Her på denne side finder du vores udvalg af Lenovo Ideapad Yoga 3 bærbare, der også fungerer som tablet når du vender skærmen om. Lenovo Ideapad Yoga 3 er den perfekte løsning til brugere, der både har brug for en tablet og en bærbar og som ikke vil gå på kompromis med kvalitet og brugeroplevelse. Lenovo Ideapad Yoga 3 er fyldt med kraftfuld hardware, banebrydende hængseldesign og intelligent software, der gør brugeroplevelsen til en leg. Denne bærbar fås i flere forskellige prisklasser og du vil derfor sikkert også kunne finde den rette model. Se nærmere på de smarte Lenovo Ideapad Yoga 3 bærbare computere nedenfor.

Resultater: 1
Visning:

Lenovo Ideapad Yoga 3 - Let og tyndt design med kraftig hardware

Lenovo har længe været en af branchens bedste og mest anerkendte producenter og vi er derfor glade for at kunne tilbyde deres innovative Yoga 3 Ideapads. Her får du det bedste fra tablets kombineret med det bedste fra bærbare og vi fører forskellige modeller, her hos Føniks Computer.

Ideapad Yoga 3 fås i et af de tyndeste og letteste designs på markedet og er derfor nem at have med på farten. Derudover er de udstyrede med en smart 360 graders flipfunktion, hvilket betyder at den kan veksle mellem flere forskellige tilstande, herunder tablet og bærbar. Dette gør den til en meget alsidig og praktisk bærbar, der tillader brug næsten uanset din sidde- og liggeposition. Flere modeller fra Yoga 3 serien er desuden bygget af aluminium og stål, der giver den en uovertruffen holdbarhed. Det er dog ikke blot på designsiden at Lenovos Ideapad serie giver dig kvalitet i særklasse. Med serien får du også kraftfuld hardware der kan håndtere det meste og alle modellerne er udstyret med en præcis 10-punkts multi-touch skærm. Vi fører Lenovo Yoga 3 i både den dyre og billige ende af prisskalaen og hardwaren varierer naturligvis derefter. I den avancerede ende kan du blandt andet få kraftfulde Intel Core processorer, 256 GB SSD, 4-cellet batteri med en levetid på op til 7 timer, samt en 3200 x 1800 QHD+ touch skærm. Brug vores overskuelige søgefunktion til venstre på siden og find den Lenovo Ideapad Yoga 3 der matcher dine ønsker og behov. Vi er sikre på at du vil kunne få stor glæde af den innovative produktserie.