Her finder du vores udvalg af AOC gaming skærme. AOC er kendt for at lave prisvenlige gamer skærme i høj kvalitet, hvor du får meget for pengene. Du kan finde den model, der passer til netop dit gaming behov. Vi har mange forskellige størrelser at vælge imellem, herunder populære størrelser som 24, 27 og 32 tommer. Du kan finde modeller med kurvet skærm eller med traditionel, flad skærm. Du kan også vælge mellem modeller med forskellige teknologier som AMD FreeSync og Nvidia G-Sync - og naturligvis med forskellige opdateringshastigheder som 144 Hz, 165 Hz og 240 Hz. De er specielt velegnede til gaming. Tag et kig på vores udvalg herunder, og find den AOC skærm, som passer til dit gaming setup.

Resultater: 165
Resultater: 165AOC gamer skærme i absolut topkvalitet

En gamer skærm er ikke bare en gamer skærm. Det samme gælder med en mus, et tastatur eller et headset. Man kan bare se på, hvor utroligt meget der er sket med den teknologiske udvikling over de sidste tyve år. Gamer skærme er ingen undtagelse. De store producenter af gaming udstyr har lavet de vildeste innovationer, eksempelvis skærme med 360Hz i opdateringshastighed eller kurvede skærme.

Hvis man står og mangler en ny skærm til sit gamer setup, er en gamer skærm fra AOC helt klart en overvejelse værd. AOC gaming skærme nævnes i samme ombæring som gamer skærme fra Acer, ASUS, Samsung og de andre store fabrikanter. Vi tilbyder et bredt udvalg af AOC gaming skærme, så du har mulighed for at finde en skarp og pålidelig skærm, der passer til dig.

Hvis du vil lære mere om, hvad de tekniske specifikationer i AOC gamer skærmene betyder for din gaming, opfordrer vi til at læse videre her. Vi forklarer opdateringshastighed, responstid, opløsning, kurvatur og meget mere. Vi vil give dig de bedste forudsætninger for at vælge den rette AOC gaming skærm!

AOC (Admiral Overseas Corporation)

AOC blev stiftet helt tilbage i 1934 af Ross Siragusa. Virksomheden har siden etableret sig på computer hardware-markedet som en af de helt store gamerorienterede producenter. De specialiserer sig i at lave de mest topmoderne gamer skærme, så deres kunder kan få den ultimative indlevelse.

Deres bedrifter tæller eksempelvis en 2018 Reddot Design pris for AOC AG273 gamer skærm, en Reddot pris i 2019 for AOC 32U1 gaming skærm, Reddot designpris i 2019 for AOC AG274 og igen i 2020 for AUC 27U2 samt Display Brand of the Year i VAR ICT Champion Awards i 2021. Deres hengivenhed til gamer skærme viser sig altså i den anerkendelse, de har modtaget fra anmeldere. Den høje kvalitet gør, at gamere verden over vælger AOC gamer skærme over konkurrenternes.

Hurtige gamer skærme fra AOC

Hvad skal man vælge en AOC skærm til gaming ud fra? Det er oplagt vurdere en AOC gamer skærm på opdateringshastigheden. Opdateringshastigheden er den fart, skærmen skifter billede med. En AOC gamer skærm med cirka 240Hz i opdateringshastighed opdaterer billedet 240 gange i sekundet. En høj opdateringshastighed er lig med mere flow i billedet, hvis man også har stærk hardware, der kan generere de mange data til skærmen.

Responstiden er den tid, det tager fra en indstilling at skifte til den næste i pixels på skærmen. En lav responstid, som eksempelvis 1ms, vil også bidrage til et fantastisk flydende billede. En AOC gamer skærm med eksempelvis 240Hz og 1ms i responstid ligger i den højere ende. Hvis din hardware understøtter så hurtig en skærm, vil den give et blændende godt billede. Det er ikke kun en fryd for øjet, det kan faktisk også betyde noget for ens præstationsevne i spil som Counter Strike og Call of Duty. Her er en hurtig reaktionsevne afgørende, og det vil en AOC gaming skærm fremme.

Flotte AOC gaming skærme

Man vil som gamer gerne have en skærm, der er både hurtig og giver et flot billede. Opløsningen er et punkt, hvor man vil opleve bedre billeder, jo højere den bliver. 1080p-opløsning har indtil nu været meget anvendt. 1440p (QHD) og 4K er ved at vende op og ned på dette. 4K viser fire gange så mange pixels som 1080p. Den forskel vil man helt sikkert kunne mærke i spil som Elden Ring og League of Legends, hvor grafikken er en stor del af spiloplevelsen.

