Er du på udkig efter en ny skærm til gaming, og vil du være sikker på at få kvalitet fra øverste hylde, bør du helt sikkert tage et kig på vores udvalg af gamer skærme fra Acer. Acer har ry for ikke at lægge fingre imellem, når det kommer til deres gamer udstyr. Deres gamer skærme er i den forbindelse ingen undtagelse. Vi fører Acer gamer skærme i mange forskellige størrelser og prisklasser, så alle kan være med uanset budget og behov. Tag et kig på vores udvalg nedenfor, og find netop den model, der lever op til dine krav.

Resultater: 172Acer gamer skærm - Få en grafisk flot og flydende spiloplevelse

Det er ikke nok med imponerende hardware, hvis man vil have en grafisk flot spiloplevelse – også en monitor er af stor betydning for en lækker billedkvalitet. Derfor har vi hos Føniks Computer allieret os med de bedste producenter af gamer skærme, og her er intet udvalg komplet uden Acer.

Hvis du leder efter en high-end gamer skærm, skal du gå efter noget, der passer i størrelsen, har en høj opdateringshastighed og en lav responstid. Hvis du samtidig har stærk hardware, vil du få en sublim gaming oplevelse ud af det. Her er en gaming skærm fra Acer absolut værd at overveje. Du kan også tænke over, hvilken opløsning og hvilket billedformat du vil have.

Blandt Acers gamer skærme finder du enormt mange forskellige og topmoderne modeller. De fås med stor variation i eksempelvis skærmstørrelse og pris. Du kan også få både kurvede og flade gaming monitorer, alt efter præferencer og behov.

Acers profil og mere om deres gamer skærme

Acer har vundet mange prestigefyldte priser for deres produkter og innovationer. Bare i 2021 modtog Acer adskillige designpriser fra iF Design, Good Design og Red Dot. De designer deres skærme tynde, elegante og med den bedste ydeevne. Acer gaming skærme er specielt optimeret til den mest fantastiske gaming oplevelse.

Acer står bag flere forskellige serier af gamer skærme, der alle byder på fede funktioner og innovative designløsninger. Acer Predator serien er i den forbindelse blandt nogle af de absolut bedste gamer skærme, og vi fører flere modeller i denne kategori. Er du interesseret i 4K gaming med den bedst tænkelige billedkvalitet, så er Predator serien et oplagt valg.

Gamer skærme fra Acer kan også byde på 1ms responstid og 144hz, hvilket giver en flydende og lækker spiloplevelse. Udseendet er heller ikke glemt undervejs, så med en Acer gamer skærm får du et produkt med et stilsikkert og tidløst design, der klæder ethvert gaming setup. Med en Acer gamer skærm er den ultimative gaming oplevelse lige rundt om hjørnet.

Hertz og responstid er vigtigt for den optimale gaming

Noget at være opmærksom på, hvis man overvejer en Acer gaming skærm, er opdateringshastigheden. Opdateringshastigheden bestemmer, hvor hurtigt billederne afspilles på skærmen. En skærm med 144hz opdaterer billedet på skærmen 144 gange i sekundet. Jo højere opdateringshastighed man har, jo mere flydende bliver billedet – så længe ens hardware kan følge med.

God gaming kræver dog også, at man har udstyr med en lav responstid. Responstiden er den tid, det tager et sæt data at blive sendt og modtaget. 1ms i responstid på en monitor betyder, at der går 1ms fra at computeren genererer data, til skærmen modtager og viser det. Der skal noget bestemt hardware til, for at man med en Acer gamer skærm, der har eksempelvis 1ms responstid og 144hz, kan nyde den fuldt ud.

Med stærk hardware plus en avanceret Acer gamer skærm får du til gengæld en fantastisk opløsning og et hurtigt og flydende billede. Med højere hertz og lav responstid giver du dig selv rigtig gode forudsætninger for at kunne reagere hurtigt ingame. Hvis du følger med i professionel Counter Strike og har svært ved at forstå, hvordan spillerne kan nå at reagere så hurtigt, er en del af forklaringen noget rigtig godt udstyr. Det kunne være en high-end Acer gamer skærm.

Din hardware skal understøtte din nye gamer skærm fra Acer

Din hardware skal kunne generere den data og de billeder, som Acers gamer skærm er designet til at afspille. Acer gaming skærme, der ligger i den højere ende af prisskalaen, vil have en meget lav responstid og høj opdateringshastighed. Overvejer man Acer gaming skærm til sit setup, skal man have et relativt godt grafikkort. Det kunne eksempelvis være et af de nyere og kraftigere NVIDIA GeForce grafikkort. Det er også vigtigt at have nogle stærke processorer. Der er AMD Ryzen og Intel Core begge gode bud.

