Her finder du vores udvalg af lækre gamer skærme fra BenQ. Er du på udkig efter en flot gamer skærm til en skarp pris, så er du kommet til det rette sted. Vi gør vores bedste for at kunne tilbyde det ypperste gamer udstyr, og her er BenQ skærme ingen undtagelse. Vi kan tilbyde modeller i flere forskellige prisklasser, og du vil derfor sikkert også kunne finde en, der passer til dit budget. Ønsker du ikke at gå på kompromis med din spiloplevelse, så gør dig selv en tjeneste og tag et kig på vores udvalg af BenQ gamer skærme nedenfor.

Resultater: 98
Resultater: 98BenQ gamer skærme til enhver spilgenre

Har du en brændende passion for gaming? Så er der god grund til at investere i en BenQ gamer skærm. Hvis du i forvejen har samlet noget potent gamer udstyr, vil det være ærgerligt at gå på kompromis med skærmen. Monitoren er vinduet ind til gamerverdenen og binder på mange måder det hele sammen.

Hos Føniks Computer gør vi os umage for at kunne tilbyde de bedste gamer skærme på markedet. Derfor byder vi naturligvis også på en række BenQ gamer skærme. BenQ leverer gamer skærme til mange af de største eSport hold og turneringer, og det er der mange gode grunde til. Fra design og funktionalitet, til brugervenlighed og imponerende teknologi.

Uanset hvilken model du skal bruge, er du med en gamer skærm fra BenQ så godt som garanteret en fantastisk spiloplevelse. Der er både prisvenlige modeller og avancerede BenQ gamer skærme. Herunder forklarer vi mere om opløsning, opdateringshastighed og paneltyper med mere. På den måde klæder vi dig bedst muligt på til at vælge din foretrukne BenQ gaming skærm.

Et hurtigt overblik

Der er en række forskellige parametre, du kan vælge din skærm ud fra. Det kan være næsten uoverskueligt at finde den rigtige BenQ gamer skærm, hvis man ikke ved, hvad man leder efter. Det er vigtigt at overveje faktorer som opløsning, skærmstørrelse billedformat, kurvatur, opdateringshastighed, responstid, tilslutning og paneltype inden køb. Kort sagt hænger disse egenskaber sammen på forskellige måder, og det handler om at vælge netop den BenQ gamer skærm, der tilfredsstiller ens behov. Er man ude efter en prisvenlig gamer skærm fra BenQ, der giver et super fint billede, kan man nøjes med en lavere opløsning og opdateringshastighed eksempelvis. Det stiller også færre krav til ens hardware. Er man til gengæld på jagt efter en high-end BenQ gamer skærm, kan man gå op i skærmstørrelse og måske vælge en kurvet monitor.

BenQ gamer skærme og størrelsesforholdene

Du kan få BenQ gamer skærme med enormt høje opløsninger. Indtil nu har 1080p-opløsninger været meget almindelige, men opløsninger på 1440p (QHD eller 2K) og 2180p (4K) har indtaget markedet. Disse gamer skærme fra BenQ har henholdsvis cirka dobbelt så mange og fire gange så mange pixels som 1080p skærme. Antallet af pixels er forbundet med detaljerigdommen på skærmbilledet. Jo flere pixels, jo bedre billede.

Forestil dig, at pixels er en masse små byggeklodser, og billedet er det samlede indtryk af alle delene. Fordi der er blevet udviklet større opløsninger, kan de store monitorer få flere byggeklodser end de traditionelle 1080p. Du kan sagtens opgradere fra eksempelvis 24 tommer til 32 tommer. Når bare skærmstørrelsen og opløsningen følges ad, vil du få et fantastisk resultat. Flere byggeklodser betyder at det knivskarpe billede bevares. Kombinationen af en større skærm, højere billedformat og højere opløsning er på den måde fordelagtig for gameren, der gerne vil have en virkelig indlevende oplevelse på sin BenQ gamer skærm.

