af produkter med ekstremt høj ydeevne. Du kan derfor godt regne med, at det er ekstremt godt til gaming.

Hvor kan man købe Logitech?

Du kan købe Logitech her hos Føniks Computer – vi har et kæmpe udvalg af produkter fra Logitech!

Køb dit Logitech G pro keyboard hos Føniks Computer

Hos Føniks Computer er vi helt vilde med godt gamer udstyr, og noget af det udstyr, der ligger højest på vores liste, er tastaturer. For du skal bare have et godt tastatur, hvis du sidder og gamer. Det kan ofte være smart med et specifikt gamer tastatur – om du så er mest fan af keyboards fra Logitech, Razer, Corsair eller et helt andet mærke, er jo en smagssag man må gøre op med sig selv. Alligevel er der nogle bestemte tastaturer, som vi her hos Føniks Computer gerne vil slå et slag for.

Hvis du aldrig har haft fingrene på et Logitech G pro keyboard, så er der en oplevelse, som dine fingerspidser mangler at opleve. Et Logitech G pro keyboard er helt fantastisk på mange måder, og derfor er det vores forslag til alle, der elsker at spille konkurrenceprægede spil, og som gerne vil oppe deres niveau mest muligt. Det er på mange måder den ideelle løsning til gamere, der gerne vil give sig selv de størst mulige fordele, når modstanderne i den virtuelle verden skal have lov at se, lige præcis hvad du er lavet af.

Logitech G pro keyboards har et ultra-tyndt design. Dette gør dem ideelle, hvis det er nødvendigt for dig at transportere dem med dig omkring – enten til en LAN aften med vennerne, eller hvis du skal til en vigtig turnering. Desuden er de utroligt responsive, og de mekaniske taster giver dig fuld kontrol over hvert et tryk på en knap, alt sammen uden at du er i tvivl om, hvorvidt du har fået klikket hårdt nok eller ej. Dette er især fordi Logitech G pro keyboards er udstyret med Logitechs helt egne Romer-G-mekaniske taster, som er med til at give dig en mere præcis og flydende gamingoplevelse. Men for virkelig at forstå, hvor fede Logitech G pro keyboards er, så er det nok nødvendigt at kigge nærmere på deres specs.

Specs ud over det sædvanlige – opnå fordelen med et Logitech G pro keyboard

Logitech G pro keyboards er udviklet i samarbejde med professionelle esportsatleter, og derfor er de også udviklet til professionelle esportsatleter. Det betyder, kort sagt, at det er noget af det bedste gaming udstyr på markedet, hvis du spiller spil som Fortnite eller Counterstrike. Selvfølgelig er tastaturerne i sig selv toptunede med ydeevne helt op til skyerne, men det er ikke det eneste, som de byder på. Det er lige så meget alle de specielle funktioner de har, som er værd at overveje. Dog skal du huske på, at det kan skifte fra keyboard til keyboard, hvilke funktioner og specs det har, og du bør derfor altid undersøge lige det Logitech G pro keyboard du kigger på, inden du antager at det kan noget specifikt!

Logitech G pro keyboard League of Legends edition close-up billede.

  • Udskiftelige professionelle taster
  • Lightsync RGB
  • 12 Programmerbare makrotaster
  • Specialdesignet kabel
  • Praktiske gummifødder
  • Gaming mode
  • Specielle medieknapper

Alle Logitech G pro keyboards har ekstremt gode mekaniske taster, men ikke alle tasterne er ens. Du kan få dem med GX Blue Clicky, GX Red Lineær eller GX Brown taktil. Det kommer helt an på, hvilken slags taster du foretrækker. GX Blue Clicky taster har den velkendte mekaniske tastelyd, som du er så vant til at høre. Er du derimod ikke til for megen larm fra dit tastatur, så kan du i stedet overveje GZ Red Lineær, eller en mellemting imellem de to med GX Brown taktil. På nogle Logitech G pro keyboards kan du endda skifte tasterne ud, så det er virkelig nemt ikke bare at få nye, men at få lige dem, du gerne vil have!

G HUB er en software, som du kan downloade og bruge til at konfigurere dit Logitech G pro udstyr. Det gør sig også gældende for Logitech G pro keyboards, og det kan være helt vildt smart. For eksempel kan du styre tastaturets RGB belysning – enten ved at lave dit eget, vælge noget der passer til det spil du spiller eller ligefrem ved at bruge andre folks konfigurationer! Der er også mulighed for, at du kan programmere dine F-taster, så de bliver til makroer, alt efter hvilket spil du spiller. Det kan være utroligt smart, da F5 er en handy tast at have til at opdatere en browserfane, men samtidig har du ikke behov for den, når du er inde i et spil, og så kan den lige så godt få en smart funktion igennem G HUB!

På Logitech G pro keyboards finder du desuden nogle handy gummifødder, som hjælper dit tastatur med at stå fast på stedet. Det kan være utrolig smart, fordi det nogle gange går hårdt for sig, når du sidder og gamer på livet løs, og kampens hede presser dig helt ud i dine yderste hjørner. Desuden har de 3 forskellige vinkler, hvilket hjælper dig med at vinkle dit Logitech G pro tastatur præcis på den måde, som du har behov for.

Der er også ekstra knapper på Logitech G pro keyboards, der er virkelig smarte. Medieknapperne tillader dig nemt at skrue op og ned for lyden, uden at du skal holde flere taster i bund på en gang, og du kan også skifte musik osv. med dem. Der er også gaming mode på Logitech G pro keyboards, hvilket sørger for, at du ikke ved et uheld kan tabbe ud af spillet ved at trykke på windows tasten eller lignende.

Husk alt udstyret! Sørg for at dit gamer udstyr er optimeret og i topform

Et Logitech G pro keyboard er på mange måder et af de bedste gaming keyboards på markedet. Det står dog ikke stærkt alene. Det skal have de rigtige omgivelser, for at det fuldt ud kan slå sig løs. For hvad er et Logitech G pro keyboard værd, hvis det ikke er tilsluttet en stærk gamer computer? Om det er en færdigsamlet stationær gamer PC, eller om du er mere til byg selv projektet der er en konfigurerbar PC, så skal det nok alt sammen fungere.

Ud over en stærk computer, så skal der også lidt andet til. En vild gaming skærm er altid et kært syn, der gør spiloplevelsen meget bedre. Vi foreslår især gaming skærme fra: AOC, Lenovo, BenQ og Samsung. Og selvom et Logitech G pro keyboard er stærkt, så kommer man sjældent langt med et tastatur uden en mus til. Her er en gamer mus en god ide, og både Logitech, Razer og Corsair har nogle fantastiske af slagsen. Vi kan især foreslå at se på en Logitech G pro X superlight, der matcher et Logitech G pro keyboard utroligt godt.