Glemt adgangskode?
Opret konto

Lenovo ThinkPad X250 er en serie af moderne, ultra tynde og lette bærbare computere fra Lenovo og her på siden finder du et bredt udvalg til skarpe priser. ThinkPad X250 er, til trods for sin beskedne størrelse, ikke desto mindre pakket med overraskende kraftige specifikationer. Har man først oplevet præcist hvad Lenovo ThinkPad X250 kan, er der ingen grund til at gå tilbage. SSD harddisk, kraftig i7 eller i5 processor og ekstra lang batteritid, gør det til en sand fornøjelse at arbejde med en Lenovo ThinkPad X250. Kunne du tænke dig at se nærmere på de mange smarte modeller så tag et kig på udvalget nedenfor.

Resultater: 4
Visning:

Lenovo ThinkPad X250 - Robust bærbar i tyndt design

Toptunet til både arbejde og fornøjelse – med ThinkPad X250 har Lenovo endnu engang formået at kombinere hardware og design i en strømlinet og moderne pakke. Det elegante ydre sender et sikkert signal om kvalitet og professionalisme, hvilket klæder langt de fleste virksomhedsprofiler. En bærbar bliver selvfølgelig også udsat for lidt af hvert med tiden og det er derfor vigtigt at etuiet beskytter hardwaren tilstrækkeligt. Lenovos ThinkPad X250 er derfor produceret i glasfiberforstærket plastik, der yder formidabel beskyttelse på farten.

På trods af de hårdføre materialer så kan Lenovo ThinkPad X250 fås med en vægt på under halvandet kilo, hvilket gør dem nemme og praktiske at transportere. Heller ikke på hardwarefronten er der sparet på noget. Du kan blandt andet finde Intel Core i7 processorer, DDR3L RAM, SSD med rigelig plads, Hyper-Threading teknologi, integreret hukommelseskontroller, Intel Turbo Boost Technology 2.0, m.m. Med Power Bridge teknologi kan du endda få en batterilevetid på mere end 10 timer så du sjældent behøver at bekymre dig om at finde et strømstik. Derudover består interfacet af blandt andet 2 x USB 3.0 porte, VGA, Mini DisplayPort, LAN, Dock og kombostik til hovedtelefon og mikrofon. Lenovo ThinkPad X250 lever også op til miljømæssige standarder og er i den forbindelse ENERGY STAR kvalificeret. Med søgefunktionen til venstre på siden kan du selv vælge dine foretrukne specifikationer, herunder processor type, RAM, opløsning, harddisk type og meget mere. Har du spørgsmål i forhold til særlige modeller, er du som altid mere end velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice.