Glemt adgangskode?
Opret konto

På denne side ser du Lenovos E31-80 ThinkPads. Hvis du tror at en prisvenlig bærbar ikke samtidig kan byde på kraftfuld hardware og stilsikkert design så kan du godt tro om igen. Med E31-80 bærbarserien fra Lenovo har du at gøre med en lavpris bærbar i særklasse og vi fører selvfølgelig adskillige modeller fra den populære serie. Prøv en praktisk, alsidig Lenovo Thinkpad E31-80 bærbar og nyd godt af det lækre design og den høje kvalitet der kendetegner produkter fra Lenovo. Undgå at gå på kompromis kvalitet og tag et kig på hele udvalget af den sublime bærbarserie nedenfor.

Resultater: 6
Visning:

Lenovo Thinkpad E31-80 bærbar serien - Kvalitetsbærbare til skarpe priser

Hvis der er en producent der forstår sig på kvalitetsbærbare til skarpe priser så er det Lenovo. Lenovo har i mange år gået forrest når det kommer til innovation og design og deres E31-80 bærbare er bestemt ingen undtagelse. Lenovo Thinkpad E31-80 serien består af prismæssigt overkommelige notebooks, der er hver eneste krone værd. Med en lav vægt og et strømlinet design er denne ThinkPad serie perfekt tilpasset til transport og takket være specifikationerne kan du nemt underholdes på farten.

Serien fås som nævnt i forskellige modeller, hvor hardware og pris selvfølgelig varierer alt efter den givne model. Du kan blandt få den nyeste version af Windows styresystemet, Bluetooth 4.0 funktion, en smart fingeraftrykslæser for bedre sikkerhed, samt kraftfulde Intel Core processorer. Du har med Lenovo Thinkpad E31-80 også mulighed for tilvalg såsom 13 tommer HD anti-genskin skærm og et super lækkert AccuType tastatur. Med et AccuType tastatur kan du, i kraft af det ergonomiske design, skåne muskler og led og nedsætte risikoen for smerter og gener efter langvarig afbenyttelse.

Har du en specifikt model i tankerne eller særlige krav i forhold til hardware så kan du med fordel benytte dig af vores søgefunktion til venstre på siden. Her har du blandt andet mulighed for at vælge din foretrukne harddisk type, processor type, RAM, GPU, styresystem, med mere. Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål vedrørende valg af produkt, eller angående specifikke E31-80 modeller. Vær sikker på at få design og kvalitetshardware i topklasse og find din næste bærbar blandt Lenovos ThinkPads.