Nogle af Acers gamer skærme er i forvejen kompatible med NVIDIAs G-sync teknologi. G-Sync teknologien synkroniserer monitorens opdateringshastighed til GPU’en i en computer med GeForce grafikkort. Det minimerer potentiel screen tear og et dårligt og hakkende billede. I stedet afspilles billederne øjeblikkeligt og flydende. Man ser tingene skarpere, og man får en god fordel i forhold til at konkurrere i spil. Alternativt er der skærme med AMD Freesync, som, ligesom NVIDIAs G-sync, giver et lækkert, flydende billede. Acer gaming skærme med AMD Freesync er endda kompatible med NVIDIA GeForce grafikkort.

Hvad skal jeg gå efter?

Der er så mange muligheder, når det kommer til gamer skærme fra Acer. Her er en række parametre, man kan gå ud fra:

  • Kurvet eller flad
  • Opløsning
  • Paneltype (TFT-teknologi)
  • Billedformat

Acers gamer skærme kommer i både de traditionelle flade og i kurvede modeller. En flad monitor med høj opdateringshastighed og lav responstid kan opfylde de fleste passionerede gameres behov. Men nogle vil have lidt ekstra, og det får man med en kurvet skærm. Først og fremmest giver de mere indlevelse i gaming og film, fordi ens perifere syn aktiveres. Dernæst minimeres forvrængningen i billedet, fordi alt er rettet mod brugeren af skærmen. Til sidst giver kurvede monitorer et større synsfelt, så du faktisk kan se mere, specielt yderst på skærmen.

Hvad angår billedformatet kommer nogle Acer gamer skærme i 4K opløsning. En 4K monitor kan vise fire gange så mange pixels som en skærm med 1920 x 1080 opløsning kan. Teknologien er bedre egnet til de store skærme. Med en Acer gaming skærm med 4K opløsning får du et enormt flydende billede på selv de største Acer gamer skærme.

Man kan også vælge en Acer gaming skærm ud fra paneltypen. De tre mest almindelige er TN Film paneler (Twisted Nematic + Film), IPS (In-Plane Switching) og VA (Vertical Alignment). Fordelen ved TN er den lave responstid, og at det er nemmere at opnå hurtig opløsningshastighed. Fordelen ved IPS er farvegengivelsen og de største tilgængelige synsfelter. Hvis du sætter pris på lækre farver, er dette et godt bud. VA-paneler har stærke kontrastforhold, så hvis du vægter det højt, kan den paneltype anbefales.

Du kan også basere dit valg på billedformatet. Hvis man elsker gaming og hælder til en kurvet Acer gaming skærm, kan det gøre oplevelsen endnu bedre med en bredere skærm end det almindelige 16:9-format.

Vi hjælper dig med at finde din Acer gaming skærm

Har du særlige ønsker eller krav i forhold til features, så kan du gøre din søgning mere overskuelig ved hjælp af søgefunktionen til højre på siden. Du kan for eksempel vælge mellem forskellige skærmstørrelser, farver, responstider, 3D funktion, opløsning og TFT-teknologi. En Acer gamer skærm er en fremragende tilføjelse til dit setup. Acer er innovative og udvikler både prisvenlige skærme, der er bundsolide, og high-end monitorer der er rettet direkte mod gameren, som vil have det bedste af det bedste.

Man kan også overveje, hvilke tilslutninger, man gerne vil have, når man handler Acer gaming skærme. Der er HDMI, DVI og DisplayPort (DP). HDMI forbinder både lyd- og videosignaler. DVI forbinder kun videosignal. DisplayPort forbinder både lyd og video. HDMI er velegnet til at forbinde TV og PC, og de fleste Acer gaming skærme kommer med HDMI. DVI er egnet til ældre systemer eller 144Hz på 1080p. Du kan få meget ud af en 1080p-skærm med en DVI-tilslutning. Men en DisplayPort-tilslutning hører til de mere avancerede skærme (som også kræver stærk hardware). Med den slags skærme får du muligheden for at nyde de bedste opdateringshastigheder og opløsninger.

Vi håber, at dette har været nyttigt, og at du får lyst til en gamer skærm fra Acer fra vores sortiment! Er du i tvivl om valg af produkt, eller har du særlige spørgsmål angående vores udvalg, er du altid meget velkommen til at besøge os i en af vores butikker eller kontakte vores kundeservice. Fin vores kontaktoplysninger øverst eller nederst på siden.