Føniks Computer fører et stort udvalg af forskelligt gamer udstyr til PC, Mac og konsoller. Hvor vi har inddelt dem ind i en række underkategorier, så du hurtigt kan finde frem til præcis den type gamer udstyr, du skal bruge. Vi har alt lige fra lynhurtige og præcise gamer mus, smarte gamer musemåtter, gamer tastaturer til gamer headsets med krystalklar lyd - og endnu mere end det! Om end du leder efter billig gamer udstyr eller noget i topklasse, så har vi altså et fantastisk udvalg. Her hos Føniks Computer har vi nemlig altid et stort udvalg af gaming udstyr på lager fra nogle af de bedste producenter på markedet, så du kan altid være sikker på at finde gamer udstyr i høj kvalitet til gode penge. Tag et kig på udvalget nedenfor, og find det, du skal bruge til at optimere din gaming oplevelse.

Resultater: 3041
Resultater: 3041Alt i gamer udstyr til gode priser

Vi gør os umage for at kunne tilbyde vores kunder det bedste udstyr på markedet til gaming. Skal du bruge noget særligt for at forbedre din spiloplevelse, er du derfor kommet til det helt rette sted. Vi kan for eksempel tilbyde et bredt udvalg af de bedste gamer mus og gamer tastaturer fra de mest erfarne producenter på markedet. Du kan eksempelvis finde gamer tastaturer eller computer mus fra ASUS, Corsair, Logitech, Roccat, SteelSeries og mange flere, når du handler med os. Er det et lækkert gamer headset, du vil tilføje til dit gamer udstyr, så kan du her finde modeller fra blandt andet Fourze, Razer, Kingston og mange flere.

Vil du være sikker på at sidde ordentligt under dine spilsessioner, fører vi også ergonomiske og stilrene gamer borde fra eksempelvis Arozzi, i flere forskellige farver. I forbindelse med komfort tilbyder vi også gamer stole fra Arozzi, AKracing og GEAR4U. De er alle kendt for en høj standard, når det gælder behageligt gaming udstyr og fedt design. Vi har rat og pedaler til racerspil og flysimulationer og gamer skærme i høj opløsning samt robuste gamer tasker.

Hvad end du skal bruge en spilkontroller, grej til optagelse og streaming eller måske et par smarte gamer briller, der skåner øjnene, kan du helt sikkert finde det her. Tag et kig på underkategorierne i vores gamer udstyr øverst på siden for at finde det du leder efter.

De mest topmoderne gamer mus

Musen og musemåtten er noget af det vigtigste i udstyret til gaming. Vi tilbyder gamer mus, både optiske eller med laser. Optiske mus er generelt bedst på bløde overflader og har en flydende effekt ved lave hastigheder. De er gode til præcisionsgaming. Laser mus er generelt mere følsomme, velegnede til højintens og hurtig gaming og kan anvendes på de fleste overflader.

Når du handler mus, bør du overveje, hvad den skal bruges til. Er det til tempofyldte spil eller er det til shooters som Call of Duty, hvor du skal være præcis? Er det til MMORPG eller RTS, World of Warcraft eller Age of Empires? Hvilket greb foretrækker du? Hvor stor og tung skal den være? Du kan vælge trådløse mus, der er smarte til gaming på farten. Der er også mus med mange knapper til dig, der skal bruge mange abilities og skills. Mange af vores gamer mus kan du indstille, så de passer perfekt til dig og resten af dit gamer udstyr.

Hvis du går op i de tekniske specifikationer i dit gaming udstyr, kan du overveje følgende: CPI (Counts Per Inch) beskriver generelt musens følsomhed. En CPI på 1000 flytter musen 1000 pixels på skærmen for hver tomme, du bevæger musen over musemåtten. En høj CPI alene er ikke nødvendigvis et kvalitetsstempel. Men måske har gamer musen også høj IPS (Inches Per Second), hvilket er den maksimale hastighed, musens sensor kan registrere bevægelse i. Og høj maksimal acceleration, der har betydning for, hvordan sensoren reagerer på kraft. Og høj rapporthastighed, hvilket er en måleenhed for, hvor hurtigt musen rapporterer sin position til computeren. Så begynder det at ligne noget!

En mus med op til eksempelvis 16.000 CPI, 400 IPS, 40 G acceleration og en rapporthastighed på 1000hz er en fremragende mus – hvilket er specs på mus vi blandt andet også forhandler. I vores sortiment af gamer udstyr har vi også mouse bungees. Med sådan en får du stabilitet til din mus’ ledning, og den sætter sig ikke fast.

