Glemt adgangskode?
Opret konto

Lenovo har med sin verdenskendte ThinkPad bærbar serie været med til at sætte standarden for hvad du kan forvente af en bærbar. Dette gælder også for ThinkPad L540, som du kan se nærmere på nedenfor. Med Lenovos L540 ThinkPad serie har du at gøre med en alsidig, stilsikker og højtydende bærbar til en rigtig god pris og vi fører flere forskellige modeller her på siden. Du får både lang batterilevetid, ergonomisk tastatur og et hårdført ydre der passer godt på den kraftfulde hardware. Tag et kig på udvalget her på siden og gør et godt køb med Lenovo ThinkPad L540.

Resultater: 1
Visning:

Lenovo L540 - Masser af smarte features

Lenovo L540 ThinkPads er bærbare, hvor du virkelig får ægte værdi-for-pengene. Lenovo ThinkPad L540 er udstyret med de kraftfulde Intel® processorer, fabelagtige multimediefunktioner, robuste sikkerhedsfunktioner og ikke mindst, den velkendte Lenovo ThinkPad driftssikkerhed. Vi kan som nævnt tilbyde flere forskellige modeller og hardwaren varierer selvfølgelig derefter. På sikkerhedsfronten finder du blandt andet en innovativ fingeraftrykslæser, samt Trusted Platform Module (TPM 1.2) Security Chip. Med mulighed for 6-cellet batteri der kan komme helt op på 9 timers levetid, kan du roligt læne dig tilbage og nyde en god film eller to, når du er på farten. Lenovo ThinkPad L540 har i 2014 fået et designløft så den nu er op til 20 % mindre end tidligere - uden det dog går udover features og funktioner.

Blandt de mange features, som Lenovo ThinkPad L540 indeholder, finder du blandt andet hurtig dataoverførsel, høj skærmopløsning, Dolby stereohøjtalere og integreret webkamera. Webkameraet har både støjdæmpende teknologi, ansigts-tracking og indstillinger for VOIP møder. For at minimere risikoen for smerter og gener efter længere tids brug, byder serien også på deres prisbelønnede, ergonomiske tastatur. Fra fuld HD skærm, et mere kompakt design og usædvanlig lang batterilevetid, til Windows styresystem Bluetooth 4.0 og hybriddrev. Dette er blot nogle af fordelene ved ThinkPad L540 fra Lenovo og vi opdaterer jævnligt udvalget med de nyeste modeller. Derudover skal du være meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål i forhold til udvalget, eller specifikt vedrørende særlige modeller. Gør dig selv en tjeneste og tag et kig på sortimentet lige her.