Alienware Graphics Amplifier

Tilføj til sammenligningslisteTilføj til ønskelisteAnbefal produkt
Producent: Dell
Produkt nr.: 452-BBLZ
EAN: 5397063815203

OBS - grafikkort skal tilkøbes.

Omdan din bærbare Alienware computer ved hjælp af Alienware-grafikforstærkeren, og frigør den medrivende kraft i gaming på en stationær pc.

  • Forstærk din præstation: Forøg den grafiske ydeevne med et grafikkort i fuld længde og dobbelt bredde til en stationær pc.
  • Tilslut dine foretrukne skærme: Grafikforstærkeren giver dig mulighed for at nyde ydeevnen fra grafikkortet til en stationær computer på LCD-skærmen på din bærbare Alienware computer eller på en ekstern skærm, der er tilsluttet forstærkeren.
  • Tilslut en kampstation: Alienware-grafikforstærkeren sluttes til din Alienware med et enkelt kabel, der sørger for forbindelsen til PCI-Express-grafikkortet samt de fire USB 3.0-porte, så du får en forbindelse med mindre rod og en nem tilslutning.

Kompromisløs gaming.

I årevis har gamere været tvunget til at gå på kompromis. De kunne vælge en bærbar computer, hvis de prioriterede mobilitet, men de gik glip af noget af den ydeevne og grafiske oplevelse, som kun en stationær pc kan levere. Alternativt kunne de nyde virkelig intense spil derhjemme, men de var stadig lænket til skrivebordet. Endelig har vi et middel til at levere højtydende gaminggrafik i samme klasse som på stationære pc'er, selv til vores mest mobile bærbare pc.

Den nye Alienware-grafikforstærker giver dig mulighed for at forbedre din Alienware bærbare pc derhjemme, så du omdanner den til en gamingstation, der kan opgraderes, i samme klasse som en stationær pc. Gamere har aldrig før haft denne grad af fleksibilitet og ydeevne. Nu valget er dit.


Lad den sande kraft forvandle dig.

Brændstof møder ild: Få supereffektiv gaming i hjemmet med Alienware-grafikforstærkeren Du skal blot tilslutte Alienware og nyde en komplet stationær pc-oplevelse – fantastisk grafik og stor ydeevne. Alienware kan trække op til tre skærme, herunder sin egen LCD – tilslut den til den grafiske forstærker, og du kan trække så mange ekstra skærme, som grafikkortet i grafikforstærkeren understøtter. Ydeevnen i Alienware-grafikforstærkeren bruges på de skærme, hvor spillet eller 3D-programmet kører.

Forbedret aktion: Grafikforstærkeren forstærker enhver gamingoplevelse med understøttelse af grafikkort i fuld længde og dobbelt bredde, der kræver op til 375 w, og den giver endnu flere tilslutningsmuligheder i din opsætning med en indbygget, strømforsynet 4-ports USB 3.0-hub.

Vær herre over dit miljø.

Fuld kraft: Grafikforstærkeren har en intern strømforsyning på 460 W, så du uden problemer kan køre avancerede grafikkort. Den er designet med et enkelt kabel, der udelukkende har forbindelse til Alienware.

Få udvikling i tandem: Alienware-grafikforstærkeren blev designet med fremtiden for øje. Når du når højere tinder inden for gaming, og teknologien udvikler sig, kan du let opgradere dine grafikkort med et tilgængeligt design – med understøttelse af PCI-Express x16-grafikkort i fuld længde og dobbelt bredde. Vær altid på forkant.

Stimuler dine sanser: Alienware-grafikforstærkeren er udstyret med et logo i form af et alien-hoved, der lyser op, og den understøtter alle AlienFX-muligheder, så du har fuld kontrol over din spiloplevelse i hjemmet. Indstil udløsere, lad lysene ændre sig gradvist fra en farve til den næste, og få dit system til at gløde og blinke i takt med spillet – det er alt sammen muligt, fordi du kan tilpasse dine belysningstemaer ved hjælp af Alienware Command Center.


Tilføj til kurv

DKK 2.599,-
Fragt fra 0,-
Butik København
Butik Aarhus

Forventet levering ved bestilling: 16/12 2016


Læs mere
Løbetid år
KUN ,-

Finansiering KUN ,- /md.

Løbetid 42 mdr. Låneomkostninger ,-
Finansiering vælges som betalings metode når du gennemfører din bestilling.
Papirløs godkendelse med NemID.

ÅOP: % Læs mere Ekspres Bank

SpecifikationerUdvidet
ProduktbeskrivelseAlienware Graphics Amplifier - busudvidelse til system
ProdukttypeBusudvidelse til system
Dimensioner (B x D x H)18.55 cm x 40.955 cm x 17.35 cm
Vægt3.5 kg
EffektStrømforsyning 460 Watt
PristypeBTO
Designet forAlienware 15 R3, Alpha R2
* Der tages forbehold for trykfejl.
ProdukttypeBusudvidelse til system
Bredde18.55 cm
Dybde40.955 cm
Højde17.35 cm
Vægt3.5 kg
Fås i farverneStealth-sort
Ekspansionsåbninger1 (total) / 1 (fri) x PCI Express x16 - fuld længde
Interface4 x SuperSpeed USB 3.0
EgenskaberAlienFX Lighting Zones
PristypeBTO
StrømenhedStrømforsyning
Strømforsyning460 Watt
Designet forAlienware 15 R3, Alpha R2
* Der tages forbehold for trykfejl.
Pris inkl. moms
Dankort, VISA, VISA-Elektron, Master Card
København
Butikken i København.
Aarhus
Butikken i Aarhus.
Telefon:70 60 60 64
E-mail:salg@fcomputer.dk
Lagerforklaring
Butikslager
(Varen ligger på eget lager)
Fjernlager
(Varen skal bestilles 1-3 hverdage før evt. afhentning)
Ekstra leverings tid
(Se leveringsdato)


Gaming
PC/bærbar
Artikler
Min konto
Websitet anvender cookies til at huske dine indstillinger, statistik og annoncer. Læs mere.x