Lenovo ThinkPad T440 Business ultrabook

På siden her finder du vores udvalg af T440 ThinkPads fra Lenovo. Skal du bruge en rigtig arbejdshest af en bærbar, der kan håndtere alle dine arbejdsopgaver så er denne serie et rigtig godt sted at starte. Med et robust og stilsikkert design og en imponerende lav vægt, er Lenovos T440 ThinkPad serien praktisk at transportere og derfor en oplagt rejsepartner. Derudover er T440 ThinkPads selvfølgelig propfyldt med lækkert hardware i topkvalitet og vi kan tilbyde flere forskellige modeller i den populære serie. Gør derfor dig selv en tjeneste og tag et kig på vores udvalg af Lenovos anmelderroste bærbarserie nedenfor.

Resultater: 9
Visning:

Mange smarte features og et elegant design med Lenovo ThinkPad T440

Hvis du ønsker en lækker high-end bærbar computer, er T440 serien af ThinkPads fra Lenovo sikkert noget for dig. Disse drønstærke computere tilbyder dig ikke kun en fantastisk ydeevne, men også et yndefuldt og hårdført ydre. Med en vægt på omkring halvandet kilo og hardware der siger spar to, er T440 ThinkPads udrustet til både kontoret og caféen. Deres lækre og lette designs gør dem behagelige at arbejde med og når man bærer rundt med dem i tasken, vil man stort set ikke kunne mærke forskel. Flere af disse Ultrabooks kan blandt andet byde på innovativ Power Bridge teknologi, der giver dig mulighed for at skifte batterier uden at du behøver at slukke for computeren imens.

Derudover kan du også få en lang række forbindelsesmuligheder, herunder mini DisplayPort, VGA, USB og SD kortlæser, der alt sammen gør deling og overførsler betydeligt nemmere. Lenovos T440 ThinkPad bærbare fås med varierende hardware og pris så alle kan være med. Du kan for eksempel få Intel Core i7 processorer, HD+ skærme, 8 GB DDR3L hukommelse, NVIDIA GeForce grafikkort, Bluetooth 4.0 teknologi og meget mere. Også på sikkerhedsfronten finder du smarte features, såsom fingeraftrykslæser, m.m. Dette er blot nogle af de smarte features og højtydende hardware komponenter du kan få med Lenovos T440 ThinkPad serie. Er du ude efter særlige specifikationer så kan du gøre din søgning meget nemmere, ved at bruge vores praktiske søgefunktion til venstre på siden. Vil du være sikker på at din bærbar både kan klare arbejdsopgaver, samt fornøjelse og underholdning så kan en T440 ThinkPad fra Lenovo sikkert imødekomme dine behov.