God grafik får man også med farveskalaer, der gengiver mange farver. Hvis din gamer skærm fra AOC gengiver 100% af de farver, vi kan se, er du godt stillet. Det er med til at give et lækkert billede, som føles utroligt realistisk. Der findes tre almindelige farveskalaer: sRGB, Adobe RGB og DCI-P3. sRGB er populær og meget tilfredsstillende i sin farvegengivelse, selvom den giver færrest af de tre farveskalaer. DCI-P3 tilbyder flest farver. Man kan også overveje HDR, der giver flere kontrastniveauer i sorte og hvide nuancer. Høj opløsning og mange farveindstillinger er en vej til et flot billede. Sammen med høj opdateringshastighed og lav responstid får man et fremragende resultat på sin AOC gaming skærm.

Flere faktorer for billedkvaliteten

De mest almindelige tilslutninger er VGA, DVI, HDMI og DisplayPort. VGA er mindre og mindre relevant, mens DVI er fine tilslutninger til 1080p-skærme. Men det er HDMI og DisplayPort, der gør sig bedst til de nyere skærme med højere opløsninger og opdateringshastigheder. De fleste skærme kommer med HDMI-tilslutningsmuligheder. Med DisplayPort og god hardware har man de allerbedste forudsætninger for at nyde de nyere AOC gamer skærmes topmoderne teknologi.

Paneltyperne (TFT-teknologien) er kategorier for, hvordan pixels er arrangeret på skærmen. Med IPS (In-Plane Switching) er de arrangeret horisontalt. Disse paneltyper gengiver farver skarpt og præcist og har meget brede synsvinkler. VA står for Vertical Alignment, hvilket betyder at pixels er arrangeret vertikalt. Disse skærme giver gode kontrastforhold, hvilket er en grafisk fordel. Endelig er der TN Film paneler (Twisted Nematic + Film), som generelt har lav responstid. Det gør dem sublime til gaming i høj fart.

Størrelsen og formen på AOC skærme til gaming

Man kommer ikke uden om de kurvede skærme, hvis man står og skal investere i en AOC gamer skærm. Man kan sagtens få ekstremt gode flade skærme i større billedformater og med enormt høje opløsninger. Men den teknologi, der ligger bag ved kurvede AOC gaming skærme er interessant. De kan være mere eller mindre kurvede, og kurvaturen måles i radius (’R’). Jo lavere R, jo større kurvatur. På en kurvet skærm iscenesættes det perifere syn, så man får et større synsfelt. Skærmen er kurvet for at ’rette’ handlingen mod gameren, hvilket gør at man faktisk ser mere – især i kanten af skærmen. Et større billedformat er et fantastisk tillæg til en kurvet skærm.

Man kan ligeledes overveje, om man skal have en ekstra bred skærm eller to AOC gaming skærme. Store skærme med billedformater som 21:9 eller 32:9 vil være rigtig fornemme til multitasking enten i spil, eller hvis man arbejder med flere programmer ad gangen. Alternativt kan man sætte to AOC gamer skærme op i et ’dual setup’.

NVIDIA G-sync og AMD FreeSync

Længe har FPS (Frames per second) været synkroniseret til skærmens opdateringshastighed ved hjælp af noget, der hedder V-Sync. Der kan opstå uoverensstemmelser mellem de to. Det giver FPS drops, og dette kender vi som godt gammeldags lag. NVIDIA og AMD har udviklet henholdsvis G-Sync og FreeSync, hvilket er software løsninger til problemet. De nye teknologier synkroniserer opdateringshastigheden til FPS frem for omvendt, hvilket er udviklet til at eliminere input lag. Vi fører AOC gamer skærme med NVIDIA G-Sync og AMD FreeSync.

Som udgangspunkt skal softwaren kombineres med hardware fra de to producenter. Heldigvis tilbyder NVIDIA GeForce og AMD Ryzen enormt kraftige grafikkort. Kig gerne vores sortiment af grafikkort igennem, og find et, der passer til din foretrukne skærm. Husk også, at teknologierne kræver DisplayPort på din AOC gamer skærm og dit grafikkort.

Vi rådgiver dig til den helt rigtige AOC gamer skærm

Vi har AOC gamer skærme til alle behov – både de budgetvenlige til den afslappede gamer og de højteknologiske til dig, der vil have vanvittigt hurtige skærme og fantastisk indlevelse i dine spil. Du kan filtrere din søgning på baggrund af pris, producent, billedformat, opdateringshastighed og meget mere.

Giv dig selv en fordel med en AOC gamer skærm i Counter Strike, som de professionelle gamere gør med de bedste og hurtigste skærme. Nyd de højeste grafikindstillinger i spil som World of Warcraft og lad dig opsluge af universet med en AOC gamer skærm.

Vi vil gerne gøre din søgning efter en gamer skærm så nem så muligt. Kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget vedrørende vores AOC gaming skærme. Vores kompetente personale sidder klar til at hjælpe dig! God jagt!