Vil du være sikker på en høj billedkvalitet, når du spiller, så kan du her tage et kig på vores store udvalg af lækre gamer skærme. Vi fører gamer skærme i super høj opløsning fra de absolut bedste producenter i verden og opdaterer løbende vores udvalg med de nyeste modeller. Hvad end du kunne tænke dig en mindre, prisvenlig gamer skærm eller en enorm 4K model, er du kommet til det helt rette sted. Vi kan tilbyde skærme i både den billige og avancerede ende, så se nærmere på udvalget nedenfor, og find den, der passer til dine krav og behov.

Resultater: 981
Resultater: 981Stort udvalg af gamer skærme i høj kvalitet

Her hos Føniks Computer er vi glade for at kunne tilbyde dig en række af markedets bedste gamer skærme til aldeles skarpe priser. Hvis man virkelig skal nyde godt af, hvad den moderne spilverden har at byde på af fantastisk grafik, så er en ordentlig skærm til gaming et absolut must. Vi har samlet en række fantastiske gamer monitorer, der egner sig perfekt til alle de nyeste computerspil.

Vores udvalg består af kvalitets gamer skærme fra nogle af de førende mærker på markedet. Det er eksempelvis Acer, ASUS, BenQ, Eizo og Samsung. Fælles for disse mærker er en imponerende sans for detalje, design og håndværk. Det kan i den grad mærkes på billedkvaliteten. Du får blandt andet lynhurtig responstid, høj skærmopløsning og fantastiske kontrastforhold, der er med til at bidrage til den bedste gaming oplevelse.

I vores udvalg kan du naturligvis også vælge mellem mange forskellige skærmstørrelser, så du kan få en gamer skærm i netop den størrelse, som du ønsker. Mange modeller kan endda fås med fede features såsom 3D display, USB-hubs samt 4K ultra HD opløsning.

Størrelse og opløsning

Med de helt store gaming skærme kan man virkelig leve sig ind i sin gaming. Men det betyder ikke nødvendigvis den optimale gaming oplevelse. Mange, der gamer og spiller for at vinde, foretrækker noget mindre, for eksempel 24 eller 27 tommer. På de gamer monitorer kan man se alt det, man skal fange i spil som Counter Strike og Call of Duty.

1080p er en meget populær opløsning for gamere, men vi ser i højere og højere grad, at folk rykker over til 1440p eller 4K i opløsning på deres gamer skærme. Det kræver bare, at de spil, man spiller, understøtter opløsningen og størrelsen. Det kræver også, at ens hardware er stærk nok til at generere de data, der afspilles af den avancerede gamer skærm. Her er en processor fra AMD Ryzen eller Intel Core og NVIDIA GeForce grafikkort rigtig solide valg. Har man både kraftig hardware og en stor monitor med høj opløsning, vil man få et vanvittigt lækkert billede. Hvad mere kan man ønske sig i gaming?

Vi har små og kompakte gamer skærme som løsning til dig, der skal have den med på farten. Vi tilbyder også skærme i forskellige størrelser med variation i opløsningen. Der er 1080p, 1440p (QHD) og 4K eksempelvis. Der er også nogle kæmpestore gaming skærme, som gør at man bliver helt opslugt af spillet.

Kurvede gaming skærme og billedformat

Det er ikke så længe siden, kurvede gamer skærme kom på markedet, og teknologien udvikler sig stadig. Flade gamer monitorer er foretrukket af mange gamere, og her kan man sagtens få variation i billedformatet. Men hvis man vil prøve noget nyt, kan en kurvet skærm være svaret. Kurvaturen måles i ’R’ (radius). Lav R er lig med øget kurvatur på gamer monitoren.

En kurvet gamer skærm kan give endnu større indlevelse. Man anvender sit perifere syn, når man gamer på en kurvet monitor. Teknologien bygger på skærmens form, som er ’rettet’ mod en. Synsfeltet er større, så man især fanger alt, der sker i hjørnerne og siderne. Et større billedformat og kurvatur komplimenterer hinanden rigtig godt.

