Glemt adgangskode?
Opret konto

Nedenfor ser du vores udvalg af ThinkPads fra Lenovos E50-70 serie. Med E50-70 fra Lenovo får du en praktisk og elegant bærbar der kan håndtere alle dine hverdagsopgaver med lethed. Den populære bærbar rummer pålideligt hardware uden at det går ud over prisen og den er derfor et sikkert valg for både studerende og til dagligstuen. Med den lave vægt og smarte designløsninger kan du nemt have Lenovos E50-70 ThinkPad med på farten til underholdning og få ordnet dine opgaver på caféen. Lyder det som noget for dig så tag et kig på udvalget her på siden og find den model, der passer bedst til dine ønsker og behov.

Resultater: 1
Visning:

Køb en alsidig bærbar til en god pris fra Lenovo E50-70 bærbar serien

Kunne du tænke dig en alsidig og billig bærbar der er solidt udrustet til dagligdagens opgaver? Så bør du helt sikkert tage et nærmere kig på vores udvalg af Lenovos E50-70 ThinkPads. Med E50-70 fra Lenovo har du at gøre med en bærbar der kan lidt af hvert og så er E50-70 oven i købet en budgetvenlig serie, hvor du får overraskende meget for pengene. Hvad end du skal ordne mail, skrive dokumenter, udforme præsentationer eller måske bare web browse, er ThinkPad serien fra Lenovo et rigtig godt sted at starte.

Udover selvfølgelig at være udstyret med web cam, DVD brænder, Bluetooth, HDMI indgang og SD kortlæser, byder serien også på imponerende specifikationer. Du kan blandt andet få en batterilevetid på op til 6 timer, Intel Core processor og 256 GB SSD der giver en hurtig opstart og lave loade tider. På grund af den lange batterilevetid er Lenovos E50-70 en ideel rejsepartner og det tynde og lette design gør den let som en leg at tage med dig. Derudover er serien også udstyret med stereo højtalere der giver dig en fantastisk lydoplevelse, uanset om du lytter til musik, spiller spil eller ser en film. Ønsker du ikke at gå på kompromis med din bærbaroplevelse og vil du være sikker på at få kvalitet for pengene så tag et kig på vores udvalg af E50-70 ThinkPads. Du skal som altid være meget velkommen til at kontakte os hvis du har spørgsmål i forhold til valg af produkt, eller udvalget generelt.