Vil du have mulighed for at spille de nyeste spiltitler uanset hvor du befinder dig så skal du tage et kig på denne side. Her finder du vores udvalg af ASUS gamer bærbare, der byder på høj ydeevne, smarte designs og lang batterilevetid. Vi kan tilbyde mange forskellige ASUS gamer bærbare modeller i begge ender af prisskalaen og du har derfor god mulighed for at finde præcis den gamer bærbar du skal bruge. Uanset om du vil have en billig model eller en avanceret ASUS gamer bærbar så er det her den skal findes. Se nærmere på hele udvalget nedenfor.

Resultater: 53ASUS gamer bærbare med topmoderne hardware

For blot få år siden var ideen om dedikerede gamer laptops næsten helt utænkelig. Det har virksomheder som ASUS heldigvis lavet om på. I dag er det muligt at få en bærbar computer spækket med topmoderne isenkram, der tidligere har været forbeholdt stationære computere. Med en ASUS gaming bærbar, som dem herunder, er det muligt at få laptoppens mobilitet og lækre design. Samtidig får man en bærbar med så stærk hardware, at den kan køre de nyeste spil – endda med god grafik.

For at sikre at alle kan finde en gamer bærbar, der passer til deres budget og behov, fører vi gamer bærbare fra ASUS i både den billige og avancerede ende. Er det en budgetvenlig gamer bærbar, du er ude efter, så kan du for eksempel få noget fra ASUS VivoBook-serien. Denne serie består af en lang række pålidelige modeller til stærke priser. Vil du derimod have fat i en high-end model, så du kan skrue helt op for spillets grafikindstillinger, er det værd at se nærmere på ASUS ROG gamer bærbar-serien.

Et sortiment med de nyeste og mest alsidige laptops

Vi gør vores bedste for at opdatere vores sortiment i takt med, at ASUS’ nyeste gamer bærbare kommer på markedet. Så kan du altid finde de bedste laptops, når du handler med os. For nogle få tusind kroner kan du få en bundsolid og pålidelig ASUS gaming bærbar. Den vil give dig muligheden for god gaming, mens du er på farten eller på besøg hos vennerne. I den anden ende kan du investere i en dyrere high-end model, som har den kraftigste hardware. Med sådan en ASUS gaming bærbar vil du kunne køre de nye spiltitler på den højeste grafik.

ROG står for ’Republic of Gamers’, og her er der bestemt ikke sparet på hardwaren. ROG-serien af ASUS gamer bærbare kan også fås i flere forskellige modeller og hardwaren varierer naturligvis herefter. Denne serie er til den passionerede gamer. Man får topmoderne køling, skærme med høje opdateringshastigheder og meget holdbare produkter. Der er også ASUS gamer bærbare fra TUF-serien med kraftige grafikkort fra eksempelvis NVIDIA GeForce. Disse er ekstra holdbare produkter, hvis materialer kan modstå meget.

ASUS gaming bærbare og firmaets profil

ASUS er dedikeret til innovationen inden for eksempelvis deres gamer laptops, og de sigter efter at levere den højeste kvalitet. De har modtaget anerkendelse fra de velansete magasiner Fortune og Forbes og fået et hav af priser gennem årene. De er et firma, der stræber efter at udvikle den bedste teknologi. Derfor er der også mange gamere (og sågar professionelle gamere), der vælger deres gamer laptops.

ASUS’ målgruppe er dog ikke begrænset til gamere. Hvis du ikke gamer meget eller overhovedet ikke gamer, har du måske nogle andre ønsker til din bærbar. Det kan eksempelvis være vigtigere for dig, at den er nem at transportere og fiks at bruge i offentligheden. I det tilfælde er en lille og kompakt ASUS gamer bærbar med standard chiclet-keyboard et godt bud. Den er mobil, og tastaturet afgiver ikke megen lyd. Du får stor harddiskkapacitet og lang batterilevetid i din gamer bærbare fra ASUS. Den er formidabel til at afspille videoer og film. Den kan køre videoredigeringsprogrammer, og gamer bærbare er i højere grad velegnede til at multitaske på, hvis man skal have flere dokumenter vist på samme tid. Den stærke hardware i ASUS gaming bærbare gør dette helt ubesværet.

