Kunne du tænke dig en kombination af det bedste fra en tablet og en bærbar så bør du tage et kig på udvalget her. Med en Microsoft Surface 3 kan du uden problemer skifte mellem bærbar tilstand og tablet tilstand og så er den let, elegant og nem at tage med dig overalt. Derudover fås Microsoft Surface 3 til en yderst skarp pris så hvad end du er studerende eller andet, kan du sikkert finde en prisvenlig model her hos os. Vi kan også tilbyde tilvalg såsom den smarte Surface Pen, der giver dig mulighed for at tage noter og tegne direkte på skærmen, som var det en kuglepen. Se hele udvalget af Microsoft Surface 3 modeller nedenfor.

Resultater: 57
Visning:

Mange muligheder med Microsoft Surface 3

Med et kompakt og uimodståeligt design, højteknologisk ingeniør kunst på hardwarefronten og gennemgående kompromisløs kvalitet, er Microsoft Surface 3 et fantastisk valg. Hvis du ønsker tablettens mobilitet og bærbarens computerkraft så bør du helt sikkert overveje en Surface 3 fra Microsoft. Med integreret støttefod, desktop software egenskaber og USB 3.0 port, er Microsoft Surface 3 yderst velegnet til både arbejde, kreative opgaver, samt første klasses underholdning. Tilføjer vi dertil en sublim fuld HD berøringsskærm, en utrolig lav vægt og ikke mindst Windows 10, bliver det klart at vi med Surface 3 fra

Microsoft har at gøre med et kvalitetsprodukt uden lige. Det indbyggede støtteben giver dig mulighed for 3 positioner og den innovative Surface Pen åbner op for nye kreative måder at bruge produktet på. Specifikationerne afhænger af den enkelte model og med vores søgefunktion til venstre på siden kan du selv vælge din ønskede hardware. Du kan blandt andet vælge processor type, harddisk størrelse, GPU, opløsning, RAM og meget mere. Med Surface 3 fra Microsoft kan du blandt andet få Intel Atom x7 processor, SSD med høj kapacitet, fuld HD Plus skærm og Windows 10 Pro styresystem.  Derudover kan du også få en batterilevetid på helt op til 10 timer, hvilket er meget praktisk når du eksempelvis er på farten. Vi opdaterer som altid løbende vores udvalg så du har adgang til de nyeste Surface 3 modeller. Du er også velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål angående udvalget eller vedrørende særlige modeller fra Microsoft Surface 3 serien.