Gamer computer / Gamer pc

På udkig efter en ny gamer computer? Her på Føniks finder du altid et stort udvalg af gamer computere, som er perfekte til, at spille alle de nyeste spil. Vi har gamer computere i mange forskellige prisklasser, og i mange forskellige størrelser. På den måde kan man altid få en computer her hos os, der både kan spille alle de nyeste spil du drømmer om, og samtidigt ikke betale unødvendigt meget. Vil du have den helt store løsning, så har vi naturligvis også en gamer computer, som har alle de mest splinternye features.

Kvalitetsmæssigt ligger alle vores gamer computere på et ganske højt niveau, hvor alle komponenterne er både holdbare og gennemtestede. Drømmer du således om, at komme i gang med alle de nyeste, fede pc spil, så går drømmen i opfyldelse her på Føniks.

Gamer stationær: Stationære gaming computere, samlede, testede og klar til installation! Vores mest populære konfigurationer til en super skarp pris. Maskinerne er sammensat på forhånd af vores gaming-eksperter, så du ikke behøver bekymre dig. Du får den bedste mulige ydelse til prisen og kvalitet hele vejen igennem.

Gamer konfigurerbar: Til dig der ønsker selv at sammensætte din nye drømme-pc, del for del. I vores konfigurator kan du vælge mellem et stort udvalg af varer og sammensætte din pc præcis som du ønsker. Priserne er selvfølgelig i bund, men kvaliteten er i top! Er der en helt speciel del du ønsker, eller er du i tvivl omkring din sammensætning, så kontakt os endelig – vi er klar til at hjælpe dig.

Gamer bærbar: Leder du efter en bærbar til spilbrug er du havnet det helt rigtige sted! Hos Føniks har vi et bredt udvalg af de bedste bærbare til gaming og selvfølgelig til gode priser. Vi har bærbare til alle typer gamere, helt fra fritidsgameren der ønsker en billig maskine til mindre krævende spil, til den ekstreme gamer som spiller på konkurrenceplan og skal have det ypperste.

Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x