splatoon


Splatoon er et sjovt og farverigt tredjepersons skydespil udviklet af Nintendo og som kan spilles på din Nintendo Switch. Spillet tager plads i post-apokalyptisk verden, hvor du spiller som menneske-blæksprutte hybrider der kæmper mod hinanden. Hvor du har muligheden for at skyde dine fjender med farverigt blæk, hvor farven varierer alt efter hvilken variant af hybrid du er. Det er et underholdende og farverigt spil, der giver dig en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor du kan spille med et væld af forskellige våben og hvor samarbejde er essensen af dine kampe mod fjenderne. Du kan finde flere Splatoon spil her hos Føniks Computer, hvor du også har muligheden for at finde både gamer udstyr inspireret af spil-serien og tilbehør til dit spil. Du kan se vores fantastiske udvalg forneden.

Resultater: 5
Resultater: 5






loader

Udforsk den farverige og skøre verden i Splatoon 

Splatoon er en velkendt klassiker af en spilserie der har eksisteret siden 2015, hvor den udkom til Nintendo Wii U. Sidenhen er der kommet to nye spil i serien, Splatoon 2 og Splatoon 3, som du kan spille på Nintendo Switch. Hver spil i serien har den velkendte farverige verden hvor menneske-blæksprutte hybriderne lever i, og hvor du som spiller har din hverdag. Du kan derfor, med Splatoon, se frem til kampe fuld af farver, masser af underholdning og fart of feltet når du kæmper mod fjenderne. 

Med Splatoon får du høj niveau af underholdning når du spiller mod andre spillere hele verden over. Du har muligheden for at kæmpe med, og mod, et hav af forskellige spillere hvilket giver dig underholdning i timevis. Spillene har månedlige festival events kaldet “Splatfests” der giver dig muligheden for at besvare spørgsmål, der kan være alt imellem himmel og jord, hvor festivalen ofte interagerer med andre Nintendo spil. Hvilket giver dig underholdning over hele linjen. Under de forskellige “Splatfests” kæmper du mod dine fjender og alt efter hvilken team der vinder, så kan det have en positiv effekt på hvilken reward du får den sidste dag af festivalen. 

For hver Splatoon spil, så er der den sidste og helt store “Splatfest” hvor, alt efter hvordan turneringen ender, den vil påvirke hvordan det næste spil i serien vil blive. Slutningen på Splatoon påvirkede historien i Splatoon 2 og slutningen af Splatoon 2 vil påvirke starten og historien i Splatoon 3. Du har derfor muligheden, som spiller, at påvirke det større spilmiljø. 

Der er en helt masse som du kan få ud af Splatoon og det er derfor også et spil der er alle pengene værd. Ikke nok med at det er underholdende, interessant og sjov, så er det muligt at spille det igen og igen. Det er altså et spil der kan spilles i timevis og i flere år uden at det bliver kedeligt. 

Splatoon er et must-have spil for fans af Nintendo. Det har de velkendte tegn ved et godt Nintendo spil, og det er derfor også et hit blandt både børn og unge. Du kan nyde de farverige miljøer, underlige men sjove våben, og de udfordrende og strategiske spil. Er du interesseret i et underholdende og actionfyldt spil, der er helt vild på farverne, så er Splatoon 2 og Splatoon 3 lige de helt rette spil for dig! Se vores fantastiske udvalg af Splatoon spillene lige her hos Føniks Computer og hop ind i det vidunderlige univers der er Inkopolis. 

Opgrader din karakter med Splatoon amiibo

Vil du opgradere de karakterer du allerede har i Splatoon, så har du muligheden for det med en af de fantastiske Splatoon amiibos som vi har på lager. Her har du muligheden for at opgradere karakterens våben, udseende, tøj og meget mere. Vil du gå et level op? Så kan eventuelle amiibos også gøre dette for dig. Du har forskellige muligheder, alt efter hvilken amiibo du er interesseret i. 

Det fantastiske med amiibos er ikke kun at de giver dig noget ekstra i spillet, de kan også bruges som samlerobjekter, så du kan have din helt egen samling af Splatoon karakterer og andet fedt stående derhjemme. Vis hvilke der er dine favoritspil eller yndlings karakterer med en Splatoon amiibo. 

Tilføj et pift af farve i dit liv med Splatoon tilbehør

Hvis du allerede har Splatoon som spil eller har de amiibos du er interesseret i, så har du flere muligheder for at udvide din samling af Splatoon relateret udstyr og tilbehør. Du kan blandt andet finde spil, som Mario Kart, der giver dig muligheden for at spille med velkendte Splatoon karakterer. Du kan også finde udstyr til din Nintendo Switch der er inspireret af spillet. Her kan du blandt andet finde controllers eller joy-cons der har et farverigt udseende. 

Du kan finde flere forskellige ting hos Føniks Computer der er relateret til Splatoon, så det er bare med at kigge vores udvalg igennem for at finde det der passer til dine interesser og dine behov for udstyr og underholdning. 

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår kommer Splatoon 3?

Splatoon 3 udkom den 9 september 2022.

Hvad kan man spille Splatoon på? 

Du kan spille Splatoon 2 og Splatoon 3 på din Nintendo Switch. 

Er Splatoon egnet til børn? 

Ja, børn og unge kan godt spille Splatoon men der kan forekommer nogle få voldelige scener der kan være lidt skræmmende for de helt yngste. Men det er ellers et yderst farverigt og underholdende spil. 

Kan man være flere om at spille Splatoon?

Du kan spille fra 1 til 8 spillere når du spiller Splatoon med vennerne.