Canon EF-M makroobjektiv - 4.55cm

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Canon
Produkt nr.: 1362C005
EAN: 4549292063127

Dette objektiv i EF-M-serien lens kommer med to indbyggede, kontrollerbare LED'er (Macro Lite). Denne funktion giver ekstra belysning foran objektivet for at fjerne unødvendige skygger, som ofte kan opstå fra dig og dit udstyr under makrofotografering. Ved et tryk på en knap kan du skifte mellem Macro Lite fra venstre og højre side, for at finde den rigtige balance og opnå fantastiske, stilistiske billeder, som du ikke ville være i stand til at lave på andre måder. Et oplagt valg, når du vil optage nærbilleder af blomster og mad, samt små motiver med indviklede detaljer såsom smykker.
EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM er designet, så du kan få mest muligt ud af alt tilgængeligt lys, med en konvergerende objektivfront, for at minimere skygger forårsaget af selve objektivet. Dette giver også overfladekontaktpunkter for stabile optagelser, så objektivet kan bruges i en stejl vinkel på 53 grader fra overfladen, hvor objektet er placeret. Kombinationen af kontaktpunkter og brugen af Macro Lite (hvis nødvendigt) giver dig mulighed for at indfange detaljerede makrooptagelser.
EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM har et ægte forstørrelsesforhold på 1:1, hvilket betyder at motivet, du optager, vises i naturlig størrelse på dit billede. Hvis du vil se og forstørre de finere detaljer i dit motiv, kan du aktivere Super Macro-programmet. Med enestående 1,2x forstørrelse kan du forstørre motivet ud over naturlig størrelse. Med beskæringsfaktoren i EOS M's sensor i APS-C-størrelse, som resulterer i en 35mm-ækvivalent optagelsesforstørrelse på 1,92x, kan brugerne optage utroligt fine detaljer som naturlige årer i planter eller det detaljerede design i smykker. I Super Macro kan du komme utrolig tæt på (arbejdsafstand på 13 mm), så du kan udforske bittesmå motiver.
Skab fantastiske næroptagelser ved at kombinere makroegenskaberne i EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM med EOS M's videofunktionalitet.
Når du er på farten gør EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM's kompakte design det perfekt til at dokumentere dine hverdagseventyr. Med præcisionsoptik og et let (130 g), sammenklappeligt design er EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM perfekt til hverdagsfotografering samt makro. De UD- og asfæriske linseelementer betyder, at du ikke behøver at gå på kompromis med billedkvaliteten med dette objektiv.
Angulære rystelser er langt mere udtalt i makrofotografering, da makrofotografering normalt kræver et stabilt stativ. Men Hybrid Image Stabilizer i EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM er specielt udviklet til at minimere både angulære og parallelle kamerarystelser. Det giver dig mere fleksibilitet til at reagere på dit motiv, hvis det flytter sig eller skifter stilling og sikrer knivskarpe billeder ved fotografering af makromotiver.
Med funktioner, der er designet specielt til makrofotografering, er dette objektiv ligeledes fleksibelt nok til hverdagsfotografering. Med en bred blænde på f/3.5 og en 35mm ækvivalent brændvidde på ca. 44,8 mm (fordi kameraer uden spejl har beskårede sensorer), kan du optage med en naturlig synsvinkel og et naturligt perspektiv ved en række forskellige optagelser.
Dette hverdagsobjektiv er også fantastisk til portrætfotografering, især med kombinationen af Hybrid Image Stabilizer og den brede cirkulære blænde med 7 lameller. Du kan nemt lave portrætter, der tiltrækker øjet til at fokusere på de detaljer, du ønsker, med et motiv der er adskilt fra en baggrund, der er smuk og glat. Du kan endda bruge Macro Lite til at tilføje et ekstra pift til dit motivs øjne.
Den næsten lydløse STM-teknologi (step-motor) i EF-M 28mm f/3.5 Macro IS STM hjælper dig med at lave film i høj kvalitet ved at levere stabil og rolig kontinuerlig fokusering. Dette giver dig mulighed for at optage lydene fra omgivelserne uden lyden af en fokuseringsmotor.

Tilføj til kurv

DKK 3.215,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Forventet levering ved bestilling: 26/5 2017


Finansiering KUN ,- /md.

Løbetid 42 mdr. Låneomkostninger ,-
Finansiering vælges som betalings metode når du gennemfører din bestilling.
Papirløs godkendelse med NemID.

ÅOP: % Læs mere Ekspres Bank

SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseCanon EF-M makroobjektiv - 28 mm
ObjektivsystemMakroobjektiv
Beregnet tilSpejlløst system
BlændeåbningF/3.5
Brændvidde28 mm
Min. fokusafstand9.3 cm
FokusindstillingAutomatisk, manuel
Objektivkonstruktion10 grupper / 11 elementer
Specielle funktionerMakro, zoom
Filterstørrelse43 mm
Længde4.55 cm
Vægt130 g
Designet forEOS M, M10, M2, M3, M5, M6
* Der tages forbehold for trykfejl.
Længde4.55 cm
Diameter6.09 cm
Vægt130 g
TypeMakroobjektiv
Specielle funktionerMakro, zoom
Beregnet tilSpejlløst system
Brændvidde28 mm
BlændeåbningF/3.5
Brændvidde ækvivalent til 35 mm kamera45mm
Forstørrelse1.2
BilledstabilisatorOptisk (HYBRID IS)
Min. fokusafstand9.3 cm
FokusindstillingAutomatisk, manuel
Maks. billedvinkel51.9 grad(er)
Objektivkonstruktion10 grupper / 11 elementer
Filterstørrelse43 mm
EgenskaberUD-glas, fuldtids manuel fokusering, asfærisk objektiv, Stepping Motor (STM) teknologi, indbygget LED illuminator
Udstyr inkluderetKop for objektiv, støvhætte, objektivdæksel
Designet forCanon EOS M, M10, M2, M3, M5, M6
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x