Logitech G pro banner.


Logitech G Pro er en serie af gamer udstyr til dig, der vil spille på niveau med de professionelle. Mangler du en mus, et headset, et tastatur eller ligefrem det hele, så er der et matchende eliteprodukt fra Logitech G Pro, der står hos os og venter på dig. Tag dit game til det næste level. Logitech G Pro har alt det, du skal bruge.

Resultater: 74
Resultater: 74






loader

Logitech G Pro – af pros, til pros

Logitech G Pro er gamer udstyr, der er lavet af professionelle til professionelle. Logitech G arbejder sammen med spillere fra mere end 45 e-sports teams, så de i sandhed kan skabe det udstyr, en professionel e-sportsatlet har behov for.

Og det er er de bedste af de bedste, som er med til at gøre Logitech G Pro produkterne så pålidelige og effektive. For eksempel har både S1mple fra Natus Vincere og Caps fra G2 Esports haft fingrene med i designet.

Dette er grunden til, at mange af verdens bedste gamere bruger Logitech G Pro i deres hverdag, til træning og til turneringer. De nægter at gå på kompromis, og kun det bedste af det bedste er godt nok. Det er det, man får, når man investerer i Logitech G Pro.

Logitech G Pro – ingen modstand

Hvis e-sport og konkurrenceprægede spil er en stor del af dit liv, så er du helt sikkert klar over, at det rigtige udstyr gør en kæmpe forskel. Her kommer Logitech G Pro ind i billedet som det oplagte og mest optimale valg.

Så mangler du en ny mus? Måske er det et headset i stedet, eller et nyt keyboard? Det er disse tre typer af udstyr, som Logitech G Pro har udviklet og perfektioneret. Alt efter dit behov, så tjek de forskellige muligheder du har på følgende undersider:

Logitech G pro X SUPERLIGHT

Når det kommer til gamer mus, der er toptunede til e-sport, så er Logitech G Pro X SUPERLIGHT det ultimative valg. Det er maksimal ydeevne, med responsive musetaster, høj hastighed og den mest nøjagtige præcision fra HERO sensoren.

Ud over ydeevnen, så byder disse Logitech G Pro mus også på LIGHTSPEED trådløs teknologi. Det giver dig en trådløs forbindelse, der er så hurtig og stabil, at du slet ikke føler noget delay. LIGHTSPEED og kablet forbindelse har præcis samme hastighed.

Til gengæld slipper du nu for ledningen, og pludselig sidder du med en mus fra Logitech G Pro, der vejer helt ned omkring 60 gram, og suser derudaf på sine PTFE-fødder. Der er virkelig ingen modstand, når det kommer til produkterne fra Logitech G Pro serien.

Logitech G pro headset

Hvis du ikke kan høre, hvad der sker, når du sidder og gamer, så har dine modstandere en kæmpe fordel. Det er nødvendigt at høre, hvad der foregår omkring dig, om du rammer en modstander eller hvis nogen prøver at snige sig ind på dig.

Information er den vigtigste faktor, når det kommer til e-sport, og lyd er en overflødighedshorn af information. Det betyder dog også, at du har brug for et headset, der er intet mindre en fremragende, for lyden skal være klar og i høj kvalitet.

Et Logtech G Pro headset lader dig tydeligt høre hvert et skud, hver en eksplosion og hvert et fodtrin – dine ører går ikke glip af noget som helst, når Logitech G Pro kommer på banen med PRO-G 50mm højtalerenheder. Og selvfølgelig går dit teams stemmer krystalklart igennem.

Mikrofonen i et Logitech G Pro linjen af headset sørger ligeledes for, at dit team altid kan høre dig, især på grund af den effektive BLUE VO!CE teknologi. Desuden finder du også her den lynhurtige LIGHTSPEED teknologi, hvis du foretrækker trådløse løsninger.

Logitech G pro keyboard

Du forventer nok meget det samme fra dit tastatur, som du forventer fra din mus. Det skal reagere hurtigt og præcist, og føles godt under din hånd, samtidig med at det er i den højest mulige kvalitet.

Logitech G Pro keyboards har været en igennem en lang rejse af udvikling, og de rammer alle parametre perfekt, når det kommer til tastaturer i høj kvalitet. Der er trods alt en grund til, at selv de professionelle tænker på Logitech G Pro, når de tænker på et keyboard.

Fantastiske mekaniske taster i et udvalg af forskellige switches, smarte medieknapper, muligheden for at opsætte makrotaster i G-HUB, LIGHTSPEED trådløs teknologi og LIGHTSYNC RGB – alt sammen sammensat i en holdbar aluminiumsramme. Logitech G Pro har overgået sig selv.

Sponsorer til de bedste teams

Logitech G Pro er lavet i samarbejde med de bedste teams, og herefter er det også oplagt for Logitech at sponsorerer mange af disse teams, da de allerede arbejder tæt sammen med dem, når det kommer til udstyr i e-sportens verden.

Du har helt sikkert hørt om store organisationer som Astralis, G2 Esports, Royal Never Give Up, Natus Vincere, Karmine Corp og Team SoloMid. Disse organisationer har alle teams, der er Logitech G Pro sponsorerede, og som altid bruger Logitech G Pro udstyr.

Konfigurer dit udstyr med Logitech G hub

Én ting er, at dit udstyr har gode specs. Noget andet er, når det er tilpasset perfekt til dig. Det er efterhånden meget normalt, at man via software kan justere på sit gaming grej. Dette gør sig også gældende, når det kommer til Logitech G Pro.

Uanset om du vil justere på headsettets lyd, musens sensitivitet eller RGB-lyset i keyboardet, så kan du gøre det hele, og meget mere, via Logitech G HUB. Det kræver bare, at du gratis downloader G HUB, og at du har Logitech G Pro udstyr.

Kort sagt, så er G HUB software, der er lavet til at du kan konfigurere dit Logitech G udstyr. Du kan enten læse mere om det på Logitechs egen hjemmeside, og ellers har vi et blogindlæg om Logitech G HUB. Med Logitech G Pro spiller du på DIN måde.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om udstyret fra Logitech G Pro, eller er der måske et bestemt produkt, der har fanget dit øje? Uanset hvad, så står vi altid klar til at hjælpe hos Føniks Computer. Du skal bare have fat på os.

Du kan ringe til os, når vi har åbent eller sende os en besked i chatten. Der er også altid muligheden for at skrive en mail, så skal vi nok svare tilbage, så hurtigt som vi kan. Hvad end det er Logitech G Pro eller noget helt andet, så er vi her, for at hjælpe.