Glemt adgangskode?
Opret konto

Når man kombinerer en tablet med en bærbar så får man ThinkPad Helix fra Lenovo. Lenovos ThinkPad Helix serie er for dig der ikke vil gå på kompromis med hardware, design og funktionalitet. Med fuld HD berøringsskærm, tastaturdock og hardware i særklasse, får du her den komplette pakke. Helix ThinkPads er alsidige, nemme at tranportere og yderst elegante i deres design. Vi fører selvfølgelig flere forskellige modeller af den populære bærbarserie, i både den dyrere og billigere ende af prisskalaen. Tag et kig på hele Lenovos udvalg af de kendte ThinkPads nedenfor og oplev hvad en rigtig Ultrabook har at byde på.

Resultater: 7
Visning:

Lenovo ThinkPad Helix - Revolutionerende hybrid mellem tablet og bærbar

Lenovo går endnu en gang forrest med deres revolutionerende ThinkPad Helix - en innovativ hybrid mellem tabletten og den bærbare, der kan alt det vi kender fra de to verdener, plus en masse nyt. ThinkPad Helix fra Lenovo er svaret på hvad der sker, når man fusionerer bærbarens computerkraft med tablettens kreativitet og brugervenlighed, og resultatet er ikke til at tage fejl af. Lenovo har med Helix serien redefineret hvad du kan forvente af en ultrabook og vi kan tilbyde modeller i flere forskellige prisklasser. Skærmen, der i øvrigt er fuld HD, har fri drejelighed på sin akse og kan vendes og drejes efter behov, hvilket er praktisk hvis man skal dele data, holde en præsentation eller blot se en film. Med det smarte ”rip and flip” design og den flotte 10-punkts berøringsskærm, giver ThinkPad Helix fra Lenovo mulighed for fire forskellige tilstande; bærbar, tablet, stand og tablet+ tilstand.

Foruden de smarte funktioner og features, får du også hardware med høj ydeevne. I den mere avancerede ende kan du få adgang til kraftfulde Intel Core M processorer der er lavet specifikt til to-i-én bærbare, SSD med høj kapacitet og den nyeste version af Windows 10 Pro. Til venstre på siden ser du vores praktiske søgefunktion. Her kan du selv udvælge dine foretrukne specifikationer, såsom RAM, opløsning, harddisk type, processor, GPU og meget mere. Derudover er du som altid velkommen til at tage kontakt til os, skulle du have spørgsmål angående valg af produkt, eller vores udvalg af Lenovo ThinkPad Helix generelt.