Selvom de er lavet til gaming, opfylder de alle behov, man måtte have som ikke-gamer. Man skal endelig ikke lade sig skræmme af, at det hedder en ASUS gamer bærbar. Det betyder bare, at det er en stærk bærbar. Fordelen ved at investere i en gaming bærbar er, at man aldrig mangler noget i ydeevnen.

Topmoderne specs til den passionerede gamer

Man kan ikke kalde det en gaming laptop, hvis ikke den kan bruges til gaming – og det kan gamer bærbare fra ASUS i den grad. Deres hardware leveres af blandt andre AMD Ryzen og Intel Core, der producerer processorer. Derudover er der branchens bedste grafikkort fra NVIDIA GeForce. Med så stærk hardware får man den bedste opløsning og flydende gaming.

Til den passionerede gamer er der ASUS gaming bærbare med skærme på cirka 17 tommer, så man ikke misser noget som helst i spillet. Ud over den lave responstid, der følger med fra de stærke processorer og de gode grafikkort, får man skærme med høj opdateringshastighed. Jo flere hertz/hz (opdateringshastighed) skærmen har, jo hurtigere afspiller den billederne. En skærm med eksempelvis 144hz viser altså et rigtigt lækkert og flydende billede.

Et lækkert og flydende billede med lav forsinkelse (responstid) giver dig de bedste forudsætninger for at vinde. Det er meget relevant i FPS-spil som Counter Strike eller Call of Duty, hvor du skal reagere hurtigt, hvis du ikke vil tabe. Men også i MOBAs som League of Legends, hvor du skal være opmærksom på, hvad der foregår rundt omkring på banen, er det smart med en gamer bærbar fra ASUS, så du hurtigt kan bevæge synsvinklen hen over slagmarken. Små hændelser på minimappet er for eksempel også nemmere at følge med i på en detaljerig 1920 x 1080 opløsning.

Det sidste, der kan nævnes, er en SSD (Solid-state drive). Med en SSD i din ASUS gaming bærbar aflæses computerens data lynhurtigt, og det betyder, at spil eksempelvis loades hurtigere. Alt i alt får du altså med en ASUS gamer bærbar et teknologisk produkt, der er optimeret til at give dig den sublime gaming oplevelse.

Fordele ved en gaming bærbar fra ASUS

Vi fører et umådeligt stort udvalg i ASUS gaming bærbare og har mange muligheder til forskellige behov. Der er både noget til gameren og til ikke-gameren. Det kan være, du sætter pris på en eller flere af følgende ting:

  • Enormt kraftfulde processorer fra Intel Core eller AMD Ryzen
  • Stærke grafikkort fra NVIDIA GeForce
  • SSD med stor harddiskkapacitet

Det betyder opsummeret: stærk hardware, der giver de allerbedste forudsætninger for en god gaming oplevelse. Eller måske orienterer du dig mere mod følgende:

  • En lækker skærm med god opløsning
  • Et stilrent look med et cool tastatur og god lyd
  • Kompakt og mobilt design

Det betyder opsummeret: en lækker og smart bærbar, der kan bruges på farten. Uanset hvad du lægger vægt på, har vi en ASUS gamer bærbar til dig.

Find en ASUS gamer bærbar, der passer til dig

Vi opfordrer til, at du gennemgår vores sortiment af ASUS gamer bærbare. Du kan sortere ud fra skærmstørrelse, processorer, grafikkort, RAM, vægt, pris, eller hvad end, du måtte lægge vægt på. Vi håber, du kan finde en ASUS gaming bærbar, der passer til dig.

Hvis du ikke er gamer og har brug for rådgivning, må du endelig kontakte os. Vi sidder klar og vil hellere end gerne hjælpe med valg af ASUS gaming bærbar. Hvis du er passioneret og erfaren gamer, men alligevel er i tvivl om noget, står vores kompetente personale selvfølgelig også altid til rådighed. Vi elsker at have tekniske snakke om ASUS’ gaming bærbare. Vi glæder os til at høre fra dig!