Glemt adgangskode?
Opret konto

Lenovo ThinkPad E460

Her finder du vores udvalg af E460 ThinkPads fra Lenovo. Kunne du tænke dig en bærbar med høj ydeevne til en god pris så kan man næsten ikke få bedre end med denne serie. Med en formidabel batteri levetid, støjreducerende teknologi og et tidløst design, har du at gøre med en alsidig bærbar der kan mere end du tror. Vi byder på flere forskellige modeller af Lenovos populære E460 ThinkPads og du vil sikkert også kunne finde en, der passer til dine krav og ønsker. Få kvalitet i særklasse og tag et kig på vores udvalg af Lenovo E460 bærbare lige her på siden.

Resultater: 2
Visning:

Kraftig hardware i Lenovo ThinkPad E460 bærbar

Lenovo ThinkPad E460 er bærbaren til dig, der vil have så meget hardware for pengene som muligt. Med et yderst elegant design og en lav vægt, er denne bærbarserie et oplagt valg hvis du gerne vil håndtere arbejdsopgaver eller blot vil underholdes på farten.

Udover deres stilrene og slanke design, gemmer Lenovo ThinkPad E460 på en lang række interessante features. Du har for eksempel mulighed for at få adgang til den populære OneLink teknologi. OneLink er en unik interface der giver dig adgang til dedikeret video, Gigabit Ethernet og USB 3.0 porte, alt sammen mens din bærbar bliver opladet. Derudover er ThinkPad E460 et sikkert valg i professionel øjemed, da de er udstyret med 720p webkamera der fungerer perfekt til eksempelvis webkonferencer. Webkameraet har endda ansigt-tracking teknologi og mikrofoner med konfigurationer for VOIP møder. Lenovo ThinkPad E460 kommer i flere forskellige modeller, der prismæssigt befinder sig i mellem niveauet og specifikationerne varierer selvfølgelig fra model til model. På hardware fronten kan du blandt andet få 6. generations Intel Core i7 processor, 256 GB SSD, AMD Radeon grafikkort og Bluetooth 4.0 funktion. Derudover giver det 6-cellede batteri dig op til hele 9 timers batterilevetid, hvilket er yderst praktisk på længere rejser.

Dette er blot nogle af de fede features Lenovo ThinkPad E460 har at tilbyde og vi opdaterer løbende udvalget med de nyeste modeller i serien. Vi er altid glade for at kunne svare på eventuelle spørgsmål du måtte have angående valg af produkt så kontakt os endelig, hvis dette er tilfældet.