Apple iPad mini Wi-Fi + Cellular - 64GB 7.9″ Hvid og sølv

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Apple
Produkt nr.: MD545KN/A
EAN: 885909670307

iPad mini gør én ting helt klart: Skærmen på 7,9" lever mere end op til den fulde iPad-oplevelse. Se websites i Safari. Se, hvor du er, og hvad der er rundt omkring dig, via Kort. Bladr gennem dine billeder, og se video med livagtige detaljer. Og vink hej til din familie via et FaceTime-opkald. iPad mini-skærmen bruger den samme LED-teknologi til baggrundsbelysning som iPad og giver dig masser af saft og kraft på hver eneste kvadratcentimer. Og dens størrelse er perfekt til de hundredtusindvis af apps, der er udviklet til iPad.
iPad mini har alt det, der gør en iPad til en iPad, selvom den er mindre. Med en tykkelse på kun 7,2 mm er den tynd som en blyant og utrolig let. Du kan nemt have den i hånden. Og smide den i din mindste taske uden at tænke videre over det, så du altid har den ved hånden.
iPad mini er klar til mange store ting direkte fra æsken. Skitsér dit næste eventyr. Og optag det i 1080p HD. Se en webcast eller en film. Læs en bestseller eller et tidsskrift. Læs emails. Send beskeder. Eller hold kontakten ved lige ansigt til ansigt via FaceTime. Du vil blive forundret over, hvor meget der er indbygget.
iPad er kendt for sin hurtige og flydende ydeevne, og iPad mini er ingen skuffelse. Den er udstyret med den kraftfulde og energieffektive A5-processor, som får alt, hvad du gør, til at føles nemt og naturligt. Lige fra de små ting - som f.eks. at skifte fra app til app, at skubbe fra side til side - til de store ting, som f.eks. at redigere billeder, se film og spille spil.
iPad mini ville ikke være en iPad uden den utrolige batteritid. Selv med så stor ydeevne på så lidt plads holder den helt op til 10 timer på en enkelt opladning. Så du kan læse, se, spille, skrive og være lige så kreativ, som du vil, lige så længe, som du vil.
Med FaceTime, som er indbygget i iPad mini, kan du foretage videoopkald via Wi-Fi eller et mobilnetværk. FaceTime HD-kameraet på forsiden giver alle andre et godt billede af dig, og med iSight-kameraet på bagsiden kan du vise andre, hvad du ser. Så selvom du er ude at rejse, kan dine venner og din familie altid følge med. Du kan høre deres latter og se deres smil. Og med skærmen på 7,9" er der mere end nok skærmplads til at se det hele. Du kan også bruge kameraet på forsiden til at tage selvportrætter eller optage 720p HD-video.
En spontan optræden i toget, sejrsmålet i din søns fodboldkamp, en utrolig 360 graders udsigt fra bjergtoppen - med iSight-kameraet på iPad mini kan du fange alle disse uforudsigelige, spektakulære og smukke øjeblikke. I intet mindre end 1080p HD-format. Den store iPad mini-skærm giver dig et godt overblik, uanset hvad du filmer. Og med automatisk videostabilisering bliver din optagelse fri for rystelser. Så dine videoer er klar til deling med det samme.
5 megapixel iSight-kameraet har en lyssensor, der sikrer, at du kan tage fantastiske billeder i både sollys og i stearinlysets skær. Når du tager billeder, bliver den store, smukke skærm på iPad mini til en stor, smuk søger - og du får masser af plads til at komponere billedet på. Med Autofokus kan du trykke for at fokusere og trykke for at indstille eksponeringsfunktioner, så hvert billede, du tager, med det samme bliver værdigt til indramning. Og med indbygget ansigtsgenkendelse, der automatisk afbalancerer fokus og eksponering på op til 10 ansigter, er der plads til flere smil. Så kig alle sammen på iPad mini, og sig "appelsin".
Hvis du vil oprette forbindelse til internettet, selvom der ikke er nogen Wi-Fi-forbindelse, skal du vælge iPad mini med Wi-Fi + Cellular. Den kan bruge de lynhurtige mobilnetværksforbindelser i hele verden - inklusive avancerede trådløse netværk, som f.eks. HSPA, HSPA+ og DC-HSDPA. Så du kan hente indhold, streame video og surfe på internettet med fantastiske hastigheder - uden abonnement og lange bindingsperioder.
Alt det fantastiske indhold på iPad mini - din musik, dine billeder og videoer - kan nu streames trådløst til dit HD-fjernsyn og dine højttalere via Apple TV eller til AirPlay-kompatible højttalere på et Wi-Fi-netværk. Med et tryk på AirPlay-symbolet kan du rocke hele huset med dine yndlingsalbum, holde en filmaften eller vise nogle billeder. Og du kan gøre det i stor stil.
Print direkte fra iPad mini via Wi-Fi med AirPrint. Du skal ikke hente software, installere drivere og tilslutte kabler. Print fra Mail, Fotos, Safari og iBooks. Eller fra iWork-programmerne - Pages, Keynote og Numbers. Med et par tryk kan du sende alt det, der vises på skærmen, til en AirPrint-kompatibel printer.

