Hewlett-Packard

Her på siden finder du vores udvalg fra Hewlett-Packard, også kendt som HP. I mere end 70 år har Hewlett-Packard været med til at sætte dagsorden på det elektroniske marked. Med stilsikre designvalg, innovative funktioner og kraftfuld hardware, har den verdenskendte producent sat standarden for hvad du som forbruger kan forvente af din elektronik. Derfor er vi naturligvis glade for at kunne tilbyde et omfattende sortiment af deres bedste produkter.

Fra processorer, strømforsyninger, RAM og grafikkort, til computerskærme, NAS lagringsservere, PC kabinetter og dockingstationer. Hewlett-Packards udvalg er ligeså varieret, som det er prisvenligt, og hvad end du skal bruge et bærbar batteri, computer mus, headset, højtalere, interne harddiske eller en server, er mærket et oplagt valg. Vi kan naturligvis også tilbyde de evigt populære HP printere, herunder både blækprintere, termiske printere, farvelaserprintere og multifunktionsprintere. Hewlett-Packard byder desuden på high-end hardware komponenter og udstyr der kan hjælpe din PC til mere stabil performance, som for eksempel blæsere og vandkølingssystemer. Er du på udkig efter udstyr til butikken, kan Hewlett-Packard også i den forbindelse matche dine ønsker. Se blandt andet nærmere på deres billige kasseterminaler og kvitteringsprintere, og find den model du skal bruge. Er du gamer så kan vi varmt anbefale vores HP gamer bærbare, der er fyldt med kraftfuld hardware. Du kan derudover finde både mus, tastaturer, gamer headsets og meget mere. Uanset om du skal bruge et optisk drev, en router, en tablet, en touchskærm eller måske et bundkort eller et flashdrev, bør du ikke snyde dig selv for et kig på dine muligheder her på siden.

Dette er blot et lille udpluk af vores samlede udvalg fra Hewlett-Packard og vi tilføjer løbende nye produkter så du altid kan finde den bedste elektronik til den bedste pris. Har du spørgsmål angående specifikke produkter, eller udvalget generelt, er du meget velkommen til at kontakte vores kundesupport.

Resultater:
Resultater: 6101






loader

Hewlett-Packard - Køb dit næste HP produkt lige her

Hewlett-Packard er et af de største IT-firmaer i verden. Det blev grundlagt i 1939 af William Hewlett og David Packard, to Stanford University studerende, som ville skabe en ny virksomhed, der kunne levere innovative produkter til brugere over hele verden. Hewlett-Packard har siden da udviklet sig til et globalt brand, der producerer et bredt udvalg af bærbare computere, netværksudstyr, lagringsenheder, printere og mange andre elektroniske produkter.

Hewlett-Packard har også et stort fokus på softwareløsninger, herunder virksomhedssoftware, cloud-baserede løsninger og applikationer til bærbare enheder. Virksomheden har også lanceret forskellige produkter beregnet til at gøre brugeroplevelsen bedre når det kommer til brugen af computere. Hvor du blandt andet kan finde mus, tastaturer og meget mere, der giver brugeren en bedre oplevelse når de bruger bærbar computere og stationære computere.

Virksomheden er kendt for sin førende indsats inden for teknologi, produktudvikling og forretningsstrategi. Virksomheden har et stærkt fokus på kundetilfredshed, og de satser hårdt på at levere produkter og tjenester af høj kvalitet. Hewlett-Packard arbejder også for at forbedre miljøet og bevare ressourcerne gennem øget teknologisk innovation og bæredygtig produktion. Virksomheden har derfor også et stærkt fokus på at levere produkter og tjenester af høj kvalitet og har en stærk kundeservice til at hjælpe brugerne med at få det maksimale ud af deres produkter.

Du kan derfor også finde flere af deres innovative produkter her på siden. Hvor vi har samlet dem i flere forskellige kategorier, for du bedre kan finde det produkt der passer bedst til dine behov. Om du er privatperson eller virksomhed, så vil der være et produkt der passer til dine behov. Så kig endelig vores udvalg igennem. 

Find din næste bærbar med HP bærbar computere

HP bærbare var nogle af de første bærbare computere, der blev introduceret, og er siden blevet et af de mest populære mærker, der er tilgængelige på markedet. HP bærbar computere er kendt for deres kvalitet og høje ydeevne, og er en populær løsning for både professionelle og private brugere. Uanset alder eller profession. 

