Acer gaming skærme banner
 

Er du klar til at blive en af de bedste i verden, eller vil du gerne indleve dig i de bedste historier? Lige meget hvad, så kan du godt regne med, at en Acer gaming skærm er præcis det, du render rundt og leder efter. Når du køber en Acer gaming skærm, så får du en monitor, der er lynende hurtig og giver dig et perfekt skærmbillede. Hvad end du vil have en Acer monitor der er kurvet eller ej, om du har brug for at den kan synkronisere med NVIDIA eller AMD grafikkort, så har vi her ved Føniks Computer lige det, du leder efter. Skal esportsverdenen til at frygte dit navn? Så skal du have det bedste udstyr. En god start er en Acer gaming skærm.

Resultater: 22
Resultater: 22


loader

Køb en Acer gaming skærm hos Føniks Computer

Går du og mangler en ny skærm, til når du gamer, eller kender du en gamer, der fortjener en god gave? Så kan det i den grad godt betale sig for dig at se dig om i vores sortiment af Acer gaming skærme. Hos Føniks Computer har vi altid et stort udvalg af Acer monitors på lager. Om du så skal bruge en Acer gaming skærm, eller om du skal bruge en god arbejdsskærm, så kan du være sikker på, at vi har lige det, du går og leder efter.

Når du køber en Acer gaming skærm, så er du på vej ind i et helt specielt univers. Skærmen er på mange måder computerspillenes spejl ud til resten af verden – uden en skærm kan dit spil teknisk set godt køre, men der er ikke rigtig nogen pointe, hvis du ikke kan se, hvad der sker. Med en Acer gaming skærm får du lov til virkelig at leve dig ind i spillet. Om du er den nye legende på de virtuelle slagmarker, eller om du er helten i dit eget eventyr, så lever du dig først rigtigt ind i det, når skærmbilledet er helt perfekt.

Helt vilde specifikationer

Med en Acer gaming skærm er du altid sikker på, at du får et lækkert og stilrent produkt. På mange af dem er der så lidt ramme som overhovedet muligt, så du sidder foran næsten intet andet end et levende skærmbillede. Det giver dig en helt speciel form for indlevelse, når du spiller computer, hvilket er en følelse der ellers er nærmest umulig at opnå – men med en Acer gaming skærm kommer du bare virkelig langt.

Heldigvis er det ikke bare udseende, der er noget helt specielt, når du har at gøre med en Acer gaming skærm. Specifikationerne derpå er også helt vilde, og lad os bare være ærlige, det er specifikationerne der afgør, hvorvidt en monitor er noget som helst værd. For hvis teknologien ikke er i orden, så er gamingen ikke noget, du rigtigt kommer til at kunne nyde.

Opdateringshastighed der vil noget

Opdateringshastigheden på din Acer gaming skærm skal være høj. Hvis det ikke er tilfældet, så får du ikke en optimal gamingoplevelse. Dette måles i hertz, og alt under 144Hz er bare ikke godt nok, hvis du seriøst skal game. Antallet af hertz i din Acer gaming skærm er lig med antallet af gange i sekundet skærmbilledet opdateres. Med 60Hz får du dermed op til 60 nye billeder i sekundet, hvilket er mere end fint til kontorarbejde, imens 144Hz eller højere er det præfererede antal til gaming. Her på siden kommer du kun til at finde 144Hz eller højere skærme, da der ikke er nogen grund til at sælge dig en Acer gaming skærm, hvis den ikke rent faktisk er toptunet til gaming.

Opløsning ud over det sædvanlige

Skal du have fuld HD eller 4k opløsning? Måske er du mere til noget midt imellem? Ligegyldigt hvor godt du vil have dine computerspil til at se ud, så kan du være sikker på, at der er mulighed for at opnå det med en Acer gaming skærm. Hver en Acer monitor har et ekstremt flot skærmbillede, og dette er især takket være deres opløsning. Selvom alting altid er pænere jo højere en opløsning din monitor har, så er det også her, du kan spare nogle penge, hvis du leder efter budgetløsninger. Er du til AAA-titler og store eventyr, så vil du nok gerne have 4k opløsning. Det passer sig bare virkelig godt til disse typer af spil. Er du mere til online multiplayer i League of Legends eller CS:GO, så er fuld HD ganske udmærket – så god er grafikken bare ikke i denne type spil.

Lynhurtig responstid

Når man snakker om responstid, så måles det i millisekunder og bliver ofte kaldet for grå-til-grå. Det handler om, hvor hurtigt en pixel på skærmen kan skifte fra grå til en anden farve og tilbage til grå igen. Jo hurtigere dette kan lade sig gøre, jo hurtigere en responstid har din skærm. Responstiden skal helst være lav, når du vil game, for ellers kan det godt give problemer med skærmbilledet på din Acer gaming skærm. Sådan er livet som gamer bare – alting skal helst køre lynende hurtigt, for ellers er det bare ikke godt nok. Derfor har Acer gaming skærme ofte en responstid på 5 millisekunder, og ofte helt ned til 1 millisekund. Når du køber en Acer monitor, så får du intet mindre end det bedste – hvilket er hvad vi hos Føniks Computer altid gerne vil tilbyde dig.

Andre funktioner

Der er meget andet, du med fordel kan have fokus på, når du køber en Acer gaming skærm. Efterhånden foretrækker mange en kurvet skærm, og hvis du er en af dem, der gør det, så bliver du ikke skuffet, når du kigger på vores Acer monitors. Der er en god mængde af dem, der er kurvede, så du kan lade skærmen gribe dig fuldstændigt, når du skal til at game.

Har du et AMD grafikkort, eller måske et fra NVIDIA, eller overvejer du at se efter et? Så vil det nok passe godt sammen med en ny Acer gaming skærm, for i mange af disse er der enten AMD FreeSync eller NVIDIA G-SYNC. Det giver din Acer gaming skærm mulighed for at synkronisere med det tilsvarene grafikkort, hvilket giver et endnu mere stabilt skærmbillede. Synkronisering imellem grafikkort og Acer monitor er ikke et must, men i nogle situationer vil det nok føles som det – for intet er vigtigere end stabilitet, når du skal game. Du skal bare huske at sørge for, at skærm og grafikkort fungerer godt sammen.

Har du nogen spørgsmål?

Har du nogen spørgsmål i henhold til vores Acer gaming skærme, hvilke grafikkort de kan synkronisere med, eller måske noget andet? Så opfordrer vi til at kontakte vores kundeservice. Hos Føniks Computer vil vi altid gerne hjælpe dig – om dine spørgsmål så er om Acer gaming skærme, et andet mærke af monitors eller om det er noget helt andet. Vi sidder altid klar til at guide dig, og hvis vi kan finde noget, du gerne vil have, så sender vi det fragtfrit til dig med GLS.