Markedets bedste gamer musemåtter til dit udstyr til gaming

En gamer musemåtte er en nødvendig del af gaming udstyret. Den tilfører præcision eller fart til din mus alt efter, hvad du har brug for. På de bløde gamer musemåtter i stof bevæger man sin mus langsommere, så man rammer mere præcist. Hårde gamer musemåtter er derimod ofte i plastic eller aluminium og er til dig, der skal bruge fart i musen.

Gamer musemåtter kommer fra cirka 20 centimeters længde til cirka 1 meter og 20 centimers længde. En lille gamer musemåtte er kompakt og en fin løsning til de fleste spil. Men hvis du virkelig skal bruge præcision med lav musefølsomhed, skal du have en musemåtte, hvor der er plads til store håndbevægelser.

Tykkelsen på gaming musemåtter rækker normalt fra ca. 2mm til ca. 5mm. De tyndere har den fordel, at de er nemmere at transportere, mens de større har et godt greb på bordet og giver den højeste stabilitet.

Man kan også overveje de ekstrafunktioner, nogle gaming musemåtter indeholder. Der er blandt andet trådløs opladning til musen, RGB-belysning i måttens kanter (der kan synkroniseres med andet RGB gaming udstyr) og USB-indgange, så din mus for eksempel kan tilkobles din gaming musemåtte og tilpasses dit resterende udstyr til gaming.

Fede gamer tastaturer med farver og lys

Det rigtige gamer udstyr er ikke komplet uden det rigtige gaming tastatur. Man hvad skal man vælge sit gamer keyboard ud fra? Skal det eksempelvis være membran eller mekanisk? Her er nogle nyttige punkter, man kan vælge ud fra:

·        Lav responstid

·        N-key rollover

·        Følsomhed i tastaturet

·        Holdbarhed

·        Udseende

Det er kun et spørgsmål om millisekunders forskel, når det kommer til responstiden i gaming tastaturer. Men gamere ved, at det kan være forskellen på sejr og nederlag. Med N-key rollover har man mulighed for at trykke alle de taster man vil samtidigt, og tastaturet vil stadig registrere det korrekt. Der kan være forskel på, hvor følsomme gamer keyboards er, og hvilke præferencer, man har til det aspekt. Holdbarheden er altid vigtig, når det drejer sig om gamer udstyr. Producenterne af gamer tastaturer laver deres gaming keyboards meget holdbare. Vi fører gamer tastaturer i alle mulige farver og former og med sejt RGB-lys, der kan koordineres med andet gaming udstyr. Der er noget for enhver smag!

Et membran gaming keyboard har ikke knapper, der er uafhængige af hinanden. Deri ligger forskellen fra et mekanisk gamer tastatur. Et membran keyboard er et fint gaming keyboard, godt beskyttet mod slid og skidt, og det er budgetvenligt. Mekaniske tastaturer har knapper, der scannes uafhængigt af hinanden. De har N-key rollover teknologi og er generelt lidt mere følsomme end membran gamer tastaturer. Se vores sortiment af gamer tastaturer igennem, og find det, der passer bedst til dit gamer udstyr!

Gamer højtalere og gaming headset

Gaming højtalere kan være en opgradering af enhver samling af gamer udstyr! Mængden af højtalere er et relevant kriterium. 2.1 (to højtalere og en subwoofer) er en rigtig solid løsning til gaming. Hvis dit lydkort understøtter det, kan du også investere i det helt vilde gaming udstyr 5.1 (fem højtalere og en subwoofer). Så får du fed surroundsound. Man kan vælge sine gamer højtalere på baggrund af mængden af watt. Flere watt i den nominale udgangseffekt betyder, at gamer højtalerne kan spille højere uden forvrængning i lyden. Man kan også vælge ud fra frekvensresponsen. Spændet mellem de laveste og højeste hertz hænger generelt sammen med lydkvaliteten.

Vi har et hav af gaming headset, som hver især imødekommer forskellige ønsker til gamer udstyr. Vi har smarte modeller, der kan tilkobles eksempelvis iPhone og Android-telefoner. Vi har løsninger, der passer på ørerne på forskellige vis, og vi har trådløse gamer headset. Vi tilbyder headset med fantastisk lydisolering, så du virkelig kan fordybe dig med dit gamer udstyr. Vi har både headset med stereo, 5.1- og 7.1-surroundkanal. Uanset om du går mest op i komfort, lydisolering eller lydkvaliteten, er der et gamer headset til dig.