Tilføj til kurv

DKK 5.310,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Forventet levering ved bestilling: 29/12 2016


Læs mere
Løbetid år
KUN ,-

Finansiering KUN ,- /md.

Løbetid 42 mdr. Låneomkostninger ,-
Finansiering vælges som betalings metode når du gennemfører din bestilling.
Papirløs godkendelse med NemID.

ÅOP: % Læs mere Ekspres Bank

TilbehørSpecifikationerUdvidet
Mad Catz C.T.R.L.i - Trådløs
C.T.R.L.i meets Apple's performance standards and is made for these Apple devices: iPod touch (5th generation), iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5, iPad Air, iPad (4th …
Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
DKK519,-
Evt. fragt DKK 0,-
Tilføj til kurv
ProduktbeskrivelseApple iPad mini Wi-Fi + Cellular - tablet - 64 GB - 7.9" - 3G, 4G
ProdukttypeTablet
Billedskærm7.9" IPS TFT - LED baglys - 1024 x 768 ( 163 ppi ) - Multi-Touch
ProcessorApple A5 ( Dual-Core )
Lagring64 GB
Mobilteknologi3G, 4G
MobilprotokollerGSM, UMTS, EDGE, CDMA 2000 1X EV-DO Rev. A, HSPA, HSPA+, LTE, DC-HSDPA, CDMA 2000 1X EV-DO Rev. B
Trådløs tilslutning802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0
Kamera5 Megapixel (bagside), 1,2 Megapixel (front)
HD videooptagelse1080p
LokationA-GPS/GLONASS
Batteri run-timeOp til 10 timer
Dimensioner (B x D x H)13.47 cm x 0.72 cm x 20 cm
Vægt312 g
FarveHvid og sølv
Producentgaranti1-års garanti
* Der tages forbehold for trykfejl.
ProdukttypeTablet
OperativsystemApple iOS 6
Type7.9" IPS TFT - LED baglys
Opløsning1024 x 768 ( 163 ppi )
TouchscreenMulti-Touch
FunktionerVideostabilisator, tryk for at fokusere, geotagging af foto og video, ansigtsdetektion i stillebilleder, 5-megapixel iSight kamera, autofokus, FaceTime HD-kamera
ProcessorApple A5
Antal kernerDual-Core
Lagring64 GB
Mobilteknologi3G, 4G
MobilprotokollerGSM, UMTS, EDGE, CDMA 2000 1X EV-DO Rev. A, HSPA, HSPA+, LTE, DC-HSDPA, CDMA 2000 1X EV-DO Rev. B
BåndGSM 850/900/1800/1900 / UMTS 850/900/1900/2100 / CDMA 2000 X1 800/1900/2100 / LTE 700/850/1800/1900/2100
Trådløs tilslutning802.11a/b/g/n, Bluetooth 4.0
Resolution (MP)5 Megapixel (bagside), 1,2 Megapixel (front)
HD videooptagelse1080p
ModtagerA-GPS/GLONASS
Supportede digitale audiostandarderWAV, AAC, AIFF, Audible, MP3, Apple Lossless, beskyttet AAC
Supportede digitale videostandarderMPEG-4 SP (up to 640x480), Motion JPEG (up to 1280x720), H.264 High Profile Level 4.1 (up to 1080p)
AudioMikrofon , højttaler
Præ-loadet softwareClock, Mail, Notes, Calendar, Contacts, Messages, Camera, FaceTime, Photo Booth, Safari, Videos, Photos, App Store, Maps, Game Center, iBooks, iTunes, Newsstand, Siri, iCloud, Påmindelser, Music
OS nødvendigMicrosoft Windows 7, Microsoft Windows XP Professional SP2 eller nyere, Microsoft Windows XP Home Edition SP2 eller nyere, Microsoft Windows Vista, Apple MacOS X 10.6.8 eller senere
Udvidelse Holdere1 x Nano-SIM kort
Interface1 x hovedtelefoner
1 x Lightning
TeknologiLitium-polymer
Kapacitet16.3 Wh
Run-timeOp til 10 timer
KøretidsdetaljerWeb browsing over Wi-Fi - op til 10 time(r)
Video playback - op til 10 time(r)
Audio playback - op til 10 time(r)
Web browsing over mobilt datanetværk - op til 9 time(r)
FarveHvid og sølv
SensorereAccelerationsmåler, lyssensor for omgivelser, tre-akslet gyro sensor, digitalkompas
EgenskaberOplader via USB, VoiceOver skærmlæser, AirPrint, AirPlay, forældrelås, Diktat, AssistiveTouch
Udstyr inkluderetStrømforsyningsadapter
Medfølgende ledningerLightning to USB-kabel
Bredde13.47 cm
Dybde0.72 cm
Højde20 cm
Vægt312 g
Detaljer om service & supportBegrænset garanti - 1 år
Teknisk understøttelse - telefonrådgivning - 90 dage
Min. driftstemperatur0 °C
Maks. driftstemperatur35 °C
Fugtighedsgrad ved brug5 - 95 % (ikke-kondenserende)
Min. lagertemperatur-20 °C
Maks. Opbevaringstemperatur45 °C
Maks. højde ved brug3 km
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x