Deres bærbare computere har en lang række forskellige funktioner, der gør dem meget fleksible og nemme at bruge. For det første har de kraftige processorer, der kører hurtigt og effektivt. Dette gør det muligt for dig at køre komplekse applikationer og håndtere store og komplekse opgaver. De har også et stort udvalg af forskellige skærmstørrelser og typer, der gør det muligt for dig at finde den perfekte løsning til dine behov. Endelig har HP bærbare et stort udvalg af lagring og konnektivitet muligheder, herunder harddiske, USB-enheder og trådløse forbindelser, der giver dig mulighed for at gemme og dele din data på alle dine enheder.

Hewlett-Packard har også et bredt udvalg af funktionaliter på deres bærbar computere. De har et stort udvalg af forskellige programmer, der er designet til at køre på deres bærbare computere, herunder applikationer til kontorarbejde, spil og andre multimedieapplikationer. Dette giver dig en større fleksibilitet i hvordan den bærbare computer bliver brugt. 

Bærbare fra Hewlett-Packard er også kendt for deres høje holdbarhed. Deres bærbare computere er designet til at kunne modstå alle slags miljøer, herunder støv, regn, slag og stød. De er også designet til at kunne håndtere daglige slid og stadig holde på deres høje ydeevne. Det betyder, at HP bærbare computere kan holde sig stærke og effektive, selv efter års slid. De er derfor også egnet godt til brug på studiet og på ens arbejde, da de kan klare at blive fragtet frem og tilbage. Dette gør også at du nemt kan bruge deres bærbare på offentligt transport, hvor størrelsen af skærmene fra Hewlett-Packard kan give en god overflade at arbejde på. 

HP bærbare er desuden kendt for deres brugervenlighed. Deres brugerflader er brugervenlige og lette at navigere, og de har et stort udvalg af hjælpeprogrammer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af din bærbare computer. Endelig er bærbare fra HP også kendt for deres høje kvalitet og et bredt udvalg af tilbehør og andre enheder. Det betyder, at HP bærbare computere kan tilbyde dig et komplet sæt af funktioner og muligheder, der giver dig muligheden for at få mest muligt ud af din HP bærbar.

Med en bærbar fra Hewlett-Packard har du altså alverdens muligheder lige ved hånden. Den er smart, kompakt og perfekt at bruge både privat, på arbejde og på studiet.

Et kæmpe udvalg af HP tilbehør til din computer

HP tastatur og mus er to essentielle dele af enhver computer brugers hverdag. Tastatur og mus  designet og fremstillet af Hewlett-Packard er blevet brugt af millioner af brugere verden over, og dette er noget der er til at forstå. For med både mus og tastatur fra HP, så er man godt dækket ind med kvalitetsprodukter når man bruger ens HP computer. 

HP tastaturet er designet til at være let og ergonomisk korrekt. Det har et slimline design, som gør det nemt at transportere og bære. Det har en komfortabel tastatur layout, som gør tastning hurtig og nem. Så det er endnu hurtigere at arbejde ved ens computer. Det gør arbejde nemmere og lettere, ved at du har et behageligt og ergonomisk tastatur fra HP. 

Mus designet af Hewlett-Packard er designet til at være komfortabel og let at bruge. De har en præcis optisk teknologi, som giver en glidende, mere præcis kontrol. De har også ergonomiske designs, som gør det lettere at holde på musen i en længere periode uden man får smerter i håndleddet. En HP mus kan derfor være et godt valg hvis du har en bærbar computer, da den kan støtte dig i dit arbejde, så du ikke overanstrenger dine led. 

Selvom mus og tastaturer er essentielle til dit arbejde, så kan du også finde meget andet fantastisk udstyr fra Hewlett-Packard. Du kan blandt andet også finde kvalitets højttalere der giver fantastisk lyd når du sidder og gamer eller ser film på din computer. Er du interesseret i at beskytte din bærbar med et sleeve eller en pæn taske, så finder du det også her. Hewlett-Packard har produceret et hav af produkter der kan hjælpe dig i dit daglige liv når du sidder ved din computer og du kan finde flere af deres produkter lige her. 

Spørgsmål til vores produkter fra Hewlett-Packard? 

Er du interesseret i en af vores produkter fra HP og har nogle spørgsmål til specifikationer eller andet, så er du mere end velkommen til at tage kontakt til vores dygtige kundeserviceafdeling der altid sidder parate til at vejlede dig med dit køb. 

Du kan kontakte Føniks Computers kundeservice i hverdagene mellem kl. 11 og 17 på telefon, mail eller gennem chatten her på siden.