Glemt adgangskode?
Opret konto

Her ser du vores udvalg af B50 bærbare fra Lenovo. Kunne du tænke dig en prisvenlig bærbar til eksempelvis studiet, uden at skulle gå på kompromis med hardware og design så er du kommet til det rette sted. Lenovo B50 serien består af bærbare der er nemme at transportere og flotte i deres designs. Vi kan derfor også tilbyde en lang række af de populære bærbare, her hos Føniks Computer. Du kan finde flere forskellige modeller når du handler hos så uanset om du skal bruge en lavpris bærbar eller en mere avanceret model, kan du sikkert finde den med Lenovos B50 bærbarserie.

Resultater: 4
Visning:

Imponerende specifikationer til budgetvenlige priser med Lenovo B50 bærbare

Lenovo B50 serien er lige nu ét af de absolut bedste bud på bærbare computere, der kombinerer imponerende specifikationer med budgetvenlige priser. Således kan man for under 2.000 kroner få en bærbar computer med dvd-drev, 128 GB SSD, en kraftfuld processor, den nyeste version af Windows og meget mere. Derfor er Lenovo B50 serien et populært valg blandt studerende, der vil spare penge uden at undvære mange vigtige funktioner. Har man imidlertid brug for lidt ekstra power så behøver man langt fra at afskrive Lenovo Thinkpad B50 serien.

Bevæger man sig op i de mere avancerede modeller så får man adgang til den kraftige Intel Core i7 processor, 1 TB HDD, samt lignende high-end komponenter. Derfor er serien også et oplagt valg til arbejdsopgaver og underholdning på farten. Her er det vigtigt at huske, at selv de dyrere modeller i Lenovo B50 serien stadigvæk fås til usædvanligt lave priser. Det handler alt sammen om at finde frem til præcist den Lenovo Thinkpad B50 computer, der matcher ens behov bedst.

Derfor kan du med fordel benytte dig af vores praktiske søgefunktion til venstre på denne side. Her kan du selv vælge din foretrukne model, samt specifikationer såsom processor type, RAM, opløsning, prisleje, styresystem, CPU, harddisk type og meget mere. Vi opdaterer løbende vores udvalg så vores kunder har adgang til dem bedste hardware og de nyeste designs, når de handler med os. Har du spørgsmål i forhold til valg af produkt, eller angående B50 bærbarserien generelt, er du selvfølgelig mere end velkommen til at tage kontakt til os.