Glemt adgangskode?
Opret konto

Rigtig mange forbrugere har efterhånden fået øjnene op for Lenovo, og deres fremragende og budgetvenlige bærbare computere. Den succes som virksomheden nyder, skal ikke mindst tilskrives serier som Lenovo ThinkPad E550, som du kan se nærmere på, her på siden. Pakket med den nyeste teknologi og med et stilrent look, er Lenovos E550 serie perfekt egnet til brugere der ønsker maksimal ydelse og et produkt der pynter på skrivebordet. Prismæssigt er der god variation i serien, hvilket det store udvalg herunder også vidner om. Derfor vil man næsten altid kunne finde en Lenovo ThinkPad E550 bærbar, der er så godt som skræddersyet til ens behov og budget.

Resultater: 1
Visning:

Lenovo ThinkPad E550 - Spækket med lækre features

Vil man hverken gå på kompromis med hardware eller æstetik så er Lenovo ikke til at komme udenom. Den kinesiske producent har gang på gang bevist at man kan skabe bærbare med innovative designløsninger og banebrydende funktioner til en aldeles konkurrencedygtig pris. Dette er også tilfældet med deres E550 ThinkPad serie. Med Lenovos E550 ThinkPads har fabrikanten formået at skabe en serie bærbare, der kan dække næsten alle behov – fra arbejdsopgaver, til studier, til underholdning. Er du ofte på farten og bruger du tid på transport, vil du med E550 hurtigt opdage hvorledes det elegante design gør det nemt at have din ThinkPad med dig. Det slanke og stilsikre design står dog ikke i vejen for notebookens hårdføre og slidstærke kvaliteter, hvilke også er væsentlige faktorer da en bærbar med tiden bliver udsat for lidt af hvert.

Heller ikke i forhold til hardware er der sparet på noget. Specifikationerne afhænger selvfølgelig af model, men uanset dit prisniveau vil Lenovos E550 ThinkPad ikke skuffe. I den mere avancerede ende kan du blandt andet få de kraftfulde Intel Core i7 processorer, 1 TB HDD, fuld HD skærm med fantastisk billedkvalitet og AMD Radeon grafikkort. Derudover kan du også få 6-cellet batteri med en fænomenal batterilevetid på op til 9 timer så du ikke behøver at lede efter en stikkontakt midt i filmen eller arbejdet. For ekstra sikkerhed er adskillige Lenovo E550 ThinkPads derudover udstyret med en innovativ fingeraftrykslæser. Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål vedrørende udvalget eller særlige modeller.