Gaming skærme i topkvalitet fra de største mærker

Der er mange ting, man bør overveje, når man skal have sig en skærm til sit gaming udstyr. Opdateringshastighed, responstid, tilslutningstype, paneltype, form og billedformat er nogle af dem. Højere opdateringshastighed betegner, at billedet vises hurtigere på skærmen, og responstid beskriver den tid, der går fra et signal sendes fra en komponent, til det modtages i en anden. Derudover er der tilslutningstypen, hvor DVI og DisplayPort (DP) er de mest almindelige til computerskærme. Med DVI kan man få meget ud af en skærm på 1080p, men vil man op på en opløsning på 4K med 144hz i opdateringshastighed for eksempel, er det DisplayPort, man skal satse på. Her er det vigtigt at huske, at ens gamer udstyr, især ens hardware, skal kunne følge med for at få det bedste ud af en high-end gamer skærm.

Til sit gamer udstyr kan man enten købe en flad eller en kurvet gaming skærm. En flad monitor er altid en bundsolid løsning, men hvis man er passioneret gamer, skal man absolut overveje en kurvet skærm til sit gaming udstyr. 1920 x 1080 i opløsning er også en fin løsning, men hvis man vil have den fedeste gaming, så kan man investere i en skærm med 4K opløsning, der viser fire gange så mange pixels.

Man kan også vælge ud fra paneltype (TFT-teknologi), af hvilken der findes tre almindelige slags. TN Film paneler (Twisted Nematic + Film), IPS (In-Plane Switching) og VA (Vertical Alignment). Alle tre paneltyper har forskellige fordele. Alternativt kan man kigge på den software, der ofte følger med skærmen, eksempelvis NVIDIA G-sync eller AMD Freesync.

Vi tilbyder gamer skærme fra en række af de største producenter som ASUS og Acer, så du har et stort udvalg i gaming udstyr!

Gamer borde, stole, tasker og tøj - alt det der fuldender dit gamer udstyr

Der er også gamer borde i forskellige farver, størrelser og priser. Du kan investere i et smart hæve/sænke, så du kan tilpasse højden og få et setup, der er ergonomisk korrekt. En ergonomisk korrekt gamer stol er ligeledes en sublim investering. De er designet til at give rigtig god støtte i ryggen og lænden. Derudover kommer de også i forskellige design og materialer, så du kan få en, der passer til din stil og sammen med resten af dit udstyr til gaming.

Vores udvalg i gamer udstyr er meget bredt, og det står til gode priser. Vi har et stort udvalg af gamer tasker fra gamerorienterede mærker. De er smart designet til, at man kan have sit gaming udstyr i forskellige lommer og rum, og så det er godt beskyttet. Vi fører tilmed merchandise som T-shirts og caps med fedt design, ligesom vi forhandler gamer briller, der skåner dine øjne under gamingen.

Alt gamer udstyr til den virtuelle verden

Streaming er eksploderet de sidste år, og hvis man har det mest basale gaming udstyr, er der ikke lang vej til, at man kan streame. Man kan overveje at booste sit gamer udstyr med et godt webcam, en god mikrofon og en videooptagelsesadapter, der kan transmittere det, man spiller, til en streamingtjeneste som YouTube eller Twitch.

Hvis man vil have en fed oplevelse i racerspil, luftkampspil, simulationspil og lignende har vi også gamer udstyret til det. Vi har rat og pedaler fra store mærker som Thrustmaster og Logitech, der kan kobles til blandt andet PC, PlayStation og Xbox. Det er fedt gamer udstyr, der gør at man får den mest autentiske oplevelse i racerspil. Der er joysticks og instrumentpaneler til flysimulatorer, så det føles som at sidde i et rigtigt cockpit. Endelig tilbyder vi et utal af spilkontrollere, så du kan game på netop den måde, du foretrækker.

Føniks Computer byder på alt hvad du kan forestille dig til det perfekt gaming setup 

Vi har alt det gaming udstyr, der skal til for at skabe den perfekte gaming atmosfære og de bedste forudsætninger for at vinde i Counter Strike, League of Legends og alle de andre. Gå endelig på opdagelse i vores sortiment af gamer udstyr. Der er helt sikkert noget for dig!

Hvis du har spørgsmål eller er i tvivl om noget vedrørende vores gaming udstyr, skal du bare kontakte os på mail, telefon eller over chatten her på siden. Vi sidder klar til at besvare spørgsmål og rådgive. Vi glæder os til at høre fra dig!