Teknologien udvikler sig i et vanvittigt tempo, og vi har i dag flere forme at vælge mellem på vores skærme. En traditionel flad BenQ gamer skærm vil opfylde de fleste gameres krav, men til dem, der vil tage skridtet videre, fås kurvede skærme. Det er bestemt værd at overveje for den vilde indlevelse, kurvaturen giver. Her bruger man sit perifere syn og fanger mere af, hvad der sker i siderne.

Smart i en fart

En høj opdateringshastighed og lav responstid på BenQ gamer skærmen er et smart valg til en gamer – specielt dem, der spiller Counter Strike, Call of Duty og lignende skydespil. Her skal det som bekendt gå hurtigt, og reaktionsevnen kan være afgørende for at vinde. Opdateringshastigheden er den fart, som billedet på BenQ gamer skærmen opdateres i. 144Hz i opdateringshastighed betyder, at skærmen skifter billede 144 gange i sekundet. En højere opdateringshastighed er med til at give et godt flow i billedkvaliteten.

Det er responstiden også. Hvis din BenQ gamer skærm har 1ms responstid, betyder det at der går ned til et enkelt millisekund mellem at pixels skifter indstilling. Igen har det meget at sige i forhold til at få et flydende billede. Et hurtigt billede giver bedre forudsætninger for at reagere hurtigt.

Her er det vigtigt at huske at man skal have noget hardware med en bestemt kraft for at få det bedste ud af en avanceret BenQ gamer skærm. En stærk processor fra Intel Core eller AMD Ryzen ville være smart. Måske et NVIDIA GeForce grafikkort. Har man i forvejen enten et grafikkort fra AMD, kan man fordelagtigt vælge en BenQ gamer skærm med AMD FreeSync. Denne teknologi synkroniserer monitorens opdateringshastighed med FPS (Frames Per Second), så FPS-drops reduceres. Det er klart bedre end den klassiske V-Sync teknologi.

Tilslutninger og paneltyper

Tilslutningen og paneltypen kan også ses som fingerpeg mod den slags skærm, du gerne vil have. En VGA eller DVI-tilslutning er ved at være forældede løsninger. De fleste BenQ gamer skærme fås med HDMI-tilslutninger og/eller DisplayPort-tilslutning. Disse er også de mest velegnede til at trække de nyere spiltitler. De fungerer godt til skærme med høje opløsninger og opdateringshastigheder.

Af de almindeligste paneltyper (TFT-teknologi) findes der tre: IPS, VA og TN Film. IPS (In-Plane Switching) er en paneltype med skarp farvegengivelse, og den giver brede synsvinkler. VA (Vertical Alignment) arrangerer pixels vertikalt og udskiller sig på kontrastforholdene. Både IPS og VA-paneltyper producerer fantastisk grafik, så spiluniverset bliver så meget flottere. BenQ gamer skærme med tilslutningen TN film (Twisted Nematic + Film) har generelt lav responstid, hvilket er fordelagtigt i hæsblæsende skydespil.

Find din foretrukne gamer skærm fra BenQ her

Har du en særlig BenQ gaming skærm i tankerne eller specifikke krav, som din skærm skal opfylde, kan du med fordel bruge vores søgefunktion til højre på siden. Her kan du blandt andet udvælge din foretrukne pris, TFT teknologi, skærmstørrelse og meget mere. For at sikre at vores kunder har de bedste modeller at vælge mellem, holder vi os løbende opdaterede i forhold til de seneste BenQ gamer skærme fra den kendte producent.

Hvis du står på vippen i forhold til, hvilken BenQ gamer skærm du skal have, må du endelig kontakte os. Vi vil hellere end gerne hjælpe dig med at beslutte dig. Du er selvfølgelig også altid meget velkommen til at tage uforpligtende kontakt til vores kundeservice, hvis du skulle have spørgsmål i forhold til vores udvalg.