Opdateringshastighed og responstid – hertz og millisekunder

Opdateringshastigheden beskriver den fart, billedet opdateres med på din gamer skærm. Det bedste flow fås med en høj opdateringshastighed. 360Hz gaming skærme blev for relativt nyligt introduceret på computermarkedet, og det er en vanvittigt høj opdateringshastighed. 240Hz eller 360Hz kræver noget god hardware. Man kan godt tilegne sig en fordel i gaming med den opdateringshastighed, men der skal noget stærkt isenkram til, før det kan udnyttes.

Det samme gælder for responstiden, som måles i millisekunder (ms). Responstiden er den tid, det tager, før gamer skærmens pixels skifter fra en indstilling til en anden. Den vil man gerne have så lav som muligt. Høj responstid giver forsinkelser i billedet, lav responstid giver god billedkvalitet. Igen skal hardwaren understøtte gaming skærmens specifikationer.

I FPS-spil som Counter Strike er det godt at kunne reagere hurtigt, og det er høj opdateringshastighed og lav responstid forudsætninger for. Med de kriterier opfyldt, får man et skarpt billede på sin gamer skærm, selv når billedet bevæger sig.

Forskellen på gamer skærme og paneltyper

TN Film paneler (Twisted Nematic + Film), IPS (In-Plane Switching) og VA (Vertical Alignment) hedder de tre mest normale typer af paneler (TFT-teknologi). Hvad skal man vælge? Gamer skærme med IPS-paneler er meget almindelige og har den fordel, at de gengiver farver bedre og mere præcist. De har også gode synsvinkler, og er en fornem mulighed, hvis man ønsker gaming med et godt flow. TN- skærme til gaming har generelt utroligt lav responstid og er passende til gaming, hvor det går hurtigt. VA-skærme udmærker sig på kontrastforholdene, hvor man får nogle dybere nuancer af sort. Den slags gamer skærme giver lidt ekstra til spillenes grafik.

NVIDIA G-Sync og AMD FreeSync software

Indimellem kan man få drops på sine FPS (Frames per second), hvilket giver lag. Det er, fordi FPS og opdateringshastigheden på ens gamer skærm ikke er synkroniseret. Indtil nu er der brugt en metode, der hedder V-Sync. Det er en hardware-baseret metode, som synkroniserer FPS med opdateringshastigheden.

Men nu har NVIDIA udviklet G-sync teknologi, og AMD har præsenteret FreeSynch teknologi til gamer skærme. Begge slags software forsøger at gøre det samme: eliminere FPS-lag, hvor V-Sync ikke formåede det. Disse teknologier synkroniserer opdateringshastigheden på din gaming skærm med dine FPS i stedet for omvendt. Det fjerner input lag. Husk, at man som udgangspunkt skal have et NVIDIA grafikkort eller et AMD grafikkort for at kunne bruge henholdsvis G-sync eller FreeSync. Og husk, at man skal have DisplayPort på både sit grafikkort og sin gamer skærm.

Typer af tilslutninger og skærme til gaming

Noget, man også kan overveje, når man vælger en skærm til gaming, er tilslutningerne. Der findes VGA, DVI, HDMI og DisplayPort (DP). VGA-tilslutninger er ret gammeldags og mindre relevante. DVI er en solid løsning til skærme med 1080p-opløsning. Men de nyeste og mest brugte tilslutninger er HDMI og DisplayPort. Hvis man både har kraftig hardware og DisplayPort-tilslutning, så har man gode forudsætninger for at anvende en high-end gamer skærm med høj opdateringshastighed og god opløsning. De fleste monitorer kommer med HDMI-tilslutninger, og DisplayPort er også meget udbredt.

Farver og farveskalaer

Det bedste billede kommer ikke kun ved høj opløsning, høj opdateringshastighed og lav responstid. Den ultimative gaming får man, hvis grafikken på gamer skærmen er helt i top og realistisk. Her er farverne også af stor betydning. Graden af realisme er forbundet med monitorens farveskala – jo flere farver den kan gengive, jo bedre vil grafikken være. Kan den gengive 100% af den farveskala, som det menneskelige øje opfanger, bliver det et rigtig flot billede.

