Glemt adgangskode?
Opret konto

Lenovo ThinkPad T560

Er du på udkig efter en top professionel Ultrabook bærbar så er Lenovo ThinkPad T560 et rigtig godt bud. Med hardware i topklasse såsom højtydende Intel Core processorer lynhurtige RAM, får du med ThinkPad T560 en bærbar der kan håndtere dine arbejdsopgaver med lethed. Kombineret med en lav vægt og et strømlinet ydre, er denne bærbarserie et sikkert valg til dig der gerne vil kunne arbejde og blive underholdt, uanset hvor du befinder dig. Lenovo ThinkPad T560 serien er at finde i forskellige prisklasser og modeller så se nærmere på vores udvalg her på siden og find din næste bærbar med Lenovo.

Resultater: 0
Visning:
Ingen produkter fundet

Smart Power Bridge teknologi med Lenovo ThinkPad T560

Lenovo har gjort det igen – med ThinkPad T560 får du den komplette bærbaroplevelse til en skarp pris, uanset hvilken af de mange modeller du vælger. Fra 8 GB DDR3L hukommelse og 256 GB SSD TCG Opal Encryption lagring til en lækker fuld HD skærm og et tidløst design; bærbare har sjældent været så praktiske, hurtige og flotte som med Lenovos T560 serie. I den mere avancerede ende kan du blandt andet få 6. generations Intel Core i7 processor, de nyeste versioner af Windows, Bluetooth 4.1 og HD webkamera der egner sig til online konferencer. Heller på sikkerhedsfronten er der sparet på noget. Du kan for eksempel få sikkerhedsforanstaltninger såsom fingeraftrykslæser og SmartCard-læser, der i høj grad bidrager til mere tryg brugeroplevelse. Fælles for alle T560 ThinkPads fra Lenovo er blandt andet en lav vægt og et kompakt design der gør det nemt arbejde på farten. Skærmen kan i den forbindelse lægges helt vandret ned og bidrager derved til en sjældent set alsidighed.

For at du slipper for at skulle være i nærheden af en stikkontakt i tide og utide, er Lenovos T560 også udstyret med Power Bridge teknologi. Med Power Bridge kan du bytte batteriet ud, helt uden at skulle slukke for bærbaren så du nu kan arbejde og underholdes i endnu længere tid af gangen. Det elegante og stilsikre udtryk oser af overskud, klasse og professionalisme der klæder enhver virksomhedsprofil. Dette er blot nogle af de smarte features og geniale træk ved Lenovos ThinkPad T560. Har du spørgsmål skal du være mere end velkommen til at kontakte os for mere information.