Der findes tre normale farveskalaer i forbindelse med gamer skærme: sRGB, Adobe RGB og DCI-P3. sRGB er den mindste, DCI-P3 den største. Men sRGB er stadig enormt populær, fordi den teknologi stadig formår at gengive et meget tilfredsstillende antal farver. Der er også HDR, som fremviser flere farver end sRGB og har flere kontrastniveauer i de sorte og hvide nuancer. Man kan helt klart overveje, om man skal vælge sin skærm til gaming ud fra, hvor mange farver den kan gengive.

Prestigefyldte priser for produkter i høj kvalitet

Vi forhandler markedets mest topmoderne gamer skærme, og vi sikrer dette ved at alliere os med de mest anerkendte mærker inden for gaming generelt og gaming skærme specifikt. Vi fører eksempelvis skærme fra Acer, AOC og ASUS. Med vores monitorer til gaming får du den absolut højeste kvalitet!

ASUS leverer teknologi af enorm god beskaffenhed, hvilket er stadfæstet af magasiner som Fortune og Forbes. De har vundet en mængde priser i løbet af årene. Det drejer sig både om designpriser fra Red Dot og Good Design og priser for innovation fra CES. AOC vandt ’Display Brand of the Year’ i VAR ICT Champion Awards 2021, hvilket er et eksempel på, hvordan de har cementeret sig som nogle af de store spillere på markedet for gamer skærme. Acer har hevet flere prestigefyldte priser hjem bare i 2021. Dem modtog de fra eksempelvis fra iF Design, Good Design og Red Dot. Deres tynde, elegante og kraftige skærme er anmelderfavoritter, såvel som mange gameres fortrukne gamer skærme.

Vi hjælper dig med at vælge en gamer skærm, der passer til dine behov

Vi vil gerne gøre det nemt for dig, så her tilbyder vi et overblik. Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal vælge din gamer skærm, kan du bruge følgende:

·        Skærmstørrelse: En stor skærm kan give god indlevelse og fed gaming, men den optimale gaming kan også opnås med en gamer skærm på 24 til 27 tommer.

·        Opløsning: De nyere 1440p (QHD) og 4K-opløsninger er fremtiden inden for gamer skærme, men kræver noget god hardware. 1080p i opløsning er stadig meget populært.

·        Kurvatur: De fleste kan få det, de vil have med en flad skærm, men nogle vil have lidt ekstra. Det får man med en kurvet monitor.

·        Billedformat: Billedformatet kan man overveje at opgradere. Et større billedformat kombineret med en højere opløsning giver et fantastisk billede.

·        Opdateringshastighed: Med en høj opdateringshastighed flyder billedet bedre. Din hardware skal dog være stærk nok, før det kan udnyttes.

·        Responstid: Lav responstid er en stor fordel i hurtig gaming. Igen skal din hardware passe til gamer skærmens specifikationer.

·        Paneltype: Man kan vælge paneltype ud fra de forskelle, der er på farvegengivelsen og responstiden.

·        G-Sync og FreeSync: Disse Sync-teknologier er lavet til at komme FPS-lag til livet. Men din hardware skal matche.

·        Tilslutning: Tilslutningen kan have betydning for billedet. HDMI og DisplayPort er løsningerne, der passer bedst til de nyere og mere avancerede gamer skærme.

·        Farver: Flere farver er lig med mere realisme. Det er også et kvalitetsparameter, man kan vælge ud fra.

Har du særlige krav til din fremtidige gamer skærm, kan du gøre din søgning nemmere ved at benytte dig af vores smarte søgefunktion til højre på siden. Her kan du for eksempel vælge producent, skærmstørrelse, kontrastforhold og farve. Vi har noget til ethvert behov og budget.

Vi håber, det har været nyttigt at læse her. Er du stadig i tvivl om, hvilken model der ville passe bedst til dine behov, må du meget gerne kontakte vores kundeservice. Vi er altid glade for at kunne hjælpe dig.